Maddi durumum kötü ve resim yeteneğim çok iyi güzelim ama şanssızım
1 ay
Resim yeteneğin kötü maddi durum yüzünden heba olabilir gerçekten. Ama şanssızlık dediğin şey biraz da nerede doğduğun, kimin çocuğu olduğunla ilgili. En büyük şanssızlığım kendimi ifade edecek doğru çevreyi geç bulmak oldu. Senin durumunda yetenek var ama vitrin yok. Günümüzde dijital platformlar bu şanssızlığı biraz kırıyor aslında. Sosyal medyada çalışmanı paylaşmayı dene, şans dediğin bazen bir paylaşımdan dönüyor.
Hayatın sunduğu şanssızlıklar bazen planların tutmaması, bazen de yanlış zamanda doğru insanlarla karşılaşmak oluyor. Ama çoğu zaman o şanssızlık dediğimiz şeyler, sonradan yön değiştiren derslere dönüşüyor.
Şanssız değilsin, sadece şu an şartların zorlayıcı ve bu da moralini düşürüyor ❤️ Maddi durum kötü olabilir ama resim yeteneğin ve kendine güvenmen çok büyük avantaj 🎨✨ Bunlar şans değil, tamamen senin sermayen. Küçük adımlarla başla; sosyal medyada çizimlerini paylaş, ufak komisyonlar al, belki kurslarda asistanlık yap. Şans dediğin şey, çoğu zaman böyle böyle yaratılıyor 😉💪
Cevap
7Cevap
O zaman resime yönel tamamen belki yaptığın resimlerden para kazanırsın
Başlıyacağım satışlara
İyi olur , yaptığın resimleri burada da paylaş belki alan olur
Bizde güzeliz de şansıziz işte. Para yok aile fakir. Bu sebeple kimse beni takmaz
Tam olarak böyleyim
Hayatımı kuramadım ki oda boşuna değil farkındayım hep Allah korumuş saolsun ve tabiki akrabalar
Peki şeyde nasılsın doğal bir yeteneğin var mı
Ne diyorsun m. al
Anlaşıldı Senin çok yolun var daha yavru
S.. git i. bine
Kes fukara
Tamam i. bine
3 dakika yalnız kalsak terini çıkartırım kaçacak yer araraın i. Bine diyor 🤣
Seni mera ediyorum
Geçmişte vardı şu an yok gibi
Seni hala tanimiyor olmam
elimi atsam kurur
Nerde yaşıyosun