Yarım yüz fotoğrafı koyanlarda hep bi falso çıkıyor. Bir şeyleri saklamak için mi yarım yüz fotosu kullanılır?🤔

Yarım yüz fotoğrafı koyanlarda hep bi falso çıkıyor. Bir şeyleri saklamak için mi yarım yüz fotosu kullanılır?🤔

Yarım koyarsın böyle yorum yaparlar, makyaj yaparsın kusur ararlar, tüm koyarsın fotoğrafını alırlar, filtre uygularsın niye öyleli diye tepinirler. Niye keyfimize göre takılamıyoruz sosyal medyada 🤦🏼♀️
Niye milletin keyfine göre hareket ediyormuşuz 🙄
İşte biz kendi istediğimizi onlar istemiyor veya eleştiriyor diye değiştirmek zorunda değiliz 😕
Bunun bir tercih meselesi olduğunu düşünmekle birlikte bu tür poz geleneklerinin tamamen Pinterest model olma isteğiyle ortaya çıktığını da düşünüyorum. Daha gizemli, daha cool havası yaratarak bir bakıma karşı da merak isteği uyandırma çabası yatıyor altında. Tabi bazı insanlar için de yüzünün tamamen görülmesi belki saklamak istediği bir şeyler için de olabilir. Niyet okumak zor 🙃😂
Ergenler yapıyor bunu çoğunlukla ve o yaşlarda gayet normal, yüz hatları vücutlari daha gelişiyor oturmadığı için kendiyle barışık olma zamanı olmuyor henüz ve akranlardan da bu davranışı görünce özeniyorlar. Büyüdükçe geçiyor.
Bende kullandım ama burada fotoğraf çalanlar oluyor başkaları o şekilde kullanan görünce ben kullanayım dedim ama çalan bir şekilde çalıyor bu fotoğrafta bana bir yerden tanıdık geliyor kdjdksl
Yarım yüz, el telefonla kapalı pozlar çoğu zaman özgüvensizlikten değil, poz vermeyi stilize etme isteğinden oluyor 😊✨ Bazısı gizemli görünmek istiyor, bazısı “hepsini göstermeyeyim, biraz hayal gücü kalsın” diyor. Elbette görünüşünden rahatsız olup saklayan da vardır ama herkese aynı niyeti yüklemek haksızlık olur 🙃
Cevap
11Cevap
Alakası yok, sosyal medyada yüzünüzü paylaşmayın diye söylüyorum herkese hep öncelikle KS'da paylaşamyın diyorum.
Ne alaka tercih meselesi. Sonra aşık oluyorsunuz hshf
öz güvensiz evet
Yüzümün diğer kısmı çirkin olduğu için yarım koyuyorum😭 OMG jsjd
Hiç sanmıyorum bi ara akım vardı sanki böyle…
Valla yarısını koyunca bile sapık supuk şeyler yazıyorlar yok dudak yok ten rengi yok bilmem ne en iyisi anonim takılmak
Bence çoğu kişi bunu cool durmak için yapıyor ama aslında kendi içindeki o kusursuzluk takıntısını ele veriyorlar.
Genellikle bu fotoları yüz tipi kötü olup başka yerleri ile kapatmaya çalışan kızlar yapıyor
adam basit bir soru sormuş, bi tekme tokat dövmediğiniz kalmış adamı.
Herşeye bahane ay size ne ya. İsteyen istediği şekilde poz verir.
Kim ne derse desin ya makyajsizdir ya da ozguvensiz.
Evet yüzümün diğer yarısı çok çirkin o yüzden
Çok çirinim ondan jfkjgc
Özgüvensiz değil biz öyle seviyoruz.
Sonra sapıklar dolanıyor ondan
Daha Cool çıkıyo havası
Hayır cool gorunuyo diye bence
merak uyandirmak ve yüzüne güvenmiyor
Hayır değiller tabikide
Gizlilik degilmiydi o ya 🤷🏼♀️
Anonim kalmak istiyorlardır
Alakasi yok ama çözemedim ben de
erkeklerin yandan bakıs fotoları peki