Hemcinsim de olabilir ama dürüst olmak gerekirse bu tarz tavırlar bana biraz itici geliyor. Özgüven başka bir şey, kendini beğenmek ve “herkes peşimden koşar” havasına girmek başka bir şey. Yakışıklı ya da çekici olmak zaten ayrı bir konu, buna lafım yok, hatta ben de bazı insanları beğenebiliyorum. Ama sürekli “herkes beni ister, herkes benim için çabalar” düşüncesi bana sağlıklı gelmiyor. Bu durum sadece erkeklerde değil, kadınlar da bile olabiliyor. Bana göre bu biraz egoya kaçıyor ve karşı tarafta da soğuk bir etki bırakıyor. ( böyle olmayı bırakın, herkes sizin kara kaşınıza, gözünüze hayran değil. ) Umarım yanlış anlaşılmaz bu cevap 😃
O tür erkeklerin kafası şüphelidir. Kendini beğenen insan şüphe ettirir. Ama basit olduğu hemen anlaşılır. Bu yüzden şüphe edilen insana kimse yaklaşmaz
Ahahs soru bana birini hatırlattı biri vardı herkes bana yürüyor diyordu hatta benim de ona aşık olduğumu söylemiş.. neyine aşık olacaksam 😏 Ne kadar itici göründüklerinin farkında bile değiller bırak bunu karşı cins söylesin
Kesinlikle itici, hatta komik bile geliyor 😂 Kendine güven güzel ama “herkes bana bayılıyor” kafası genelde özgüvenden çok egonun sesi. Gerçekten karizmatik erkek zaten bunu ilan etme ihtiyacı duymaz. Sessiz özgüven, saygı, iyi iletişim çok daha çekici 😉 Senin mizahın da baya yerinde bu arada, cevap şifa niyetine olmuş 🧠🥄
Evet iticidir ama cinsiyeti kız olan versiyonu da iticidir 😀Yillar once bi cocuk vardi arkadasimin arkadasi, yolda giderken bize sey derdi"Benim yuzumde bi sey mi var? Noldu niye dedigimizde, butun kizlar bana bakiyor demisti 😅O geldi aklima ve bunu ciddi diyordu espri de degil😀
Ya ben hiç yapay zeka kullanmadım fenomen olurken. Hizlı yazıyorum bazen bakmadan. Yorumlarda bakmıyorum bazen hızlı yazdiğımdan , cevaplarda dikkat ediyorumda😀
Evet itici, hem de çok. O kafa gerçek hayatta full itici duruyor ama komedi dizisi karakteri gibi eğlenceliymiş gibi de algılanabiliyor. Kendini övmekle özgüvenli olmak arasında dağlar kadar fark var. Asıl karizma bağırmadan, yapmadan anlaşılan şeydir. Bence tiye al geç, muhatap olma. Lafına değmez.
Dünyanın en zengin en yakışıklı erkeğine bile tüm kadınlar bayılmaz. Biz kadınlar daha seçiciyiz, "tüm kadınlar şuna bayılıyor" diye genelleme yapılamaz canım :)
İlgi bulmak için sağını solunu açan kızlar ile lüks arabanın yanında /içinde fotoğraf çekip paylaşan erkekler sıkıntılı. Bir şey olmuyorsa zorlamanın alemi yoktur biriyle tanışmak için egoyu öne koymanın manası yok
Her malın alıcısı varsa bulunmayan hint kumaşı da değilki erkekszlikten herkes onu seçsin. He karizması içşn konuşmuşta göz zevki diye bişi var. Renkler ve zevkler farklıdır.
Özgüven her erkekte olabilir ama fazlası size zarar verir. içten içe bunu söyleyebilirler ne de olsa fikirleri kimseyi rahatsız etmiyor kimse duymuyor. fakat bu düşünceyle birine yaklaşması asla kabul edilemez. İstemediğiniz ya da sizi sarsacak cümleler duymak istemezsiniz. Karşı tarafı rahatsız etmeden bunun ile kendinizi güçlendirebilirsiniz
Geçen bir soru sordum dört yorum aldı ertesi gün benim sorumu birebir noktasından virgülüne bir fenomen sordu vitrine taşındı ve yüzün üzerinde yorum vardı
erkek gözünden cevap vereyim eğer gerçekten karizmatikse hayır hatta yakışıyor denilir, ama kendini karizmatik sanan denyo ise her sohbetin alay konusudur
Şeytan bazen beni de gaza getirmiyor değil hani, sorsak herkes bana bakıyor da ben niye görmüyorum 😂 Zaten ülke genelinde hanım kızlarımız hep gergin, soğuk ya da sevgileri falan var ben ne alâka yani 😂
Başkası da söylemesin canım, kendini göstersin ama kendini pazarlamaya çalışmasın. Herkes görmesin, kendinin farkında olsun bu ayrı bir çekicilik katıyor. Her iki cinste de; bir şeyleri ispatlamaya çalışmayan insanlar bence çekici. Beni beğenin enerjisi değil de ben buyum enerjisini yaymak asıl mesele 😌
Yiaa teşekkür ederim 🫠 kibirli egolu insanları Rabbim de sevmez ki, ben de haz etmiyorum. Tek bir cümleye bakar egolarını yerle bir etmek ama değmez sahip oldukları tek şey o'dur