Genelde uyumlu biriyim. Ortama ve insanlara kolay adapte olurum, gereksiz inatlaşmam. Ama bu her şeye “tamam” dediğim anlamına gelmez; kendi sınırlarım ve değerlerim var, onlara ters bir durum olursa net dururum.
Rica ederim kardeşim. Bu sitede cok moderasyon yapıyorum siteye hakimim ondan biliyorum çoğu kişiyi. Kendinden 10 küsür yaş büyüğe küfür eden gördum sebepsiz yere. Birbirimizi sevmesekte saygıyı koruyalım.
Doğru söylüyorsunuz, gerçekten de burada büyüğe küfür etmek ve saygısızlık yapmak doğru bir şey değil. İster büyük olsun ister küçük, ben herkese saygı duymaya özen gösteririm. Kimseyle polemiğe girmeyi de sevmem. Sonuçta ilk defa karşılaştığım, adını bile bilmediğim ve belki bir daha hiç karşılaşmayacağım birine saygısızlık yapmak bana yakışmaz. Böyle şeyleri de doğru bulmam. Belki fark eden olmuştur, elimden geldiğince insanlarla iyi anlaşmaya ve düzgün bir iletişim kurmaya çalışıyorum.
Canım 💓 Evet, uyumlu biriyimdir ama bunu her söyleneni onaylamak olarak görmüyorum. Benim için uyum; arkadaşlarımla yapıcı iletişim kurmak, farklı fikirlere saygı duymak ve gerektiğinde esneklik gösterebilmektir. Çatışma yerine çözüm odaklı kalmaya özen gösteririm.🙂
Görsel de sen de tam “tatlı ama dozunda” uyumlu profili veriyorsun 😄🍓 Uyumlu olmak demek herkese katlanmak değil canını sıkmayanla akışta kalmak demek. Sınırlarını biliyor olman çok değerli 💪✨ Yeter ki “idare edeyim” derken kendi ihtiyaçlarını yok sayma olur mu 😊💖
Önceden olsa evet derdim artik demiyorum uyumlu olunacak sey var olmayacak sey var karakterime yakin olan şeye yerlere uyarım olmayanada sivrilik yapmam ama
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Vicdan sahibi her biriyle anlaşabilirim. Çünkü her şey bunun üzerine kuruludur. Her şeyin sahibi olabilirsiniz , sonradan. Ancak vicdana sonradan elde edemezsiniz. Çünkü annenizde yoksa size hiç kimseden geçemez.
Evet uyumlu biriyim; farklı insanlara ve ortamlara kolayca ayak uydururum. Anlayışlı ve dengeli davranmaya özen gösteririm. Karşımdaki sınırını ve saygısını bozmadığı sürece hiçbir problem olmaz..
Sosyal iliskilerde uyumlu olmaya çalışırım ama hukuktan uzak ahbab çavuş iliski kuran zihniyetlerle asla uyumlu değilim. Hatta bu insanlarla muhatap olma fikri bile küfür gibi gelir.
Pek uyumlu bir insan olduğumu söyleyemem. Genellikle insanlardan nefret eden, yalnızlıkla huzurlu ve kendimle mutlu bir insanımdır ki bu da beni başkalarıyla uyumsuz yapar.
iş ve sosyal hayatta çıkarlarım için her türlü uyumu sağlayabiliyorum kasıtlı olarak fakat ilişkilerde hayatımı beraber geçireceğim kişi ile kişiliğim yakın değilse uyumluymuşum gibi davranmıyorum.