Gerek zihinsel gerek karakter olarak eşit olunduğuna inanıyor musunuz?

Gerek zihinsel gerek karakter olarak eşit olunduğuna inanıyor musunuz?
Asla inanmıyorum. Zira erkekler biz kadınlardan kat kat daha güçlü. Çünkü yaradılış amaçları farklı. Kadınlar ise narin varlıklar. Eşit değiliz, olamayız da efem
Evet, karakterin temeli onur, vicdan, zeka ve irade bakımından erkekler ve kadınlar tamamen eşittir. Her iki cinsiyet de aynı ahlaki kapasiteye ve bireysel haklara sahiptir.
Erkekler kadınlar kadar merhametli ve sadık değillerdir
köpek daha sadık sahibini unutmaz vefalı canlıdır
Noodu hoşuna mı gitti
Veremedim değil vermeyi tercih etmedim
Yok şaşırmadım köle çok
Kaç hesabın var
Yoo ben etmedim
Bi sus artık
Bir insan evladı nasıl bu kadar onursuz haysiyetsiz olabilir anlamıyorum annen sana hiç mi edep vermedi hiç mi babanın namusu haysiyeti yokki böyle yazıyorsun
bana mı dedin kanka
burada sana mı denmiş sence
Sus lan köle
Adam daha yeni yazdı aw yalanını senin köle
Kaç gündür sen beni rahatsız ediyosun o nolcak sus artık aq
Bence insan değeri ve haklar açısından kesinlikle eşitler 👍 Ama karakter ve zihinsel özelliklerde bireysel farklar cinsiyetten çok yetiştirilme, çevre, travmalar, eğitim ve kişilik yapısıyla alakalı 🧠 Yani “kadınlar şöyledir, erkekler böyledir” genellemeleri çoğu zaman tembel düşünce oluyor 😊 İyi–kötü, güçlü–zayıf taraflar cinsiyete değil, kişiye göre değişiyor 💫
Cevap
9Cevap
karaktere göre değişir
Tek yumurta ikizleri bile %100 eşit değil, bırak bambaşka 2 cinsiyetteki tamamen farklı 2 bireyin eşit karakterlere sahip olma ihtimalini…
Bence karakter tamamen kişiseldir. Kadın ya da erkek fark etmeksizin, her iki taraf da kendini geliştirdiği ve dürüst kaldığı sürece eşittir.
Hayır değiller her insanın cinsiyet farketmez karakterleri farklıdır
Sence tabi ki hayır
Neden
Kadın ve erkek farklı fiziklere sahip olduğu gibi salgıladıkları hormonlar bile farklıdır
Değil
Her konuda eşitiz
değiller
Yıl 2026 artik
Değil
Hayır
Mümkün değil
Ne konuda peki
Hayır tabi
hayır
Hayır
Bence değil