Değişim bitmeyen bir süreç, olduğunuz halden memnun musunuz yoksa kendinizde memnun olmadığınız/eklemek istediğiniz değişiklikler nedir, olmak istediğiniz insan nasıl biri?

Kendimi hayal etmiyorum. Kafama koyduğum şeyleri hayata geçirmeye çalışmakla meşgulüm.
Kendimden memnunum ama daha iyisini yapabilmek için de elimden geleni ardıma koymuyorum 😀
Bence de 🥳
Kendimi şu an ki versiyonumun bi iki üç dört tık daha iyisini hayal ediyorum, yani hayalde etmiyorumda öyle ama olsa iyi olur ehehe zira henüz tam olarak duygu kontrolleri bende değil gibi. Tabi çokça iyi geçmişe bakarak ama yinede denge bazı zaman kayıyor 🤦♀️
Fakat şöyle bakınca kendimden memnunum efenim şikayet ettiğim şeylerde kafaya takmaya değer şeyler değil. Ha biraz inatçıyım örneğin ve bu bazı zaman fena olabiliyor ama hani öyle ah keşke değişsemde olmasa diyebilecek kadarda negatif değilim 😂
O kadar etkilemiyor beni ve de çevremi. İyiyim iyi 🤩
Karadenizli misin sen yoksa saaace şive mi yaptın he 😀
Oleyyss 🥂
Abooo karadenizli sayılırsın ama hiç gitmedin.. Olsun yinede şivesi kalmış sende iyi jfjd
Güzel oralar ben bundan 10 sene önce gitmiştim hayal meyal hatırlıyorum 😅
Okumasıda keyifli eheheh
Yani tur sayılmaz kendimiz (ailemle) olabildiği kadar bir kaç gün gezdik oraları birde tanıdık arkadaş vardı o zamanlar onlar ağırlamıştı bizi ha o kadar
He severim ben jfjfjdj
He bende tek TR’de gezdim gibi bir şey jfjfj çok yerede gitmedimde yinede az buçuk gördük bir yerleri 😂
Sende git gör yeşilliği 🤩
Vaaaar
İtalya olsun ilk durağım 🤩
2 yıl içinde mi, bari bu yaz deseydin yav jfdjdjf bana sorma ben unuttum gitti aklıma bi Uzungöl kalmış he birde bi yaylaya çıkmıştık ama neresiydi hiç bi fikrim yok. Derede raftingde yapmıştık çok korkmuştum onuda biliyorum daha ama çok güzeldi 😂 Bu kadar benden gerisi sende gari
E iyi madem 🤦♀️😂
Sanki ben pişireceğim jfjf
🤣🤣
Bıraz daha sakin biraz daha az kafaya takan biri olursam mükemmel olacak sjsj
Kafaya takma olayı sıkıntı o cozulse sakınlık gelır de sjsns
Be kahve ıcıcem sjsjsj sen de dene djdjd
☕️☕️
Sanada sjsj
Ben kendimi, duygularını net ifade edebilen ama sakinliğini de koruyabilen biri olarak hayal ediyorum 🌿 Şu anki halimi seviyorum ama hep “bir tık daha olgun, biraz daha sabırlı, biraz daha anda kalan” halimi hedefliyorum. Bence esas mesele, ideal bir versiyon çizip kendimizi dövmek değil; her gün o versiyona yarım adım yaklaşmak 😊
Cevap
2Cevap
Mesleğinde oldukça başarılı biri olarak. Şu an adım adım gelişme aşamasındayım ve bu halimden çok memnunum diyebilirim
Tamamiyle umursamaz olursam çok daha iyi olurum.
Müsait bir zaman olmayı planlıyorum adkdk
Emin değilimmmm her an dalaşabilirim 🙄
Sana baktım Receppppp
Müzmin işkolik olarak ve suanki halimden de memnunum ivit
O da senden memnun djdjdjd
şu an ki benden halimden hayatımdan hiç memnun değilim
Kendimden memnunum her türlü.
Gelişmeyi seviyorum.
İlgi duyduğum alanlarda mesela gelişmeyi severim. Müzik, çizim, yazmak. Tarih okuyarak gelişmeyi severim. Değişik şeylere açığım.
Kısmet 🤪.
Hayalimdeki insanı yaşıyorum.
Kendi halimde biriyim kimseye zararım yok
Şükür memnunum
Memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?