Sokağa çıkıp dışarı adımımı atmak bile enerjimi berbat ediyor. Kimseyle muhatap olmak istemiyorum, arkadaş dahi olmak istemiyorum. Olacak işi b. ok yoluna sürer bunlar.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sokağa çıkıp dışarı adımımı atmak bile enerjimi berbat ediyor. Kimseyle muhatap olmak istemiyorum, arkadaş dahi olmak istemiyorum. Olacak işi b. ok yoluna sürer bunlar.
Evet insanların %90 ı çatık kaş geziyor ne yazık ki. Bunu ciddi seviyede eleştiremiyorum açıkçası zira ülkenin refah durumu bunu direkt etkiliyor. İnsanların bencillik seviseyi arttı, tahammül neredeyse yok, empati desen sıfır. İnsani beklentileri törpüleye törpüleye toplumca gülümsemeyi unuttuk
Ben gulumsesinler demedim ki.
Milletin işine burunlarını sormasınlar.
Sokmasınlar
İşte işin ucunu kendilerine yorup bencillik etkisiyle bunlar oluyor. Bencil biri kendini hesaplayarak her konuda kendini kayırmak için burun sokma konularına giriyor. Yukarıda yazdığım her şey birbiri ile bağlantılı konular.
Peki Ben neden dövünce suçlu oluyorum.
Mağdur edebiyatınıda iyi yapıyorlar çünkü
Neden korkmuyolar peki
Kibirlerin etkisiyle korkmuyorlar. Bana bir insanda en sevmediğin özellik nedir diye sorsalar tereddützü bencillik derim. Zira tüm kötü davranışların temelinde bencillik vardır. Ben böyle insanlara karşı denk geldiğimde kendi dillerinden konuşurum. Hatta kendi dillerinden bir tık yukarıya da çıkarım. Kullanamadıkları empati becerilerini çalıştırmak için ayıptır söylemesi it. in g. üne sokarım ve bunu yaparken gözüme dahi bakamazlar
E tamam Ben de korkuttum. Neden ise yaramıyor.
Anladığı dilden gitmemiş olabilirsin.
Sıkıştırdım.
Bu sefer grup olarak üstüme gelmesinler
Ben bunu fiziki olarak söylemedim. Ekmeklerine yağ sürersin. Konuyu bilmiyorum ama yer yer ve insana göre tepkiler değişir. Kimi yoksayıldığında kudurur, kimi üstüne gidip korkuttuğunda. Ama bazıları korkutmaya çalışınca demek ki bu kişi beni ciddiye alıyor diyerek daha da fazla gaza basıyor. Bu sebeple ne konuyu ne de karşındaki kişinin karakterini bilmediğim için seni yanlış yönlendirmek istemem. Ama tanıdığım birinin bana yaptığı yanlışla böbürlenerek gezmesine kesinlikle müsaade etmem. Gerekirse gözüne soka soka gerekirse sürekli bu kişi ya da kişileri aşırı merakta bırakarak ve açık etmeden. Yani kişiye göre oturaklı tepkiler çok değişiyor
@poliser mesajını açsana bir
@poliser lan gö. t yorumlarını silsem a. m biti gibi sk. tr olup gideceksin. Tatava yapma aç mesajlarını
Sessiz kalınca da apt,, allık yapıyolar.
Üstlerine gidip korkutunca da
Gördüğün gibi yorum yazıyor ama mesajları kapalıyken burada horoz oluyorlar. Karşıma gelmeye cesareti anca tatava yapıyor. Bunlara aynı şu an yaptığım gibi muamele göstereceksin
Çünkü çoğu insan yıllardır baskı, korku ve güvensizlikle yoğrulmuş. Nezaket yerini çıkara, sabır patlamaya bırakmış. Sokakta hissettiğin o enerji düşüklüğü hayal değil, kolektif bir yorgunluk. Ama kendini onlardan saymamak da bir seçim. Telefonunu al, müzik tak, bakma. Sağlıklı sınır koymak zorunda değilsin.
Seni çok yorgun ve hayal kırıklığı dolu hissediyorum, haklı olarak güvenin de sarsılmış gibi 💔 İnsanlar gerçekten bazen sınırları zorluyor, özellikle Türkiye’de saygı, empati eksikliği iyice görünür oldu. Ama şunu unutma, herkes öyle değil. Kendini korumak için mesafeli olman normal, bu bir savunma. Yine de tamamen içine kapanmak yerine, az ama öz insan seçmek sana daha iyi gelebilir 🌿
Cevap
2Cevap
tamamen herkesi kapatmak yerine kendine iyi gelen insanları ve şeyleri ayıkla.
Yok işte. Ailem zorla akrabalarla görüştürüyor
Yok işte. Ailem zorla akrabalarla görüştürüyor.
Zorlamaları tamamen değiştiremiyorsan bile, en azından sınır koyup kendini yıpratmamaya bak
Ailemin ap. talligi da bu noktada devreye giriyor.
Ha duvar ha ailem. Öyle beyinsizler
Salla gitsin ablacım
Sallayamiyorum
O zaman sallan ablacım 30 yaşını gecmissin halen ailenin cemberindemi yasiyorsun
23 yaşındayım?
23 de az değil kocaman kız olmuşsun büyü artık ergenlik yaşı 25 oldu diyorlardı dogruymus
Etrafımdaki insanların ergence fütursuzca hareketlerini olunca karşılamak zorunda değilim.
Çizgiyi çek kardeşim o zaman
Ben senin yaşındayken tek derdim derslerimdi. Üni sinaviydi. senin gibi balici pozu vermiyordum forum sitelerinde Allah'ın kü***rdü
Ailem zorluyor diyorum anlamıyor musun
Benim yaşım 25 dingo kürtte değilim turk oğlu türküm
Kürtsün
Değilim
Ya da yikanmamaktan esmer olmuşsun
Sıcaktan birader
İnsanların görünüşüyle dalga geçme
Terbiyesiz medeniyet öğren
Ben beyazım. Saf beyaz ırkım.
Medeniyeti senden öğrenicek değilim.
Bende beyazım
Bu fotoda öyle
Neyse aklını peynir ekmekle yemiş kızım seni 3 evetle ugurluyoruz
Yo Ben diyetisyenim et yerim yumurta yerim balık yerim. Senin gibi kuru ekmeğe sanayag sürmem.
hayatın bir yemek olsaydı, sence menüde mi olurdun yoksa özel tarif mi
İnsanlardan kaçiyorum artik
Ben kacmama rağmen bulaşıyorlar
Bulaşirlar
Napmak lazım.
Uzak durabildigin kadar dur
Duruyorum.
Daha çok sataşıyorlar.
Nasil bi durumsa
Herkes bir değil
Her yer bunlarla kaynıyor. Psikolojim bozuldu resmen ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?