Evet kıskanç hem cinslerim var milleti dolduruşa getirmeye çalışan mesela ara açmak için özellikle , ancak arkamda duracak sapasağlam karakterli dostlarım var. 💁
Evet var onlar iyi ki varlar🙏 Onlar benim için çok ama çok değerliler iyi ki tanımısım🙏 Birde benim düsmanımla masama oturan arkadaşim vardı, yaptığım onca iyiliğe nankörluk yapip whatsaptan foto paylaştı. Sildim hayatımdan uzun süre evvel. Kendi kizın arkasından demediğini bırakmamistı. Bize arkamızdan iyi konuşup savunacak dostlara ihtiyacimız var.
gerçekten arkadaşlarımın orada bile benim adımı korumasını sağlamak için “ses” oluyor. Kimse yanımda olmadığı zaman bile, onların destekleyici sözleriyle bana güvendiği hissini dinliyorum.
Var ve iyi ki varlar 🥰 Özellikle eski bir arkadaş grubumda, arkamdan laf edildiğinde ses çıkaran, “İrem öyle biri değil” diye duran insanlar olduğunu sonradan duydum. İnsanı en çok rahatlatan şey bu. Ama şunu da öğrendim; herkes arkanda durmaz, bu çok normal. Önemli olan, az ama gerçekten güvenilir birkaç kişi olsun 💜
Var.. hoş savunulmayabihtiyac duyacak şeyler yapmıyorum.. sevmeyen zaten direk sevmez.. o yüzden onlarında pek umrunda olmaz ama gene de laf soyletmezler :))