Saygısızlar, çok bilmişler güya ama hiçbir b*k bilmiyorlar.
2 ay
:) Onları görmezden gelin ve yolunuza devam edin. Emin olun, onlara dikkat ederseniz, olduklarından daha önemli olduklarını hissedeceklerdir. Kendilerine bir unvan kazandırmak için sinirlenmekten, çatışma ve kaos yaratmaktan zevk alırlar.
Bu meşhur sosyal ağlarda, bazı insanlar her şeyi o kadar ciddiye alıyorlar ki, asla gerçekten tutarlı veya insani olamayacaklarına yemin etmişler.
Kibirli, hakaret eden veya sapkın olanlara, ne dediğinizi anlamayanlara, kadınların kendilerinden aşağı olduğunu düşünenlere, yolunuza devam edin ve hayatınıza huzur içinde devam edin.
Herkese saygı ve nezaket öğretemezsiniz. Benim için bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor. Tartışmalarda veya fikir alışverişlerinde sinirlenmeyen mütevazı insanlar en hoş olanlardır. Diğerlerine gelince, ya onları engelleyin ya da yokmuş gibi davranın.
Bir başka tavsiye daha, kardeşim: bazı insanların birden fazla hesabı var. Birden fazla kimlik yaratmayı hobi edinmiş birçok profesyonel illüzyonist var, bu yüzden bir kişiyi engellemenize ve ardından aynı kişiyle farklı bir kimlikle tekrar iletişime geçmenize, yani saçma oyunlarına devam etmenize engel olmak için gönderilerini dikkatlice inceleyin.
Cesaretinizi kaybetmeyin :) Bu site, dayanıklılık ve sabır yeri. Bu kadar saçma ve sağlıksız insanlara karşı öfkenizi kaybetmeyin.
Çok güzel bir yorum ve tanıdığım birinin yorumuna benziyor. 🙂
🥰:)
Kendine iyi bak canım.
Bütün bunları sana tamamen iyi niyetimden söyledim.
Allah seni korusun
Tanıdım bile 🙂🌼
😉
Biliyorum ☺️
Amin 🤍
Güzel bir soru sormuşsun, sorunu beğendim.
Nedenini bilemiyorum sadece tahmin edebiliriz. Bir çok kişi karşısındaki diğer kişilere tepeden bakıyorlar. Her şeyi kendisi doğru bildiğini düşünür.
Ben bu sitede biriyle şunu da söyleyim sadece 1 kadınla, karşıt görüşlüydük. Bir şekilde tartışma demeyelim de herkes kendi savunduğu bilgiyi anlattı ve saygı çerçevesinde bir konuşma geçti. Ben bile hayret ettim.
Şimdi burada birinin fikrine ters bişey yazsanız Allahımmmm, daha demediklerini bırakmıyorlar. Aşağılama desen had safhada. Bir de yarı yaşımdakiler de aynı, terbiye denen bir şey hayatta yok.
Ama çok da iyi kimseler de var çok güzel muhabbeti olanlar da. Bir çok arkadaşım da oldu küçüklü büyüklü.
Kötü örnek , örnek olarak gösteriliyorsa.
İyiyinin olma ihtimal dahilinde bile söz konusu edilmiyorsa.
Düştükten sonra kalkmak dik durmayı konuşulmuyorsa.
Önyargı ( sosyal medyadan hiç bir şey olmaz.) almış başını gitmiş Nirvana ile yarış halindeyse.
Daha ne olması gerekiyor , bazı gerçekleri kabul etmemiz için.
Güvenmek istiyoruz , güven vermiyoruz.
Sevilmek istiyoruz, sevmenin ne olduğu konusuyla ilgili değiliz.
Anlaşılmak istiyoruz , anlamanın yanına bile uğramıyoruz.
Saygı duyun bana diyoruz , kişinin kendisine bile saygısı yok.
Eeeee daha ne olabilir ki.
Daha ne olabilir.
Haklısın, çünkü ekran arkası olunca insanlara saygısızlık etmek kolaylaşıyor. Kimse yüz yüze konuşmaya o kadar cesaret edemez. Bir de bazıları bilmediği konularda ahkam keserek egosunu şişiriyor. Burası biraz da kimin daha ukala olduğunun yarışması gibi bazen. En iyisi takmamak, sen bilgini al geç, ukalalarla uğraşma.
Sen şimdi soruyu beğenen kişimisin?
Bilmem.
O sun.
Ne farkeder.
Aynı düşünüyoruz ama engellisin bende kim olduğunu biliyorum
Kimsen ben de seni engelliyim. Engelleyeni engelliyorum da.
Komik adamsın ya bugüne kadar engelli olduğunu illaki fark etmişsindir o zaman niye engellemedin? Şimdi kim olduğumu öğrenmeye çalışıyorsun
Farkettikçe engelliyorum kişileri. Daha sıran gelmemiş demek ki.
Bye.
😅😅😅
Site kalabalık olunca her karakterden insan oluyor, maalesef kibirli olan da çok 😒
Çoğu aslında özgüvenli değil, tam tersi kırılgan oluyor; üstün görünerek kendini korumaya çalışıyor.
Sen yine sınırını koru, alınganlık yapma ama gereksiz tartışmaya da girme. Enerjini hak edene ver 😉💬
Cevap
51Cevap
Bunu boş beleş insanlar yapıyor genelde , yersiz bir özgüvenleri oluyor , aklı başında insanlara bakın daha ılımlı ve mütavazi oluyorlar
Sadece burada değil, dünya genelinde çok var maalesef. Sebebi de belli, en mükemmel onlar.
Ailelerinden iyi eğitim görmemiş, dışarıdan gördüğü/aldığı kötü şeyleri üzerlerine taşımış olabilirler. Şahsen ne kibirli ne de kötü niyetli biriyim. Küfür, argo nedense çok nadir kullanırım.
Dışarıda o kadar çok itekleniyorlar, dışlanıyorlar ki burada da o gördüklerini taklit edip kendilerini cool göstermeye çalışıyorlar işte
Aynı düşüncedeyim
Dışarda millete karşı el pençe duranlar burada ego kasıyorlar akıllarınca en iyi benim kafası
klavye arkası ego artık son jenerasyonun popüler kültürü olmuş
Hayatında mastürbasyon dışında bir şey yapmamış insanlar ilgi çekmek için Haydar dümen, hayatında eline karşı cins eli değmemiş ve sanaldan çıkamayan insanlar aşk profesörü kesiliyor. O yüzden ciddiye almayın he deyin geçin.
yeryüzünde çok oldukları için haliyle buraya doğru dağılımı da o yönde oluyordur. özellikle bulunduğumuz coğrafya da elini sallasan bunlara çarpar. bir de üzerine x kişisi olmak yani tanınmamanın verdiği rahatlıkla daha da çoğalıyorlar
Burdakinler çoğu normal hayatta bir halt Olamadıkları için burada hindi gibi kabarıyorlar burunlarını everest dağına çıkarıyorlar boş ver Keloğlan...
Keloğlan ne alaka iyi bir şey yazıyorsun sonunda batırmışsın
O kişiler dışarada bulamadıpı ilgiyi alakayı burada buluyorlar dışarda selam bile verilmeyecek insanlaar kendini burada bi halt sanıyorlar🤣
Engelleme sebebin nedir
Sen engelli değilsin engellenenler saygısızlık yapanlar kibirlenenler, ego kasanlar ve sapıklar kimseyi durduk yerde engellemiyorum yani
İyi yapmışsın. Kafan rahat olsun istiyorsan kafana uymayanları engelliceksin. Bazı problemli tipler var çekilir gibi değiller cidden
Klavye arkasında cesaret bulan çok oluyor. Bildikleri hiçbir şey olmadığı için de saygısızlık yapıyorlar.
Saygısız değiliz de özgüvenle kibiri karıştırmamak gerek...
Neden üstüne alındın?
Peki, sen kaç yaşındasın öğrenebilir miyim?
Yani haklısın ne diyim bataklık sonuçta burası. Sil yorumları madem görmesin kimse
Ben sizin kadar eski bir üye değilim 7-8 aydır buradayım ve siteyi çözmüş durumdayım ilk geldiğimde bir üye bu bataklıkta ne işin var git demişti ben de buranın Nilüfer'i olurum o zaman demiştim, bataklık konusunda da çokça haklıymış. Bence kimse inkar etmesin burada bulan insanların hepsinin bir ortak noktası var ben görüyorum.
Ve bu bataklığa düşen çıkamıyor, keşke hepimizde çıkabilsek.
Evet bağımlılık yapıyor orası kesin ortak noktalardan kastım insandaki sevgi eksikliği Yalnızlık temel duygularımız eksik ve kimse bunu itiraf edemiyor. Bu sitedeki birçok üye Yalnızlık çektiği için burada yani bir şekilde bir eksikliklerini tamamlamak için
Her insan her eksikliğini karşısındaki insana yansıtamaz gösteremez sana şöyle söyleyeyim buradaki sapıklar bile hayattaki eksikliklerini tamamlayamadıkları için buradalar aslında dönüp dolaştığımız konu şu ailedeki alamadığımız ilgi sevgisizlik.
Yani insan temel duygularını tamamlayamadığı zaman onun yerine koyacak bir şeyler arar.
Bu konuyla sıkmak istemem, zamanla anlarsın. 🙂
Peki öyle olmayan kitle nasıl bir kitle bana anlatır mısın?
boş ver sen kibirlileri, kedililere odaklan bence. :D
Kendiler ne alaka 😅
Kediler
Ya hayatta hep egoist kibirli bilmem ne gereksiz insanlarla karşılaşıcan zaten. Onlar senin enerjini zamanını çalmak isticekler, kedi burada bir metafor gibi düşün. Öyle olmayan insanlar da var sonuçta sen onları bulmaya çalış. :D
Bulamıyorum bana hep egoluları denk geliyor sinirlerimi zıplatıyorlar 😅
Zaten insan da hep zıttı ile sınanırmış.
İşte ben de ondan dolayı kedili insan önerdim. :D
Kedisi olan insan egoist olmaz.
Kimin kedisi var 😅
Benim hayvanlara alerjim var
Benim kedim var mesela. :D
Alerjin varsa sen de uzaktan seversin.
Teşekkür ederim ben almiyim 😅
Gerçek hayatta nasıl her boş insanı kaale almıyorsan burada da aynısı canını sıktığın şeye bak :)
Güzel dedin de öyle olmuyor işte her zaman, dolu sanıyorsun insanlığı boş çıkıyor.
Burada genelde çok bilmişler var kendilerine taktıkları bir isimde var da ben yazmayı istemiyorum.
Neyimiş o taktıkları isim
boş ver bazı kelimelerle kirlenmesin sohbet ekranı
bu sitede dogruyu aramak saçma degilmi sence
Bendemi engelliyim
Değilsin
Geçtimi kızgınlık
Yok Bi kaç kişinin daha ağzana etmem gerekiyor.
Gel iyice bi kavga edelimde rahatla
Yok evde yaptım kavgayı
Kimle?:)
Sana ne
Geldi banada geldi çatma
Sus o zaman
susmaya gerek var mı.
Sen bence çatılmaya yer arıyorsun
eeveett dogru :)
Bu git yarın gel şu an keyfim yerinde 😅
:) bozmucam keyfini korkma
Ne korkcam senden 😏
iyi dayak atarsın sen :)
Nerden biliyorsun 😅
Öyle hissetim
Eee canın dayak mı istiyor?
Yooo :) şu an keyflm yerinde dayak yiyemem
Tamam
Gel hele haydi
Sapık
:) delimisin ne sağıgı
Sus be ne diye çağırıyon?
Muhabbete
Türkiye bilgisi olmadan fikri olanların ülkesidir. O yüzden çok da şeeeetmemek lazım.
sallıyorlar sahada olmayan adam hiçbir şey bilemez sosyal yaşantısı olmayan hiçbir şey bilemez
Burada herkes kendini profesör sanır ama öyle değil
sitede değil dünyada çok var ondan burada da denk geliyor
boş ver gırgır amaç yoksa şu an motora binip gezesim varda tutuyorum buraya bağlı kafa yormayin
Özgürlük algısı yaratıyor sosyal medya bu nedenle
Ben de onlardan biriyim de gerçekten çok biliyorum yalnız 😀
Kesinlikle öyle. Üstelik bir de engellemiyorlar mı 😀😃
Her çeşit var ya tınlama çok
Evet çok doğru klavye delikanlıları
Evet çok
Benim sorumu beğenmediğinize göre bende engel listesindeyim o zaman
Yok kimseninkini beğenmemiştim.
Reel hayatlarında bir baltaya sap olamamış tipler.
Kesinlikle
Hiçbir şey hakkında herşeyi biliyorum :))
Bilirim 🙂
Bu bilirim ve gülme olayı.. tanıdık biri izlenimi verdi.. ilginç :)
Olabilir 🙂
Evet çok var buralarda gerçekten çekilmiyolar
Hepsi sanalci özgüvensiz tipler
Biz herbokoloğuz çünkü
Bana da öylesi çok geliyor.
Govani ali zaten abaza sapik mesajları bende var
Evet öyle ama ciddiye alıyorsan hata sende biraz
Anonim ya hepsi ondan.
Kalitelisine denk gelmemişsin
Engelle geç boş ver
Kesinlikle katılıyorum
Çok şükür öyle değilim
Valla çok doğru dedin
Evet ya anlaması zor
cokkk varr
Aynı benn
Kendini bir şey sananlar çok.
her yerde farklı kesim insan var
Sanalda herkese extra biraz yükleniyor
Sende öylesin eminim
Nerden vardınız bu kanıya?
Bir bok bilmiyorlar ile biten cümleden
Tamam kötü kelime ama insanlık bilmiyorlar. Bunuda en iyi o şekilde ifade edebilirdim o an.
Doğrudur kusura bakma
Sen nerden çıktın ya
Kayseriden
Kafam karıştı pp de foto duruyordu cevapta yoktu 😅
Kaldırdım çok bakan aşık oluyo
Sen hepten gizlisin
Cevabınızda başka yorum var gibi geldi nickinize dikkat etmedim pp ye niye çok bakayım?
Alın sizde bir özgüven patlaması yaşıyorsunuz.
Sizli bizli yazmana gerek yok sen abartıyorsun espiri olsun diye yazdığımı anlamayacak kadar kibirlisin
Yooo anladım sadece işime geldiği gibi cevap verdim 😅
Kibirli değilim. Sizle biz her zaman mesafeyi korur 😉
Mesafe koru sen bayan kibir hayat böyle insan hep kendi özelliklerini görür karşısındakinde
Bu son söylediğin cümle güzel bay çok bilmiş 😅
Fakat bu söz benim için geçerli değil.
Doğrudur alınma sen üzerine madem
Alınacağım bir durum yok siz buyurun yeni avlara çıkın 🫴🏻
Avcı gibi mi duruyorum benim o taraklarda bezim olmaz
😅.
🥳
Engelle
Çok var.
Çok olduğunu tahmin edebiliyorum, çünkü sorular hep gizli
Ya bilgili birine saygım var ama kibir ego oldu mu, ne anlamı kalıyor?
Niye göremiyorlar kendilerini, bunu anlamıyorum. şu soruya gelenlerde bile engelli olanlar var hepsi kendini mükemmel görüyor.
Maalesef, bazı sorular oluyo, bana cevap yazın diyorum senin niyetin belli diyorlar, çok gülüyorum bazen, herkesi zan altında ve sapık gibi gösteriyorlar
Burası beleeeeee
Kibirli değilim
Hangi konuda?
Haklısın
Aynende öyle
Hklisin
Maalesef sanal böyle
Kibirli değilim
Maalesef öyle ya
Çoğu fake :)
Herkes ego kasiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?