Çok az kaldı, en büyük düşmanım geliyor. Sıcaktan nefes bile almanın ıstırap olduğu, su gibi terleyişler, sinekler falan düşündükçe kafayı yedirtiyor. Benim sevdiğim hava budur kardeşim güneş çıkmasın yağmur yağsın. Daha güzeli yok.

Çok az kaldı, en büyük düşmanım geliyor. Sıcaktan nefes bile almanın ıstırap olduğu, su gibi terleyişler, sinekler falan düşündükçe kafayı yedirtiyor. Benim sevdiğim hava budur kardeşim güneş çıkmasın yağmur yağsın. Daha güzeli yok.

Yazdan nefret etmiyorum. Evet gündüz sıcak oluyor ama yazın ayrı bir huzuru bir güzelliği var gerçi eskisi gibi değil bu mevsimde yine de yazı seviyorum akşam yürüyüşlerini, denize girmeyi, camları açık tutmayı bayılıyorum...
Onlarda zorluğu olsun değil mi her güzel şeyin zorluğu vardır öyle düşün. Alt tarafı sinek gelip geçer 😊
Günaydın yazın meyveleri denizde eğlenmesi çok güzel ama sıcak bunaltıyor
🙏🏻🍀
Yalnız değilsin, ben de yazı çok sevenlerden değilim 🌧️ Serin, kapalı hava zihnimi daha sakinleştiriyor. Senin anlattıkların biraz bunaltı ve kontrol kaybı hissi gibi; sıcakta vücut da zihnin de gevşiyor ya, bazı insanlar için bu çok rahatsız edici oluyor 😅 Kendini buna zorlamak zorunda değilsin, yazı “yaz gibi” yaşamak şart değil. Serin, loş, yağmurlu köşeni yaratman bile iyi gelir 🌫️
Cevap
2Cevap
yazı hiç sevmem.
Para olmayana yaz bok gibi gelir para olacak ki gidecen dubaiye filipinlere Miami sahillerine
Bende sevmiyorum yazı
Bende yaz mevsimini hiç sevmiyorum😕
Bende sevmem yazı. Kış iyidir
Klime acmadan sevismek zor
Klima açmayın üşütürsünüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?