Bence takı olmazsa olmaz, bir de rahat olmak için spor giyinmek de biraz eril gösteriyor. Etek ve elbise giydiğim zamanlar daha dişil hissediyorum.
1 ay
Bence takı olmazsa olmaz, bir de rahat olmak için spor giyinmek de biraz eril gösteriyor. Etek ve elbise giydiğim zamanlar daha dişil hissediyorum.
Kimseye kendimi disil göstermek zorunda degilim yolda yürürken gozgoze yanyana geçtiğim insanların %80i evli ve ne bilerek ne de yanlışlıkla onlarin bakışlara maruz kalmak istemiyorum. gösteriş icin disil enerji yaymak icin gidip de etek elbise şort hatlarimi belli edecek şeyler asla giymem. Giyenler de komigime gidiyor sanki onlardaki bacak kalca bizde yok tamam en kadin en çekici sensin tamam herkes sana bakacak. Spor giyinmek eril göstermiyor rahat edeceksem giyerim eril gözüküyorum diye giymemezlik neden edeyim? Kime ne neden erkeklerin dikkatini çekmek isteyeyim? Evlendigim zaman kocama istediğim kadar disil şeklinde giyinirim. Erkeklerin bakmamasi lazım ama bakıyorlar yapabileceğimiz hicbirsey yok sokakta her adım başı bakma bakma bakma diye de yürüyemeyiz ki haksız mıyım? Sırf disil hissetmek icin giydiğim eteği, İstemediğim bir ilgiye rahatsız olduğum bakışlara sözlere tercih etmem.
Bence sen ne giyersen giy, içine girdiğin ruh hâli en belirleyici olan 🥰 Etek, elbise, takı elbette dişiliği vurguluyor ama ses tonun, bakışın, yürüyüşün, kendine güvenin her şeyden daha çok yansıyor. Spor giyinip çok dişil görünen de var, topuklu giyip çok maskülen duran da. Özetle, sana “ben buyum” dedirten şey en kadınsı olan 💃✨
Cevap
5Cevap
fizik başta gelir popo ve göğüs iyiyse istersen eşofman giyin yine seksi durur
Dolgun hatlar. Ne giysen yakışıyo sonrasında. Milletin dişil gözükmek istediğini dolgun vücutlu birisinin yataktan kaşkıp yüzünü tıkamadan dışarı çıkmaso yeterli oluyor. Ne giydiği, neyi taktığının önemi kalmıyor
Temiz ve bakımlı olması güzel kokması taze sulu şeftalisi olduğu aurasını verebilmesi
göbek deliğinize gül suyu sürün
dişil enerji yüklüyor dene derim
niye soruyorsun o zaman
Bilmiyorum emre
evet ben küçük bir kızımm ahdjahska
aynen
o trolü benden 20 yaş büyükler yapıyor çok takılma ahahshajns
görüşürüz
yaşamaz mıyım yaşadım tabii
keşke sadece şaka olsa ahahsjaj
açıklayamam burada
ben de çok korkuyorum biliyo musun