Bu soruyu kendime ithaf ettim. Şen şakrağım ama ne yapayım modumu yükseltmek için bilerek yapıyorum. Çünkü hayatta sıkıntı da bitmez, sıkıntılı insan da bitmez.
1 ay
Bu soruyu kendime ithaf ettim. Şen şakrağım ama ne yapayım modumu yükseltmek için bilerek yapıyorum. Çünkü hayatta sıkıntı da bitmez, sıkıntılı insan da bitmez.
Ben çok ağlarım mesela çokta gülerim. Ama şöyle ifade edeyim benim ağlamam dertten değil o anki duygusallıktan.
Mesela anlık şarkı dinlerken ağlarım, film izlerken ağlarım.
Ama onlar bitince ağlamam geçer.
Normalde aşırı neşeli birisiyim. Uzun süre keyifsiz olduğumu bilmem.
Çünkü gülmeyi aşırı seviyorum ve hayat çok kısa.
aynen öyle. hayat gerçekten çok kısa. bir erkek için iyi bir şey mi bilmiyorum ama ben de gerçekten çok duygusal ve kırılgan bir insanım.
ama şimdi ne yapayım soruyorlar popom nasıl göğsüm nasıl bacağım nasıl ben de erman toroğlu gibi yorumluyorum. gerçekte güzel miyim diyene bile cevap vermem. diyenlerde oldu. güzel desen değilse inanacak , güzelse bana asılıyor ve yürüyor diyecek. çirkin desen kırılacak ve alınacak. aslında kızlar sokakta ve her mecrada bedenlerini teşhir etmese , nasılım diye bu sitede sormasa iyi olur. çünkü benim yaptığım da doğru değil. sonra üzlüyorum. kız ya da kadın bedeni cinsel obje değildir. ama buna sebep yine kendileri.
rica ederim sinem 🌸
Genelde öyledir. Neşe dağıtmak bazen karanlıkla dans etmekten gelir. Herkesin kahkahasının altında bir yorgunluk olmayabilir ama çok gülen insanın acısı da derindir. Kendini iyi hissettirmek için başkasını güldürmeyi seçer. Bilinçli bir tercihtir bu. Kimse anlamaz ama sen anlarsın.
Bazen gerçekten öyle oluyor, bazen de olmuyor canım 😊 Şen şakrak davranman aslında hayata tutunma şeklin. Bu sahte değil, aksine güçlü bir baş etme yöntemi. 😂 İçinde birikenleri de arada yalnızken, güvendiğin biriyle konuşarak ya da yazarak akıtırsan dengelenirsin. Hep gülen tarafın kadar, hüzünlü tarafını da kabul etmen çok kıymetli 💙
Cevap
2Cevap
hayır değildir.
En çok darbe almış insandır kendimden biliyorum
Dünyanın çilesi bitmez sallayacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar