Adamlar da toprak elementi yoğun ve baskın olduğu için istese de duygusal olamıyorlar, ruhsuzlar xdxdxdxd
2 ay
Adamlar da toprak elementi yoğun ve baskın olduğu için istese de duygusal olamıyorlar, ruhsuzlar xdxdxdxd
Bunun burçla alakası yok insanın kabul ettiği doğrularla alakası var başak burcuyum kaba olmak insan kazandırmaz kibar olmak insan kazandırır tabi dengeli olacaksın fazla kibar olursan erkek olarak insanlar seni yumuşak, zayıf görür.
Ve seçici kibarım herkese değil gidipte hamamdaki adama keselediğin teşekkür ederim abiciğim dersen adam gel hele seni arkada bir şapır şupur çalkalayım der.
Eyvallah dayı diyeceksin gibi
Toprak grubu erkekler genelde duygularını saklayarak yaşayan tipler, o yüzden kaba veya ruhsuz sanılabiliyorlar 😄 Ama iç dünyaları aslında düşündüğünden daha derin oluyor, sadece ifade tarzları farklı. Sabit, garantici ve mantık odaklılar. Bir Boğa’nın, Başak’ın ya da Oğlak’ın gerçek sevgi biçimini anlamak için davranışlarına ve istikrarına bakmak lazım 💚
Cevap
13Cevap
karaktere göre
Ben saydığın burçlardan biriyim hemşirelere zaafım var iğne yaptırmaya gittiğimde güzel hemşire varsa arkayı tamamen açıyorum
Ben başak kadınıyım ama duygusalim erkekleri sıkıntı bence
Sensin ruhsuz bir oğlak olarak gayet duygusalız sadece bazen açıkça belli edemiyoruz
Kaba değiliz, ilişkide sizin için oduncuktan hallice bizim için mantıklı hareket etmek.
asal degıller ama ıllakı her burcta oldugu bıgı ayılar hepsınde olabılıyo sana onlar denk gelmıs
Oğlak sert ama aynı zamanda duygusaldır, dışarı belli etmez
kabamıdır diye sorulması lazım kabalarmı diye soru sorulmaz önce anadilini ögren
anadilini degil grzkalı kızım anadilimi demen lazım
konuştugun dil ile şu an benimki aynı ya=
yani diyorsunki burada herkes tc ile giriyor bende fake degilim diyorsun öylemi
Gizli duygusallık var onlarda göstermezler
Ben başak erkeğim çok nazik ve kibarik
ne kabalığımız var mk
Şu başak burcunu salın abi
Bilmiyorum. Ben aslan erkeğiyim.
Yo gayet kibarım
O erkekler bilir kendini anlatsınlar
yorum yok yaşa gör
Hiç kaba değilim şükür