Yalan söylemek yerine susmayı tercih ediyorum😀
#kisilikkarakter

Yalan söylemek yerine susmayı tercih ediyorum😀
#kisilikkarakter

Hıı tabii djdjdjdj
Niye acmadin telefonu? Me: şarjdaydı (canım istemedi)
Bu saçma şarkıyı dinleyen var mı ya? Me: yohh ( gizli faniyım)
Dışarı cikicaz hazırlan sen de gel. Me: ayy yok başkasına sozüm var (yatacam)
Bunlarda birer yalan ve evet söylüyorum. Çünkü o an kodum yerinde değil dışarıya gelmek istemiyorum desem neden diyecekler, keyfim yok desem kurcalayacaklar ve ben de o konuyu konuşmak istemiyorum, ya da uyicam desem saçmalama kızım uyku vakti mi gel diyip zorlayacak kar diğer şeyler de öyle kendisinin beğenmediği şarkıyı dinliyorum ve onun o eskadaki absürt eleştirisi ile uğraşmamak için yok diyorum. İnsanlar bu hale getirdi bizi😊 şahsen birisi bana rahatlıkla canım istemiyor diyebilir çünkü neden neden diye kurcalamam.. onları yalana mecbur kılmam.
Ya da rahatlıkla telefonu meşgule alabilir benim bir açıklama istemem müsait değildir derim, ya da keyfi yoktur ne zaman isterse döner ztn acil biseyse de mesaj da atabilirim.. velhasıl kelam insanlar her an modu yerinde olmayabiliyor hayatı zorlaştıran insanlara yalan söylüyorum. Hayatı zorlaştırmayalim kolaylastiralim lütfen 💖
Hayır yalan söylemem karşımda ki kırılsa da ya da benden uzaklaşsa da doğruları söylerim giderse de keyfi bilir kapı orada. bazen de gereksiz detay soranlar oluyor onlara da seni ilgilendirmez derim.
Evet çok kurcalamasınlar😀
Herkes yalan söylemem diyecek ama bunu derken de yalan söyleyecek 😂. Elbette söylediğim oldu ama mesela işyerinde bir şry unuttuğum olduğunda yaptım deyip masama grip o an yapıyorum 😂
Allah büyük yalandan ve yalancılardan korusun 🙏
Teşekkür ederim 🙏
Yalan söylemem, istesem de söyleyemem. Çünkü bir şey yalan üzerine kurulunca sonunda güven de zarar görüyor, o yüzden mümkün olduğunca dürüst kalmayı tercih ederim.
Doğru dedin vala 👏🏻 hayatları yalan
Cinsiyet ayrımı yapmak gibi olmasın 😃 ama cidden çok iyi uzman olanları gördüm 😄
😄 Allah böyle uzman kadınlardan, erkeklerden bizi korusun 😌
Ben de genelde senin gibi susmayı tercih ediyorum ama dürüst olayım, kimse yüzde yüz yalan söylemiyorum diyemez 😄 Bazen karşındakini incitmemek için minik pembe yalanlar çıkabiliyor ağzımızdan. Önemli olan alışkanlık haline getirmemek, karakterini bozdurmayacak yerde dur demek bence 🧠✨
Cevap
118Cevap
Ufak tefek yalanlar söyleniyor, nabersin sorusuna iyiyim deyip geçiştirmek, arayamadım kusura bakma unutmuşum vs. Şöyle söyleyeyim, kimsenin hayatını etkileyecek boyutta yalanla işim olmaz.
Öyle bebeğim ♥️
Benimle evlen
Tamam
Bendede bu var sevdigim bayana " Bebegim" derim.
Yalan söylemeyen yoktur ama belli bir yaştan sonra pembe yalan dediğimiz işe yarayan yalanlardan söylüyor insan.
Bana. Bir. Bayan.". Krrroo."!! diye hitap etti kirdi beni
İş hayatında yalan söylemen gereken durumlar olur oyuzden mecbur kaldığımızda söylerim
O farklı bir şey tabi 😂 bazı insan keyfi yalan söylüyor, yalan diline yuva yapmış artık
@r_engarenkyollar.. . Ben. yukarida belirttim. Yalan soylerim? Ne Zaman
? Brine. Moral vereceksem Yalan soylerim.. mesela..." Cirkin bir bayana" buyuk bir. Nezaketle. Yalan soylerim " Oo. Siz. cok guzel bir bayansiniz" directly yalan soylerim." Tembel birine" Sen. Cok caliskan birisin" derim
. yani bazen. Karsinizdakine sir moral verses icin Yalan soylenebiliyor.. ( bir defasinda sevdigim bir bayana " seni sevmiyorum dedim". aslinda oylesine sakayla soyledim.. kirildi bana? bende ona. " Seni. Sevmedigim YALAN!!!" bir kizginlik aninda soyledim.."Seni sevmedigim"Yalan!!! dedim.. ama o bana kizgin bir sekilde bir sen ne sacmaliyorsun? Kirrrrrooo!!! dedi bana Coke kizdi halbuki ona soyledim." bir kizginlik aninda soyledim.." Seni. Sevmedigim. Yalan." dedim ama tekrardan " Git baska kapiya. "Kirrrrroooo" dedi bana Kro laying uzatarak soyleyip beni. asagiladi.
Ay dur kimler melekmiş kanatları çıkacakmış onları izlemeye geldim bi saniye djfjhdfh
İş hayatım için bazen yalan söylemek zorunda kaldığım oluyor bunu haketmiyorum. 😏
Beceremem çok fazla çıkar hemen ortaya 😅😅
Şeffaflığı severim iki gün sonra çıkacak şeyler için yalana gerek duymuyorum çoğu zaman ✍️ neysem oyumdur şöyle demiştin böyle çıktı diyen olmadı çok şükür 🙃
Yalanın cinsiyeti olmaz 🙃 ben profesyonel kadın yalancılar tanıyorum burada bile var 😅 ppdeki bile kendi değil artık benimsemiş oyum diye insanları kandırıyor 😂😂 aslında öyle biri yok dünyada yapay zeka ile yeni kişi yapmış 😂😂
Tamam aynen aynen 😂😂😂😂
Yalan söylemeue gerek duymayanım.
Hayır yalan söylemeyi hiç sevmem. Nefret ederim
Söylemem yalan üzerine sosyal ilişki kurmam sırf bu nedenden dolayı bile insan silerim. Gereksiz bir zaman kaybı olması bir tarafa bir kişi neden karakterini böyle şekillendirir ki? İş gereği zaruri, pembe yalan vs bunların hiçbiri mazaret değil yalan hiçbir zaman fayda sağlamaz sözde mazeretler sadece bencil ve çıkarcı insanın kendini korumak için uydurduğu hurafelerdir. Açık sözlü olmanın kişilere zarar getireceği durumda sessiz kalmak buna neden olmuyorsa o halde sessiz kalınmalıdır. Ornegin kıyafeti olmamış birine üzülmesin diye yakışmış dediğinizde aslında ona zarar vermiş oluyorsunuz. Burada susmakta doğru değil. Bazı avam zihniyet, karşıdaki rezil olsun diye yakışmış gibi davranır bu ise sadece basit bir yalan değil adilik kokan genin dışavurumudur.
Evet ben yeri geldiginde sirf. Moral vermek icin yalan soyleyen biriyim.. mesela cirkin bir bayana " Cok guzelsiniz efendim" derim. Beceriksiz birine." Sen. Cok guzel isler yapiyorsun" derim.. ama. bir bayana "Seni. Sevmiyorum" demistim.. Buyuk bir yalandi bu... ve ona. " Seni. Sevmedigim. Yalan" dedim. oda cevap verdi." git baska kapiya Kiiiirrroooo., dedi
Yani mecbur değilsem söylemem ama bazı insanlara karşı çok açık sözlü olmam, gerçekleri saklarım başka türlü konuşurum her hangi bir zorbalık görmeyim diye. Allah korusun ama ölüm kalım meselesinde, öyle bir durumda evet söylecek halde değilim, mecburen yalan söylerim. Ama bu tarz durumlardan hariç hayır söylememe çalışırım, her zaman doğrusunu söylemek isterim.
Yapıcı yalanlar söylerim. Kimseye zararı olmayıp onların bağlarını bir arada tutmaya yarayan pempemsi yalanlar. Bazı durumlar da ise yalan söylemeni isteyen insanlar oluyor, bunlara gerçeği söylemektense yalan söylerim. Yani yalancı olduğum için değil onların anlayacağı dil bu olduğu için. İnsanlar güzel yalanları umutları yapabiliyor.
Maalesef bazen evet. Misal arkadaşım benim zevkime uymayan leş bir kombin yapıp "aşkoo bu güzel miiiğğ" diyor. Kötü desem 1 ay çenesini çekerim... Bu yüzden "senin fiziğine uygun, hoş olmuş gibi diye bazen sallıyorum. Yalan yok. Ya da hasta olunca psikolojik olarak iyi hissetmek için "iyisin güzelim, gayet iyiyim, müthişimmm" falan diyorum ve genelde de işe yarıyor
Zaman zaman söylüyorum evet fakat bu kötü bişey değil, insan bazen yalan söylemeli, yoksa hayatta dahi kalamaz, mesela iş gorüşmesinde bile yalan söylüyoruz hemen hemen hepimiz, yani yalan söylemek bence düzgün yapıldıgı sürece, ve sadece gerektigi zaman yapılıyosa kötü bişey değil, mecburi yapılan bişey kötü bişey değildir
İllaki söyleniyor ufak tefekte olsa söylemem demek daha büyük yalan
Neredeyse hiç yalan söylemiyorum. Neredeyse dedim çünkü yalan söyleyerek insanlara takılmayı seviyorum. Ama zaten şaka olduğu için yalan sayılmaz ama işte sayılırsa diye "neredeyse" dedimm smfnsnd
Çıkarlarım için yalan söylemem; çünkü dürüstlüğümü ve itibarımı kaybetmek istemem. Benim için güven, bir kez kaybedilir ve telafisi olmaz.
Söylesem de beceremem 😃
oyle herzaman yalan soylemeyi sevmem sadece yerine ve kisiye bagli birsey bu ama genelde hep durustlugumle dogrulugumla yaklasiyorum
Artık günümüzde yalan paralı olsa kredi çekip yinede söyleyecek insanlar çok fazla arttı.. artık güvenmek çok zor
Yalan söylemem.
Herhangi bir konuda yalan söylediğimi gören, ispatlayan, gelsin kafama sıksın.
O kadar iddialıyım.
işime gelince cok pis yalan sölerim işin ilginc tarafi bende inanirim hep
İş hayatına kadar ne küfür bilirdim ne yalan. İş hayatından sonra riyakarlık yalan küfür ne arasan öğrendim
Ufak tefek yalanları hepimiz söylüyoruz ya yorumdakiler kandırmayın kendinizi
Saçma sapan sorulara evet artık söylüyorum.
Hemde gayet rahatlıkla.
Anlaşılıyor hatta yalan söylediğim.
Hiç rahatsız değilim.
Önceden hiç yalan söylemezdim ama son bir kaç yıldır söylediğim zamanlar olmuştur. Gönül ilişkilerimde asla yalan söylemedim söylemem de
Ara sıra tabi söylerim mesela işe gitmemek için hastayım çok derim 😂
Yalan sevmem, acil ve istisnai durumlar dışında da söylemem.
Gerektiğinde evet pembe minik yalanlar söylerim, yalan söylemem diye yalan söylüyordur zaten
Yok hayır yalan söylemeyi seven bir insan değilim sevmem de.
☺️💗
Gelmiş sitenin melaikeleri jfjjh gerektiğinde söylüyorum küçük minnacık 🤏
Yalan en nefret ettiğim şeylerden biridir ve kolay kolay söylemem.
Birini üzecekse beyaz yalan soylerim üzülmemesi için
Ahahaha evet aynı benim gibi sadece sırtına bakıcam veya amaan kalçan tahriş olmuş ona bir pudra veya krem süreyim korkma kalçana masaj yapıcam gibi şeyer)))
Yani kötü bir şey sonuçta ama kırmamak için söylediğim çok olmuştur ne yalan söyleyim 🤷♀️
Yalan kırmızı çizgimdir söylemektende söyleyendende nefret ederim
Kendimi kurtarmam gerekiyorsa evet söylerim genelde 🤭
Hayır tercih etmiyorum sadce sınır polislerine yaşan söylerim oda mecbur 😂
Elimden geldiğince yalana başvurmamaya çalışıyorum
Nadirende olsa söylüyorum zaten hiç söylemiyorum diyen yalan söylüyo bence
Ben yalan söylemem diyenden uzak durmak gerek bence. Herkesin yalan söylediğine inanırım.
Hayır söyleyemem anlaşılır bir şekilde ama yalan konuşan insanlarda yanımda bulunmaz anında silerim
Şimdi herkes yalancı değilim diyecek bende bi değişiklik yapacağım hayatım yalan ula adım başı😂
Hayır her zaman dürüst ve içi dışı bir birisiyim.
Hiç beceremedin beceremem belki beyaz olanları
Bazen söylerim ama birini kandıracak türde değil daha çok işim var siz gidin tarzında.. 😄
İlla söylüyoruzdur ya buna kesin karşı çıkanları hiç samimi bulmuyorum.
Yalanın gerçeği öldürdüğü bir hayattayız. Doğruyu tercih ederim
Sevmiorum yalanlarla belli bir yere kadar varırsın sonrası rezillik yarı yolda kalmalar
Yalan söylemiyorum. Mesleğim gereği aşırı doğrucuyum hatta
Minicik pembe olabilir ama onun dışında söylemem
En büyük yalancı ben yalan söylemem diyendir ki ben asla yalan konuşmam :))
Doğruyu herkes haketmez, yalanı hakedene söylerim
Yalan söylemek için hiç bir sebebim yok. Yalandan hoşlanmam.
Yalan paralı olsa Kredi çeker yine söylerim
Yalan değilde doğruyu demiyorum diyelim bazı noktalarda.
benim gibi milletbekili asla yalan söylemez :D
:D :D
Yalan paralı olsa kredi çeker yine söylerim
Dinledikten sonra yalanı beğenmezsem sktr ederim direkt 😅
Arada bir söylemiyorum desem yalan olur ama çok tercih etmiyorum çünkü bana korkaklık gibi geliyor.
Yalan söylemiyorum diyenlerin hepsi yazarken bile yalan söylüyor m k, gerektiği yerde söylüyorum elbette.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?