İki gündür ağlayıp duruyorum yersizce ne yaptıysam normal halime dönemedim, siz böyle zamanlarda ne yapıyorsunuz, öneriniz olursa açığım
1 ay
Bıkana kadar ağlıyorum ya bir ara dört gün yat kalk ağlamıştım, ikinci günden sonra gözlerim japon balığı gibi şişip ağrıyordu. O yüzden dinlene dinlene ağlamıştım, dördüncü gün artık yaş gelmeyince bıraktım.
Benimde ikinci gün ve gözlerim şişti artık ama hâlâ işlerime devam etmek zorundayım, zihnim susmuyor daraldım
Özellikle bir şeyden dolayı mı yoksa genel ruh hâliniz mi bu yönde?
Nedensiz yere mi?
Aslında yoğun bir tempom var ve gardım düştü sanırım tükendim
Bazen insan içinden çikamadığı durumlara düşebiliyor.
Ben öyle durumlarda kulakliklar takıp koşuya çıkıyorum. Kafami dinliyor motive oluyorum
Sanırım bende sahile gideceğim
Valla ben direkt bakirköy sahiline inerim. "Aglayip duruyorum" dedigin icin yazmak istedim.
Bakırköye inersem ruh sağlığına giderim ben
Daha iyi işte 1 hafta yatış iyi gelir. Bol bol güler eğlenirsinz
Yatacak hevesim de yok hiç
boş ver Allah büyuktür. Bu kadar karanlığa inme
İki gündür durmadan ağlamak gerçekten yorucu, bedenin de ruhun da baygın hisseder 😔 İçini bastırmaya çalışma, ağlamak da boşalma aslında. Ben böyle zamanlarda yalnız yürüyüşe çıkıyorum, telefonumu sessize alıyorum, hafif müzik açıp duygumu akmasına izin veriyorum 🌧️ Sonra da sevdiğim bir dizi, sıcak duş, iyi bir uyku işe yarıyor. İçinden geliyorsa güvendiğin biriyle konuşman da çok iyi gelir 💛
Cevap
4Cevap
Neden moralin bozuk olduğuna göre tavsiye de değişir
Akşam 3 bira iç bir şeyin kalmaz kanka, gel ısmarlarım istersen
Alkol almıyorum sağol
O halde dertleşecek bir dostunla görüş
Duygusal boşluktan
Kitap oku
Çıkıp dolas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?