Değişim bitmeyen bir süreç, olduğunuz halden memnun musunuz yoksa kendinizde memnun olmadığınız/eklemek istediğiniz değişiklikler nedir, olmak istediğiniz insan nasıl biri?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendimi en son gerçekten tam anlamıyla ne zaman düşündüm bilmiyorum. Kendimi sevdiklerim için feda ediyorum onların mutluluğu benim mutluluğum oluyor. Bu şekilde kendimi endeksledim hayata karşı. Kendimi hala keşfediyorum sanki. Kelimelere dökemiyorum. Hislerim sürekli değişiyor. Dünle bugün aynı değil.
Sevdiklerim için kendimi öne atarım, hep bunu yaptım ve yapıyorum. Elimde değil bunu yapmak. Diğer türlü suçlu hissediyorum sanki kendime.
Sanmıyorum. Törpülemem gereken durumlar olur ama tamamiyle değişmez. Ve ek olarak istemiyorum da. Onlar mutlu olmalı.
Görmezden gelmen için mi ndhhdhd
Herkes senin gibi düşünmez. Bildiğin işte görmezden gelirsin
Yapmaz mısın hdkdh
Bilemem. Görüldü atar mısın, görmezden gelir misin insanları hdkdh
Sence de hoş olmayan bir şey değil mi? Hdjdhs En azından istemiyorum demek zor olmamalı.
Duruma ve kişiye bağlı ya
Özellikle huyum değil dememin sebebi gerçekten huyum olmayan bir şey ama özellikle hiç sevmediğim, alakam olmayan veya sinirlerimi bozan biriyse ki ailemden biri de olabilir kii var. Xhjfg görmezden de gelebilirim her hareketini vs. Kişi bir şey yapmıştır ki ben bunu tercih etmişimdir ama yani
Herkes de farkında olmasi lazim naptiğinin😂
Farkındadır ama saygısızlık yapılmadıysa arada da, zaman geçirme vesaire varsa cevap vermemek saygısızlık olmuyor mu hdkdh
Demek ki yaptıklarından ötürü ilişiğim olsun beni rahatsız etsin istemiyorum. Farkındaysa bir insan neler yaptığının ve işlerin böyle olmasını istemiyorsa ona göre hareket etmesi lazım. Yoksa ben ne anladım bu işten bir sorun hala bir sorunsa ve kişi değişmeye veya hatalarını düzeltmeye çalışmıyor, gayret etmek istemiyorsa
Isterse kendisine suikast gırişimi olarak düşünsün umrumda olmaz kendi huzurumu bozmak istemiyorum zaten başta huzurumu kaçıranlar tekrar kaçırmasın diye alınan bir karar bu dkjfg
Belki de sen hatalısındır. Empati kurmadan karşı kişiye yüklenip işin içinden çıkmak ne basit ama değil mi? Diyorum ya en azından bir cevap zor olmamalı. Diğer türlü gerçekten kırıcı ve saygısızlık oluyor o kişiye. Değer vermiyorsan zaten umrunda olmaz, evet.
Hayatımin içine eden ailemin karşısında ben mi hataliyım : ) detaylarını bilmediğin konularda böyle yorum yapmak fazla değil mi djjfhj
Cevabımı kavgalarımızda ve tavırlarımla veriyorum
Beni anlayacak kapasiteye sahip olmayanların karşısında ben sorumlu değilim maalesef. Kendi yetersizliğinde bulsun suçu herkes.
Ailene laf ettiğimi hatırlamıyorum? İkimizden bahsettim ama kim olduğumu söylememe gerek yok. Ailene haddim değil bir şey demek ama değil mi? Yetersizlik? Çok direkt bir yargı. Ne diyeyim, nasıl mutluysan öyle davran.
Evet hatalı yerde olduğumda diğer kompleksli insanlar gibi üste çıkmaya çalıştığım bir şey yok özrümü diler çekilebilirim. Iletişimimi de gerektiği yerde olması gerektiği kadar etkili bir şekilde kullanabilirim ama herkes kendi eylemlerinden sorumludur. Birisi anlamamakta ısrarcıysa ya gerçekten yetersizdir ya da salaa yatıyordur. Kimsenin kompleks ve tavırlarını çekmek zorunda da değiliz bu hayatta ben bunun için dünyaya gelmedim
Birilerini mutlu etmeye, herkesin başıma açtığı dertlere rağmen sırtımda taşımaya herkesin derdine derman olmaya falan gelmedim. Herkes bilinçli olsun kendi hayatını idame ettirebilsin
Kararlarını düzgünce alabilsin
Iletişim kurabilsin düşünmeleri için bir aklı var bunu kullanmıyor da bana haksızlık ediliyorsa benim canım sıkılıyorsa bunda diretmeye devam ediliyorsa kendisine de çok iyi bakacak o zaman.
Aileme bir şey dedin demedim zaten bahsettiğim konu özelinde örnek verdim ben. Mesela genel olarak tüm sorunlarım aile içerisinde toplanmış vaziyette neden dısarıdaki iş ve sosyal hayatımda bu kadar yok
İnsanı seçebiliyor ona göre yaklaşabiliyor istediğimle oturup kalkabiliyorum. Aileyi seçemiyoruz maalesef
O yüzden de kendi akıl sağlım, huzurum ve mutluluğum, tavırlarımı da haliyle anlamayan insanlara bir şekilde gösteriyoruz.
Belki de senin anlamak istemediğin yerler vardır. Belki de senin kendinde bir şeyler araman gerekiyordur. Ama doğrular bir tane değildir. İki kişi de iki doğru vardır. Herkes kendi doğrusunu savunur ama savunurken eşit şartlarda savunmak önemlidir. Birisi bir şeyler anlatmaya çalışırken diğerinin görmezden gelmesi haksızlık sebebidir. Oysaki karşıdaki kişi seni sonuna kadar dinliyordur.
Yine de hiçbir şeye zorunlu değilsin. Özgürsün istediğini yapmakta. İnsanları düşünmek zorunda değilsin. Bencil de olabilirsin, vurdumduymaz da olabilirsin. Nasıl davranmak istiyorsan öyle davran Emre.
Elbette, biliyorsun. Konuşma şeklimden çoktan anlaman lazımdı.
Ya da direkt saçma bir isim de verebilirsin, emin olamadım. Ben olsam anlardım ama seni bilemedim…
Duygulandırdın hdkdh sonradan anlamışsındır. Orası ayrı.
Yani tanımazsan bir şey olduğunu düşünürdüm. Laf tartışması yapmadım, şimdi sen buna çekersin. Konu buraya geldi. İstediğini yapmakla özgürdün, özgürsün. : )
Nasıl yani? Anlamadım hfjfkf
Nefret etmen falan da ekle hfjfk
Tabii, canım. Çok iyi bilirim o hallerini. Bana anlatma istersen hfjfkf
Öyle, bunu da görmezden gelebilirsin no problem hfıfıf
Her zaman ki gibi hiçbir şey demene gerek yok hfjfk
Kırgındım, şimdi düşününce de hoş olmadım ama benim de nefretim asla olamaz sana biliyorsun. Zorunda değildin. Tartışma için de gelmedim. Soruya yanıt yazdım, konuşma ilerledi sadece. Rahatsızlık verdiysem kusura bakma.
Ne güzel o zaman, teşekkür ederim.
: )
Seni bir yerden rahatsız edebilir miyim hfjdkd bir şey sormam lazım.
Burası olmak zorunda değil bir yer nfıfıjd bilirsin diye soracağım da
Kendimi şu an ki versiyonumun bi iki üç dört tık daha iyisini hayal ediyorum, yani hayalde etmiyorumda öyle ama olsa iyi olur ehehe zira henüz tam olarak duygu kontrolleri bende değil gibi. Tabi çokça iyi geçmişe bakarak ama yinede denge bazı zaman kayıyor 🤦♀️
Fakat şöyle bakınca kendimden memnunum efenim şikayet ettiğim şeylerde kafaya takmaya değer şeyler değil. Ha biraz inatçıyım örneğin ve bu bazı zaman fena olabiliyor ama hani öyle ah keşke değişsemde olmasa diyebilecek kadarda negatif değilim 😂
O kadar etkilemiyor beni ve de çevremi. İyiyim iyi 🤩
Karadenizli misin sen yoksa saaace şive mi yaptın he 😀
Oleyyss 🥂
Abooo karadenizli sayılırsın ama hiç gitmedin.. Olsun yinede şivesi kalmış sende iyi jfjd
Güzel oralar ben bundan 10 sene önce gitmiştim hayal meyal hatırlıyorum 😅
Okumasıda keyifli eheheh
Yani tur sayılmaz kendimiz (ailemle) olabildiği kadar bir kaç gün gezdik oraları birde tanıdık arkadaş vardı o zamanlar onlar ağırlamıştı bizi ha o kadar
He severim ben jfjfjdj
He bende tek TR’de gezdim gibi bir şey jfjfj çok yerede gitmedimde yinede az buçuk gördük bir yerleri 😂
Sende git gör yeşilliği 🤩
Vaaaar
İtalya olsun ilk durağım 🤩
2 yıl içinde mi, bari bu yaz deseydin yav jfdjdjf bana sorma ben unuttum gitti aklıma bi Uzungöl kalmış he birde bi yaylaya çıkmıştık ama neresiydi hiç bi fikrim yok. Derede raftingde yapmıştık çok korkmuştum onuda biliyorum daha ama çok güzeldi 😂 Bu kadar benden gerisi sende gari
E iyi madem 🤦♀️😂
Sanki ben pişireceğim jfjf
🤣🤣
Kendimi hayal etmiyorum. Kafama koyduğum şeyleri hayata geçirmeye çalışmakla meşgulüm.
Kendimden memnunum ama daha iyisini yapabilmek için de elimden geleni ardıma koymuyorum 😀
Bence de 🥳
Bıraz daha sakin biraz daha az kafaya takan biri olursam mükemmel olacak sjsj
Kafaya takma olayı sıkıntı o cozulse sakınlık gelır de sjsns
Be kahve ıcıcem sjsjsj sen de dene djdjd
☕️☕️
Sanada sjsj
Ben kendimi, duygularını net ifade edebilen ama sakinliğini de koruyabilen biri olarak hayal ediyorum 🌿 Şu anki halimi seviyorum ama hep “bir tık daha olgun, biraz daha sabırlı, biraz daha anda kalan” halimi hedefliyorum. Bence esas mesele, ideal bir versiyon çizip kendimizi dövmek değil; her gün o versiyona yarım adım yaklaşmak 😊
Cevap
2Cevap
Mesleğinde oldukça başarılı biri olarak. Şu an adım adım gelişme aşamasındayım ve bu halimden çok memnunum diyebilirim
Tamamiyle umursamaz olursam çok daha iyi olurum.
Müsait bir zaman olmayı planlıyorum adkdk
Emin değilimmmm her an dalaşabilirim 🙄
Sana baktım Receppppp
Müzmin işkolik olarak ve suanki halimden de memnunum ivit
O da senden memnun djdjdjd
şu an ki benden halimden hayatımdan hiç memnun değilim
Kendimden memnunum her türlü.
Gelişmeyi seviyorum.
İlgi duyduğum alanlarda mesela gelişmeyi severim. Müzik, çizim, yazmak. Tarih okuyarak gelişmeyi severim. Değişik şeylere açığım.
Kısmet 🤪.
Hayalimdeki insanı yaşıyorum.
Kendi halimde biriyim kimseye zararım yok
Şükür memnunum
Memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?