2 ay

Muhakkak var, vardır.
Duygularımda var, anı olarak adlandırabileceğim şeylerde var ve sadece benim bildiğim ve bileceğim durumlarda. Özel alan budur zaten. Herkesin her şeyimi bilmesine gerek var mı ki? Bence yok. Ailemde dahil kimsenin bilmediği ve sadece bana ait olan şeyler var. Paylaşma gereğide duymuyorum zira hislerim bana air ve kimseye söz hakkı tanımaya niyetim yok 😀
İnsanların en iyi yaptığı şey yargılamak çünki 🥳
Bu fırsatı veresimde yok ehehe iyi ya da kötü hepsi benim ve ben sahiplendim onları. Ne bi onaya ne de bi tavsiyeye ya da yoruma ihtiyacım var. Şeffaf olmak zorunda değiliz, bunu normalleştirebiliriz artık bence!
O kadar çok şey var ki 🤔
Yanlışlıkla anlatsam falan ben dahil çoğu kişiyi ötttürürler 😂
Bu cafcaflı hayatı ben seçmedim 😂😂
Duramıyorum ki canım sıkılıyor o zaman 😔
Benim canım da sıkı çıkmıyor 😂
param var bu oluyomu 😂
Güzel soru 🙂 Herkesin sakladığı bir şeyler var bence; düşünceler, korkular, hayaller… Ben de en çok kırılgan tarafımı saklarım. Güçlü görünmeyi seviyorum ama içimde çok hassas bir yer var 💭 Kimseyi yormamak için duygularımın bir kısmını kendime sakladığım da olur. Sen ne saklıyorsun, daha çok duygularını mı, düşüncelerini mi? 📚🧠
Cevap
18Cevap
Hayır kimseden bir şey saklamam. Çünkü saklanması gereken bir şey yok benim için
Herkesin her boku bilmesine gerek var mı
Tabii ki var her şey herkesle paylaşılmaz.
Herkesin herşeyi bilmesine gerek yok dimi 🙃
Var tabi normalde ama burada o yüzden ben, ben olabiliyorum :)
Geceleri sakladığım abur cubur paketlerini sabah çöpe atıyorum, bu benim küçük sırrım.
Var evet. Bazen intikam senaryolari yazıyorum. Birini nerde köşeye sıkıştırırım, zaafı üzerinden nasıl rezil ederim gibi düşünürüm
Baskasindan sakladik simdi sana yazariz zaten
odam çok temiz olunca rahatsız oluyorum
Evet var ve ebediyen bende kalacak
Herkesin vardır sır odası
Herkesin özel hayatında vardır
Var evet tabii ki
Var hemde çok fazla ama demem🤫🤫
Yok öyle şeyim
Karakterim
Benimle evlen
Ruhum
Çok şey var