Neden geldim bu dünyaya çok sıkıldım hiç birşeyin anlamı yok lütfen geçer yazmayın benil ruhum bu dünyaya ait değil bence bu kadar üzgün mutsuz olmak
1 ay
Neden geldim bu dünyaya çok sıkıldım hiç birşeyin anlamı yok lütfen geçer yazmayın benil ruhum bu dünyaya ait değil bence bu kadar üzgün mutsuz olmak
Sana “geçer” demeyeceğim çünkü bazen geçmiyor, sadece insan alışıyor. Ama şunu merak ettim: ne zamandır böyle hissediyorsun? Hep mi böyleydi yoksa sonradan mı çöktü bu anlamsızlık hissi?
“Bu dünyaya ait değilim” hissi aslında çoğu zaman fazla düşünen insanlarda oluyor. Her şeyin içini fazla kurcalayınca hiçbir şey tatmin etmemeye başlıyor. Ama bu, senin yanlış yerde olduğun anlamına gelmiyor; sadece şu an yanlış hislerin içindesin.
Deme oyle sakin ol bakalım
Geçmişte yaşadığın şeyler geçmedimi bugünlerde geçer tamam mi sadece geçer demiyorum mutlu da olursun merak etme tamam mı sadece biraz sabır gerekiyor biliyorum zor nasil olacak diyosun ne yapicam diyosun ama dua et destek al tamam mi yalnız değilsin
Ben mesela yanındayım destekçinim tamam mi
Herkesin mutlu aile taplolarinin izlemekten sıkıldım sevdiğim adamla kavga ettik beni kırdı daha ne olsun ailesiyle kıyasladı benim yanımda değilmiş benle sadece vakit geçirmiş gibi içimdeki bu şey geçmedi yanına kalmasın diyorum
Teşekkür ederim 🌸
Sende elbette mutlu olursun dualarım seninle tamam mi
Kırdığı yerde kırılır merak etme seni kıranlar da durma asla
Uzak dur ondan
Sakinleş mutlu olacaksın merak etme biraz sabır lütfen
Ben dediğim gibi yanındayım destekçinim dualarım seninle
Bisi olursa canin sıkılırsa yaz bana hatta numaramı vereyim sana ararsın konuşuruz
Rica ederim yüzün gülsün lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Birde sana sarılıyorum hisset ve iyi ol yanlış da anlama beni olur mu 🫂🫂🫂
Teşekkür ederim 🌸 yanımda durdugun için destek için sen gibi insanlar kaldımı bee gerçekten bu sitede arada iyi insanlara denk geliniyormuss inşallah gerçek mutluluğu bulurum üzülmem sizde bulursunuz inşallah iyi insanlar çıkar ben beni uzenleri artık konuşmuyorum çok sabır gösterdim hep iyi olur diye ilişki ama iyi bir yöne gitmiyor artık mesafe koyma zamanı gelmiş
Teşekkür ederim dualarınız için 🌸🌸🌸🌸 inşallah çıkar
Bunu yazacak kadar bunalmış olman ne kadar uzun süredir böyle hissettiğini gösteriyor 😔
Şu an “geçer” demek sana çok boş gelir, farkındayım. Ama bu his, beyninin yorulmuş hali; senin gerçek değerin değil. Bir uzmanla yüz yüze konuşman, yükünü tek başına taşımanı engeller. Ailenle ya da güvendiğin biriyle de paylaş, içinde kalmasın 💔✨
Cevap
5Cevap
amaç edinin
Senin yaşamaya değil, mücadele etmeye hevesin yok. Yaşamak nedir ki yaşarsın bi şekilde yat kalk yemeğini ye, yaşamak bu zaten.
Evet yok hiç biseye yok artık sürekli mutsuz edildim nasıl olsun hayat bize gulmemis bence
Ee dinlen madem, yat ye iç yat, bir şey yapma.
Dinleniyorum
Namaz kılıp dua et inşirah suresi oku rabbim yardımcın olsun inşallah
Teşekkür ederim 🌸🌸☺️😇😇 dualarınız için
Teşekkür ederim yanımda olduğunuz için iyi insanlar varmış hala 😇🌸🌸 hep var olunnnn moralim çok bozuktu
Yani fena değil yine yni hisler var mutsuz bıkmış
Al bi abdest kıl ıkı rekat namaz secdeye yat rabbın Le konuş bıraz sonra otur ve kendın Le tartıs yanlıs ları wksılerı artıkarına bak
Sevgilin olmuştur hiç olmazsa
Olmaz olsaydı hayatımı sktiler
E olmuş bari bizde o da olmadı agliyoz mu karı gibi
Ama düzgün insanlar olsun düzgün olmadıktan sonra mutsuz olursun hep benim karşıma iyiler çıkmadi hep üzülen ben oldum
Bize iyide kötüde çıkmaz biz seyirciyiz aşk islerine
Yaşın kaç şu an peki hayırlısı çıksın ya bakıyorum herkesin karşına düzgün insanlar çıkmış benim hep beni oyaladilar ben safim fazla inaniyorum
20 yaşında bir tanr bile kızla el sıkışmadım o kadar diyim
Valla doğru yoldasin bence hayırlı biriyle tanış herkesle sevgili olma ya diğer erkekler gibi
Bir gün olur mu abla
Ben dee
Buraya ait olmasam burada olmazdım be kuzum
Ama değilim kimseyle bağ kuramiyorum artık
Bağkuramıyor değilsin kuracak insan bulamıyor olabilirsin önce kendi kalbinle Bağ Kur
Kuracak insan yok işte herkes ayrı kafada kendi yolunda beni seviyor sandıkların iyi insanlar çıkmadılar artık kimsede çıkmaz bu satten sonra karşıma ben sanssizim
dine yönel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?