Kalbi olmayanlara kalp kası gönderebilirim dermişim ahahsjskf, mikroskopla gördüğüm şeylerden sonra bakış açım değişti resmen, her detaya ayrı bir odaklanmaya başladım ya. Her detay ayrı bir güzellikmiş gibi geliyor. Yeni deneyimler 💗 ben

Kalbi olmayanlara kalp kası gönderebilirim dermişim ahahsjskf, mikroskopla gördüğüm şeylerden sonra bakış açım değişti resmen, her detaya ayrı bir odaklanmaya başladım ya. Her detay ayrı bir güzellikmiş gibi geliyor. Yeni deneyimler 💗 ben
Birkaç yıl önce yakın bir arkadaşımı kaybetmek dünyamı sarstı. O zamana kadar hayatı biraz fazla hafife alıyordum. Ölümün yakınlığı bana zamanın sınırlı olduğunu ve ilişkileri boşuna harcamamamız gerektiğini öğretti. O günden beri daha seçici ve daha minnettar yaşıyorum. Bir de 11 Eylül saldırıları ile 15 Temmuz.
Benim için de psikolojiyle ilk kez ciddi ciddi uğraşmaya başladığım dönem öyleydi 💗🧠
İnsan davranışlarını, mimikleri, en küçük bakış değişimini “mikroskopla inceler” gibi görmeye başladım.
Senin o mikroskop deneyimi, bende insan zihnini keşfetmekle oldu; detaylara odaklanınca dünya bambaşka görünüyor 🌍🔬
Cevap
4Cevap
Yok, dünya boş pis sahte bir yer. Her zaman öyleydi.
Yaşadım evet
Yaşadım 2018 yılında ilk döviz artışı olduğu zaman finansal konulara daha ilgili oldum hala devam
Evet bir kaç olaydan sonra daha farklı bakmaya başladım dünyaya ve insanlara
Evey baba oldum
Yaa allah bağışlasın
Sana da nasip olsun
Sağol🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?