Kişilik & Karakter 1 ay Son zamanlarda duyguladığınız bir olay yaşadınız mı? m Zemherinaz Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 315 Yapay Zekaya Sor 7 yıl birlikte büyüdüğüm kalbimin parçası Herkül 🥹 doğum yaptı ve kendisi gibi bir minik doğurdu 🥲 Bazı bağlar hiç kopmuyor.. Güncellemeler1 ay Süper soru yazmam genelde. Ama özel olduğu için yazayım" süperizz❤️ Son zamanlarda duyguladığınız bir olay yaşadınız mı? Cevapla Doğum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
PatronBy34 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vay ben mazi gözümde canlandı benim dumanda doğurmuştu sıpa 5 tane yavrusu olmuştu 🥴 1 8 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Bizim bir tanecik 🥲 Yorumla PatronBy34 1 ay Bir tane mi doğurdu 🙄 Yorumla PatronBy34 1 ay https://hizliresim.com/fawkg35 Yavrulardan bunu annenin yanına ayırmıştım Yorumla m Zemherinaz 1 ay Hihi ameliyat olmuştu zor oldu biraz tedaviyle oldu Yorumla PatronBy34 1 ay Anladım 🙃🙃 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Maşallah gözlerini yerimm Yorumla PatronBy34 1 ay https://hizliresim.com/t90xtghBuda son hali Yorumla m Zemherinaz 1 ay Ahaha kızgın Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır pek duygulanacağım bir olay olmadı. Çünkü ben duygularımı pek yaşaymam 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Maşallah çok tatlı yaa❤Yaşamadım🌸 1 3 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Teşekkür ederim 🙏🏻❤️ Yorumla u sinem23__ 1 ay Yerimede sev❤ Yorumla m Zemherinaz 1 ay Tamamm❤️🫠 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır yaşamadım. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Maşallah 🙃 gadası 1 1 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Teşekkür ederiz Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay 7 yıllık dostunun bebeği olmuş, ne güzel bir haber. Bazı bağların hiç kopmaması gerçekten çok mutluluk verici. 1 1 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Evet kesinlikle 🥲 Yorumla
HayatKısaKşlrUçyr Takip Et Master Yaş: 44 , eic 61% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arkadaşımın bebeğini görmeye gittim ve onu kucağıma alıp, kokusunu içime çektim.. bazı duyguların izahı olmaz. 1 3 Yorumla m Zemherinaz 1 ay O yeni doğmuş bebek kokusu.. tarifi yok Yorumla HayatKısaKşlrUçyr 1 ay Cennet kokusu🌸 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Kesinlikle 🦋 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. maşallah çok tatlı ama herkül nasıl doğurdu minnoşşş 1 1 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Zor oldu🥲 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Maşallah. Bende bugün indirimden ayran ayıkladim bu beni duygulandırdı 1 1 Yorumla m Zemherinaz 1 ay 🙄😅 Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Dişi kedi için ilginç bir isim olmuş 😂 ömrü uzun olsun hepsinin 😌 1 1 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Ahaha Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok tatlı.🙂7 yıl dile kolay sıkı bir bağınız var anaanne oldun. djdj 1 3 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Evet 🥹bebişi olmuyordu tedavi ettirdim Yorumla _ALCHERA_ 1 ay Emeğin çok belli ki helal olsun sana.🙂 Yorumla m Zemherinaz 1 ay 🫠🫠 Yorumla
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. https://youtu.be/KttzIDTokwk?si=_S-nvlnVceRq7wkH 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Ya sizin herkül bozuk ya da bizim kediler, Bizimki niye 7 yılda 14 defa doğurdu 🙄😂 1 9 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Ameliyat geçirdi bu yüzden bebeği olmuyordu Cevap sahibi 1 ay Hee anladım, Geçmiş olsun 🙏 Allah analı babalı büyütsün bu arada ☺️ m Zemherinaz 1 ay Teşekkür ederim Cevap sahibi 1 ay Rica ederim, Bizimkiler normal düz kedi olduğu halde çok seviyoz, Bide sizinki scottish galiba m Zemherinaz 1 ay Cinsinin hiçbir önemi yok kedi kedidir 🫡 Cevap sahibi 1 ay Orası öyle tabi, Bide bizimkiler acayip avcı, Fare koymadılar memlekette 😂🙌 m Zemherinaz 1 ay Ahahaha Cevap sahibi 1 ay Ucani kaçanı yakalıyolar, Yoksa paristekinden daha fazla fare olurdu bizim burada, Kırsala yakın bide bizim ev, O yüzden çok oluyodu ama allahtan kediler icabına bakıyo, Arada bikaç kumru da kaynıyo onlara üzülüyom ama 🙏🙌 m Zemherinaz 1 ay Nasipleri boş ver. d
PikachuMrv Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay 7 Yasinda kediye neden doğum yaptırdın ki. Hayırlı olsun 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 757 cevap paylaştı. Aynı annesi 😀Allah analı babalı büyütsün 1 1 Yorumla m Zemherinaz 1 ay 🙏🏻🙏🏻 Yorumla
Fasafiso_Bunlar1 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Yok sanırım Maşallah tatlılar Ömrü güzel olsun 1 1 Yorumla m Zemherinaz 1 ay 🙏🏻🙏🏻 Yorumla
Aytaç4442 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% 1 ay Maşallah tüyü kadar ömrü olur İnşallah 1 1 Yorumla m Zemherinaz 1 ay 🙏🏻🙏🏻 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay 7 yaşında çocuk gelin mi bu 1 4 Yorumla m Zemherinaz 1 ay 🙄. Yorumla m Zemherinaz 1 ay Kedi knk görsele bak Yorumla Cevap sahibi 1 ay Görsele bakıp yazdım Yorumla Cebbar_kerem 1 ay Cok oldu bu yastaki Cocuk lar gelin oldular Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır yaşamadım 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 14,1b cevap paylaştı. Vayyy pisiciklere bak hele 1 0 Yorumla
BɪʀDᴇʟɪɴɪɴHᴀᴛıʀᴀʟᴀʀı Takip Et Yoda Yaş: 68 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı. Hercul ne yaw Mükerremin olsaydı bari 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Eski fotolarimi gormustum gecen onlar 1 0 Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı. Akaretler severizz 1 4 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Severik Yorumla istanbluEser 1 ay Kahve dünyasında bi kahve? 😎 Yorumla m Zemherinaz 1 ay Size afiyet olsundu Yorumla istanbluEser 1 ay Tşklercee Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 942 cevap paylaştı. Yerim onu 1 1 Yorumla m Zemherinaz 1 ay 🫠🫠 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Hayır yaşamadım 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çok tatlı 1 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. şu an duygulandım.. 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Maşallah maşallah 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. evet yaşadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Vay ben mazi gözümde canlandı benim dumanda doğurmuştu sıpa 5 tane yavrusu olmuştu 🥴
Bizim bir tanecik 🥲
Bir tane mi doğurdu 🙄
https://hizliresim.com/fawkg35
Yavrulardan bunu annenin yanına ayırmıştım
Hihi ameliyat olmuştu zor oldu biraz tedaviyle oldu
Anladım 🙃🙃
Maşallah gözlerini yerimm
https://hizliresim.com/t90xtgh
Buda son hali
Ahaha kızgın
Hayır pek duygulanacağım bir olay olmadı. Çünkü ben duygularımı pek yaşaymam
Maşallah çok tatlı yaa❤
Yaşamadım🌸
Teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Yerimede sev❤
Tamamm❤️🫠
Hayır yaşamadım.
Maşallah 🙃 gadası
Teşekkür ederiz
7 yıllık dostunun bebeği olmuş, ne güzel bir haber. Bazı bağların hiç kopmaması gerçekten çok mutluluk verici.
Evet kesinlikle 🥲
Arkadaşımın bebeğini görmeye gittim ve onu kucağıma alıp, kokusunu içime çektim.. bazı duyguların izahı olmaz.
O yeni doğmuş bebek kokusu.. tarifi yok
Cennet kokusu🌸
Kesinlikle 🦋
maşallah çok tatlı ama herkül nasıl doğurdu minnoşşş
Zor oldu🥲
Maşallah. Bende bugün indirimden ayran ayıkladim bu beni duygulandırdı
🙄😅
Dişi kedi için ilginç bir isim olmuş 😂 ömrü uzun olsun hepsinin 😌
Ahaha
Çok tatlı.🙂
7 yıl dile kolay sıkı bir bağınız var anaanne oldun. djdj
Evet 🥹bebişi olmuyordu tedavi ettirdim
Emeğin çok belli ki helal olsun sana.🙂
🫠🫠
Ya sizin herkül bozuk ya da bizim kediler, Bizimki niye 7 yılda 14 defa doğurdu 🙄😂
Ameliyat geçirdi bu yüzden bebeği olmuyordu
Hee anladım, Geçmiş olsun 🙏 Allah analı babalı büyütsün bu arada ☺️
Teşekkür ederim
Rica ederim, Bizimkiler normal düz kedi olduğu halde çok seviyoz, Bide sizinki scottish galiba
Cinsinin hiçbir önemi yok kedi kedidir 🫡
Orası öyle tabi, Bide bizimkiler acayip avcı, Fare koymadılar memlekette 😂🙌
Ahahaha
Ucani kaçanı yakalıyolar, Yoksa paristekinden daha fazla fare olurdu bizim burada, Kırsala yakın bide bizim ev, O yüzden çok oluyodu ama allahtan kediler icabına bakıyo, Arada bikaç kumru da kaynıyo onlara üzülüyom ama 🙏🙌
Nasipleri boş ver. d
7 Yasinda kediye neden doğum yaptırdın ki. Hayırlı olsun
Aynı annesi 😀Allah analı babalı büyütsün
🙏🏻🙏🏻
Yok sanırım Maşallah tatlılar Ömrü güzel olsun
🙏🏻🙏🏻
Maşallah tüyü kadar ömrü olur İnşallah
🙏🏻🙏🏻
7 yaşında çocuk gelin mi bu
🙄.
Kedi knk görsele bak
Görsele bakıp yazdım