Aklıma ilk gelen TokTik çekmek sanırım. TokTik çeken birinin beyni olduğunu düşünmüyorum çünkü 😂
1 ay
Aklıma ilk gelen TokTik çekmek sanırım. TokTik çeken birinin beyni olduğunu düşünmüyorum çünkü 😂
Kendimi sürekli kameranın önünde göstermek beni çok yorurdu, içimde bir şeyler hissetmeden öyle bir şey yapmam imkansızdı. Aklıma hep sadece kendi gözlerimin önünde olduğum anlar gelir, o yüzden hiçbir zaman dışarıdan bir izleyici düşünmeden yaşamayı tercih ederdim.
Kendini bir halt sanan tipler var ya sanki dünyayı kendileri yaratmış gibi olan onlar hayatımda asla yer edinemez. Bir de en önemlisi beyni var gibi gibi görünen ama aslında olmaya tipler
TokTik konusunda sana baya katılıyorum, bazı videolar gerçekten beyin hücrelerine saldırı gibi geliyor 😂 Ama benim net kırmızı çizgim saygısız ve kaba erkek. İsterse dünyanın en yakışıklısı olsun, karakter yoksa bende asla yeri olmaz. TokTik çeksin ama en azından zeki mizahla yapsın, o zaman tahammül edebilirim belki 😄📵💁🏻♀️
Cevap
37Cevap
Omurgasız ve beyin yoksunu olursa hayatımda yeri olanaz
karaktersiz kişiler.
Tiktok kullanan insanda ne bilim gadası
Biliyor musun tiktok kullandığını öğrendiğim insanlarla ciddi mesafe koyuyorum araya. Yani insanları slklaştırmadı, ne kadar sllkk varsa ortaya çıktı.
Bence de
Tiktok kullanıp video çeken
İnstagramda bir sürü hesap açıp takipcileri olunca kendini bir şey sanan
Yalan söyleyen erkek delisi olan
Varoş ve fakirse
Benim hayatımda yer alamaz
Bende sosyal hesap hiç yok. İlgilendiğim kişi kullanır belki ama bana yansitirsa olumsuzlukları 5 dk durmam
Evet soru detayındakini de istemem, serseri tinerci rapçileri dinleyenleri de. (İsim vermeden kimler olduğunu anlaması bile gerekli)
O toktik değil tik tok 🤣🤣🤣
Benim öyle bir kriterim yok 😂
Saygısız, küfürcü insanlar. Ve dediğine katılıyorum tiktok falan kullananlar. Hee birde tinder, azar ve onun gibi uygulama kullananlar uzak olsun😂
Çok ayıp Türkiye nin yarısına hakaret etti derler bak sus 🤣
Ben de sanırım faxla sıcak kanlı kızlar olur ya herkesle hemen kaynaşan. Özellikle erkeklerle
Öyle. Biriyle olamazdım
O uygulamayı kullanmayan bi ben kaldım sanırım 😊
Okumuş cahil hayatımda yer alamaz
Kokoreç yemiyorsa hayatımda yer alamaz gibi 😀
Kendi için değilde başkalarına göstermek için her hangi bir konuda adım atması.
Korkak ve silik biriyse. Kaba ve Ünal Aysal. Cimri ve cahilse
Zayıf olana, hayvana veya doğaya karşı acımasız olan birinin kalbiyle benim kalbim yan yana gelemez.
Bencil , kibirli ve empati yapamayan insanlar...
Gerçekten tiktok'ta aptal aptal hareketler yapan insanlarla hayatta muhatap olmam
Büyük konusturtacan illaki başımıza gelsin 😅 yani eş olarak sadık anlayışlı empati yoksa hayatımda olmaz inşallah çevre olarak ise aşırı mızmız ortam bozan herşeyden şikayetçi biri
sosyal paylaşım sitelerinde dolaşan tipler direkt elenir
Sen napacan tiktoku yaww😅😅 sa co çekemeyen kız asla olmaz bence
aaa! yok bende var ama üyelik falan yok bakmiyorumda YouTube reels olarak gösterince tiktok olarak çıkıyor nasıl oluyor. Onuda anlamiyorum
Kullanmıyorum ki turşu öyle telefondan gereği olan uygulama
Yav bizene bakmiom zati sen sorana kadar aklıma gelmisligi yok
Korkma değil tatlım çok seviyoruz ondan buranın tadı kalmıyor ondan bı anla be kadın.
Okadar çok ki.. elemeye başlasam kimse kalmaz çevremde.
Sadece araya mesafe koymakla yetiniyorum😀
Parasini yediginde nereden geldigini sorgulamazsin 😂
o senden daha akıllı oturdu yerden her ne kadar canım olsada kendi marka değerini yaratıyor
Kötü kokan hatun olmaz sanırım, karakter olarakta kullanacak hatundan kaçarım
Omurgasız ve 36.5 IQ varlıkları almam.
Adkdkdk
Büyük konuşmamak gerekir ya o yüzden 🤐😅
Tiktok çeken giren izleyen canım saçma insanlar
Tiktok ve yayın yapılan her platform
Karşı cins arkadaşları olması
Saygısızlık asla affetmem
Kaba saba biriyse mesela
Şişman ve koca memeli kadınlar
Tiktok kırmızı çizgim. Kullanan biriyle asla olmaz
Yalancı iki yüzlü
Bencil olması yeterli
Uyuşturucu ve alkol kullanan insan
Atatürkü sevmiyorsa baştan olmaz
ilgi budalası ise
Tiktok çekse olurmu😂
Boş işler ya hepside reelde bulamadığı ilgiyi böyle saçma yerlerde arıyorlar hep
Tiktok mu 🤢
Yalaka birisi hayatımda yer alamaz
Akp li
Yapmacik
Tiktok benimde
Flortöz olması geldi
Bende
Malum partili
Seksi bir dans
zengin bir kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?