Tatile gitmek
Olumsuz olarak da bi hastalık geçirdim artık hayat bakışım değişti
Okuduğum bölümü seviyorum
Çok hızlı kamyon kullanırdım Ankara 'ya giderken cankurtaran rampası vardır orada frenler alev aldı ve tutmaz hale geldi üzerinde kamyonun 15 ton yük rampa eğimi %15 aşağısi 8-10 km ve ben 2. Km sinde frensiz olduğumu anladım gece saat 4 civarı en son km saatinde 184 km hızı gördüm bir anlık o esnada ön lastik nerede patlayacak diye tahmin yürütüyorum şükür ki önüm düzlük orada arabayı sakinlestirebildim o günden sonra hiç arabayı kontrolsüz salmadim herkes uyariyordu dinlemiyordum ama orada akillandim
Ay Allah korusun
Var tabii. O çok sevdiğim bir arkadaşımla tatsız bir kavgadan sonra günlerce küstüm. Sonra birimiz dayanamayıp aradı ve konuştuk. O barışma anı... İyi ki bu kavgayı da yaşamışım dedim çünkü sonrasında ilişkimiz bambaşka bir derinliğe oturdu. Yani iyi ki yaşamışım dediğim şey hep mutluluklar değil. Bazen o zor anlardan çıkan şeyler daha değerli oluyor.
Yaaa
Tabiki kuzeni sezdiren o düğün olayı 4. yol kesmede uçan maymunun eski anı canlandı bu ne demek? oda işin içinde şüphe sonra 1 yıl sonra doğru çıktı Allah gösterdi herşeyi bu tehlikeli uzak dur çünkü dedim ki kendi kendime değişmiştir ve tabiki tur olayı kızın ruhunu görmek oda kızın sınavı olduğunu göstermek için
?
“İyi ki yaşamışım” dediğim deneyimler genelde zor olanlar oluyor. O an yorucu gelse de sonradan bana bir şey kattığını fark ettiğim şeyler… İnsan en çok zorlandığı yerlerden büyüyor aslında.
Kesinlikle katılıyorum mesela benim hastalığım
Var, hem de birkaç tane. 😊 En çok “iyi ki” dediğim şey, tek başıma yurtdışına ilk çıkışımdı. Ne kadar tırsarak gittiysem, dönerken o kadar özgüvenli dönmüştüm. ✈️ Yabancı bir ülkede kaybolup kendi başına çözüm bulmak, insanın kafasındaki “yapamam”ları tek tek siliyor. O özgürlük hissini hayat boyu taşıyorsun. 💫
Cevap
11Cevap
O kadar çok var ki,, zamanında KS de 'bence'lerimde yazmıştım..
Hatta bencelerim için bir web sitesi bile tasarlamıştım.. Oradan okuyabilirsiniz
Tabi
18 yaşımda ayrıldığım üniversitede kendime yeni başlamak zorunda kaldığımda, o küçük başarıları "iyi ki yaşamışım" diye düşündürdü.
Hmmm

Neyse şimdi...
Dinliyorum?
Ay ilk defa birisi soruma yanıt olarak resim attı ndndndndn
Sjndndndnsnd cevap?
O sır knk. Söyleyemem üzgünüm 🙏
Anladım
O kadar boş yaşamışım ki aklıma hiç bir şey gelmiyor
Benimde bu tür sorularda nutkm tutuluyor illa vardır ama
İlla
Aklına gelirse yaz dhdhbd beklerim
İyi ki matematik okuyorum diyeyim bari
Oo bende seviyorum bölümümü dur fikrini çalcam hddbdbdn
Lan dur çalma hem sen ne ikuyirusn
😂💅🏼dürüst bir hırsızım felsefe hocam ben
Heee filozof mu olacan kizy
matematik problemi mi olacaksın beyefendi? Hahaahhahaahahah
Xbnsnsnajakskb yok direkt problem olmayı düşünüyorum ben havuz problemi olmaktan iyidir diye düşünüyorum
Havuz problemi diyecektim de vazgeçtim çünkü matematik problemi hepsini kapsıyor diye
İyi yapmışsın siz filozofların özelliği bu herhalde her şeyi böyle kapsamlı düşüyorsunuz
Evet hocam analitik olmak da lazım şimdi. Matematik alanında bir çok filozof var.
Bir geometri hocamız da filozofların genelde matematikci ve geometricilerden çıktığını söylemişti
Hmmm Russel Leibniz Pisagor onları duymuşsundur o zaman
Russel o değilde diğerlerinj duydum
Russel çok önemli
Russel neden önemli
Analitik felsefe de çok önemli matematiğin ilkeleri adlı eseri var
Hmmm analitik felsefe ne peki. Matematigin ilkelerine de bir bakayım bu arada
Analitik felsefe; felsefenin konularını, kavramlarımını, yapısını analitik mantık bağlamında inceleyen felsefenin alt disiplini
Evet var saygı 1 gecesine gitmek
Bilmiyorum
Aa neden çok bilimdik yani
Ne ki
Google yaz
Tamam
İyi ki parasızlık nedir yaşamışım
Hm peki ne öğrendin?
En az bir telefon alacak kadar para bulundurmayı öğrendim dünyada her şey var sağlık sorunu olabilir ya da en basit canım bir şeyi çok çekti almam için para lazım. O yüzden her canımın çektiği şeyi almak yerine biriktiriyorum aileme yük olmamak istiyorum aileye yük olmak artık karakterime ağır geliyor
Hm para biriktirmen ailene yük olmaman güzel şey.
Senin yaşadığın ne var iyi ki dediğin
Konsere gitmek
Tatile gitmek
Olumsuz olarak da bi hastalık geçirdim artık hayat bakışım değişti
yurt dışı seyahati.
Bana da nasip olsun inşallah
İnşallah. Yaşın doğru ise çokça fırsatın olabilir. yurt dışı burslu okumak mesela. Nerelere gitmek istersin?
Üni son sınıfım Almanya vesaire bütün dünyayı gezmek istiyorum
Hadi bakalım. Tüm yorumlarına bakarsak o andrenalin tutkunluğu sende var gibi. Bu arada kendi soruna senin cevabın nedir?
Konserle gitmek eğlenmek
Nasıl eğlenmek mesela? Konser vb. anladım da.
Konserde eğlenmek arkadaşlarımla bereber muhabbet etmek
Geçmiş olsun. Hastalıklardan uzak, onun sevgisine yakın olman dileğiyle. Umarım dengeli ve huzurlu bir hayatın olur.
Sağol abi inşallah
Konsere gitmek
Ay bendeeeee
İyiki paralı zamanım olmuş 🤣😅
Puajajaja
Burcun nedir
Koç niye ki
Merak ettim ☺yaş kaç
22
Okuyormusun?
Yes
Hangi bölüm?
Felsefe
Pompalı tüfekle ateş etmek
Bende deneyiyim hdhdbddnnd
Dene gel 🤗
Nereye dndndn
Manisa
Oooo
Var tabi evli çifte katıldım güzeldi
Çoook
Ne mesala
Seks
Çok mu sevdin aşko
Çok keyifli evet
Araba sürmek
Bu yaza inşallah
Evet ya çok zor ehliyet de pahalı ben Arabalara hastayım 😬😬😬😊😊 bende alacak olursam dizel alırım
Offf yakıt da pahalı
Oo pahalı ben şey çok seviyorum arabanın motoru kükremesini dndndnd
bölümün ne ki
Felsefe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?