Örneğin otobüs/ taksi şoförü olmak… zorbalanmamak için ya da kimse anlayamayacağı için
1 ay
Örneğin otobüs/ taksi şoförü olmak… zorbalanmamak için ya da kimse anlayamayacağı için
Var ama kimseye söylemememin sebebi saklamak değil, erken açmanın onu eksiltsecek gibi hissettirmesi. Bazı hayaller var ki başkalarının cümlelerine karıştığında yönünü kaybediyor. O yüzden içimde tutarım ama büyüsün diye değil, ben ona yetişene kadar kaybolmasın diye..
Var tabii. Kimseye anlatamadığım çok sıradan ama kafamda büyüttüğüm bir hayat var. Mesela küçük bir sahil kasabasında sabah erkenden kalkıp kimseye hesap vermeden yürümek, basit bir işte çalışıp kafayı dağıtmak falan. Zorbalanma korkum yok ama kimse ciddiye almaz diye söylemiyorum. Seninkine saygı duyarım bu arada, keşke anlayan birine denk gelirsin.
Aslında kimseye söyleyemediğin hayallerin olması çok normal, çoğumuzda var 🤫✨
İnsanlar yargılar diye susuyoruz ama bu, o hayalin değersiz olduğu anlamına gelmiyor.
Benim de kimsenin anlamayacağını düşündüğü, çok alakasız görünen küçük hayallerim var.
İstersen sen de burada paylaşabilirsin, bazen söylemek bile insanı hafifletiyor 🚍💭
Cevap
1Cevap
Var. Türk plakalı hafif ticari araçla Türkiye ve Avrupa turu yapmak...
Küçükken hep taksici olmak istiyodum kdkdkdkskks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?