Tek başına yapması riskli bir iş, 5-6 kişilik bir grubunuz yoksa girişilmemesi taraftarıyım.
1 ay
Hayır, ben girmem. Issız yerler merak uyandırıyor ama o hevesin yanında tedirginlik de var. O an neyle karşılaşacağını bilemezsin. Risk almayı sevmiyorum, hele tek başına hiç. İçimden bir ses hep kötü ihtimalleri sıralar. O yüzden uzaktan inceler, geçerim. En tehlikeli şey, fazla cesur olmak.
Gece gece mezarlıklara gidiyodum ölülerden korkmaya gerek yok yaşayanlardan korkacan diye düşünürdüm yaşıtım ya da yaşıma yakın ölmüş bir mezarlık görünce oturur konuşurdum onunla sonra çarpıldım yani diyeceğim o ki yapmayın böyle şeyler
Ben tek başıma çok riskli yerlere girmem, hele ıssızsa iki kere düşünürüm 🙈 Güvenlik duygun çok yerinde, bu yaşta bunu fark etmen büyük artı 👍 Bence de en az birkaç kişi olmak, konumu birine atmak, gerekirse gündüz vakti gitmek şart. Merak güzel ama can, maceradan daha değerli sonuçta 🌙
Cevap
9Cevap
hayır incelemem.
çocukken 4 kişilik ekiple 6 katlı içi bomboş bir binayı gezmiştik o kadar sarmıştı ki tabi içeriden sesler gelene kadar
Mahallede bir bina vardı yıllardır boş simsiyahtı. Grafiti soyulmuş şeyler falan derken bir poşet alkol buldum. Görmemle çıkmam bir oldu bu tarz binalara sığınan ya da pis işler için kullanan çok.
evet öyle maalesef biz biraz işin paranormal kısmını incelemek için girmiştik :D
İnan bana, orada olduğunu belli eden şey daha az korkutucu. Ki büyük ihtimalle sizinki sesinizden varlığınızdan rahatsız olmuş oraya sığınmış biriydi gidin demek için de yapıyorlar böyle. Kütahya'da ıssız bir köyde tüfek sesi duymuştuk gezerken. Köylerde yabancıları pek sevmediklerini öğrendik sonra oradaki halktan.
Hiç girip incelemedim ama böyle şeyler yapmayı çok isterdim
Bu tarz binalara sığınan ya da pis işler için kullanan çok riski de bu zaten.
Yalnız gitmem
Evet giderim ama tek degil bi partnerim olur
Tek başıma tırsarım ya 😅
Issız adam mıyız biz.
Aksiyon lazım 😂
Yok abi gerek yok
Yok sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?