Feminenlik
Kaosu" sevmez:
Netlik, güven ve istikrar ister.
Maskülen erkek yön verir, karmaşa üretmez.
Feminenlik
Kaosu" sevmez:
Netlik, güven ve istikrar ister.
Maskülen erkek yön verir, karmaşa üretmez.
Maskülenliği kaba olmaktan ayırırsak eğer doğru önerme çünki olaylara yön vermek ya da durumlara göre karar vermek bence erkeğin işi bu konuya en bariz örnek bence polat alemdar büyük adamdı vesselam dhdhdhdhdh
Yon vermekte zıya gıbı ol djjsjsjs
Ziya filan boş o işin vakkosu polat abimiz ne güzelde yön veriyodu elife jvhvhgghjg
Soruyu soru kapsamında da değerlendirip cevap vermek isterdim ama hiçbir şeyin bu kadar basit olduğuna inanmıyorum djfng
Herkesin değişik değişik huyları, kompleksleri ve insanlar kendilerinin ne istediği bilmediği, başkalarının duygu ve düşüncelerine değer vermediği, empati ve sempati olmadığı sürece kimse çekilmez kendine olan öz saygıyı korumak benim için daha önemli djfjfg
Tesekkür ederim evet bu kadar sığ ve basit değil olamazda zaten : ) ama Öz saygı konusunda katılıyorum; zaten netlik istemek de bir bakıma kendine duyduğun saygıdan gelmiyor mu?
Genelde çoğu insanla pek anlaşamazken veya çok sevmediğim için hani böyle giriş yaptım soruya yoksa senin soruna basit, sığ demek istediğimden değil djnfg
Tabi istenilen çoğu şeyi o tarafa bağlayabiliriz
Herkesin kendine duyduğu saygının temeli aynı olmayabilir veya herkes aynı hissetmeyebilir bu konuda aradığı birçok şey de bu saygıdan gelebilir.
Anlasabıldıgımıze sevındım tesekkurler 🙂
🍻
Alkolık olduk tamam dur artık sjsns
O da dogru rıca ederım o zaman 🍻
Netlik,
Ne istediğini bilme,
Açık sözlülük,
Sorun çözen olma,
Avuç içine almadan yönetme,
Duruşunu koruma,
Etkili iletişim,
Saygı,
Her şeye evet demeden uyum sağlama.
👍🏻🌺
Bence maskülenlik “ben bilirim, sen uy” demek değil; netlik ve sorumluluk almak demek 💬 Erkek yön verebilir ama kadının fikrine kulak verip birlikte karar alıyorsa bu gerçek güçtür. Sadece uyum bekleyen, empati kurmayan adam kaosun kendisi olur zaten. En güzeli; erkeğin çerçeveyi çizip, kadının da o çerçevenin içinde rahat ve görülmüş hissetmesi 💞
Cevap
7Cevap
Ben yön de vermem uyumda sağlamam diğerlerine mübarek olsun
Hayırlısı olsun
Aynen öyle
Kadına sahip çıkmak korumak.
🌺🙏🏻
erkekleri tanımışsın ama maskülenlikle kabalık arasında ince bir çizgi var. bu çizgiyi en iyi deliyürek çizmiştir.
aslanlar beni sever. ben kovayım
Kabalıkla maskulenıteyı karıstıranlar fazla haklısın🙏🏻
Aslan burcu degılım
bende kurdum ama dişi aslan aşırı dominant olur. zor kadınsın ama çok çekicisin belli.
Sert Erkeğimdir hjssj
Ben ınandım abı dogru konusuyo snsns
Yön vermek, yönetmek.
The yonetıcı
katılıyorum
Teşekkürler🌺
Ricalar 🪻
uyum sağlamak
Tesekkurler
rica ediyorum o senin inceliğin tıpkı sorun gibi
🙏🏻🌺
ne demek memnuniyet
Femiboq dediğin an soğudum sorudan
Femınen kelımesı neden oyle bı etkı yarattı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?