Ben hep içimde çirkin olduğumu bildim ama hep yalandan güzelim dedim Dhsjsjsj insanlar hep hayır sen güzel değilsin, neren güzel, uyardı öyle zannediyorum, sanıyorlar
1 ay
Ben hep içimde çirkin olduğumu bildim ama hep yalandan güzelim dedim Dhsjsjsj insanlar hep hayır sen güzel değilsin, neren güzel, uyardı öyle zannediyorum, sanıyorlar
Evet bazen kaçış oluyor. Kendine söylediğin yalan aslında orada olan bir şeyi duymamak için bir perde çekmek. Çirkinlik güzel nedir bunlar fikirden farklı o yüzden abartma derim. Ama hayır uyardılar diyorsun anlaşılan kafan karışmış. Uzun lafın kısası kendi algın başkalarının sözünden daha önemli. Yalan söylemektense durduğun gibi devam et.
Eskilerin bir sözü var insan kendisini beğenmezse ya çatlamış ya patlarmış diye. Aksi halde hayat çekilmez olurdu zaten. Bir de güzel ya da çirkin olmak önemli değil Allah insana çirkin kısmeti versin önemli olan o
Kendine yalan söylemiyorsun aslında, sadece hayatta kalmaya çalışıyorsun 😔💔
İçinden “çirkinim” demen yalan, dışından “güzelim” demen de tam oturmuyor.
Güzellik algın başkalarının laflarıyla bozulmuş. Sen aynaya onların sesiyle bakıyorsun.
Bence önce şu soruyu sor: “Ben kendime nasıl bakmak istiyorum?” Oradan başla 🌱✨
Cevap
6Cevap
Sen güzel olduğunu her zaman hatırlat kendine, insanların karanlığını sana bulaştırmalarına izin verme
Tamamen yalan söylemem. Haklılık payı olmalı.
Kendime yalan söyledim yalnızım bunu ben istedim
Bir şişe votkaya bakar
sen râhât birâkirşin
Kendine yalan söyleyen karektersiz dır
Seni tanımak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?