En önemli ve gözle görünür olanı fiziksel özelliklerim sanırım.
Çocuklukta ve ergenlikte çok kafama takardım. Ablamın biri sarışın biri kumral olunca karakız diye dalga geçiyorlardı benimle.
Daha beyaz olmak için beyaz sabunla yüzümü yıkardım her gün mesela 😂
İyi çamaşır suyunu denememişim 🤦♀️
Biraz büyüyünce onun yerini bir ton açık fondötenler aldı. Her aldığım ayakkabı 10 cm topuklu oluyordu. Hep bir ideal renge, ölçülere sahip olma çabası.
Neyse ki 30'lara gelince mantık yüklendi sisteme de bedenimin yakasını saldım. Ayrıca sevmeye de başladım içinde yaşadığım bedenimi.
Ben buyum, bu benim gerçeğim. Olduğum şeyi kabul ettim. Daha güzel olmaya başladı böylece hayat 🥳
1
7 Yorumla
Soran
1 ay
Ben kadınların doğuştan kendini sevdiğini zannederdim ya hiç böyle düşünmedim kuziş...
Banada reşo derlerdi ahahsh
İyiki denememişsin yoksa şu an bunları konuşuyor olmazdık belkide.. Hakikaten şu boy ile alakalı bir şeyler oluyor mu yani nasıl desem misal ben 10 , 20 santim daha kısa olmak isterdim... İnsanların hepsi benim gibi mi düşünüyor yoksa tersi durum mu bilemiyorum... Uzunluk bişi kazandırmıyor... Kısa olmak daha iyi... O çaba , sanki her şey dengede olunca iyi olacakmış gibi... dimi
Doğuştan kendini sevmek için ağzında gümüş kaşıkla falan doğmak lazım dicem ama onun da garantisi yok. Sevgi görmeden büyüyünce ayrıcalıklarla dolu bir hayat da tatmin edici olmuyor.
Daha uzun veya daha beyaz tenli olmak dengede olmak demek değil ki makul ve beğenilir olmakla alakalı bu.
Asıl denge insanın gerçekte olduğu ve olmak istediği kişi arasındaki makasın kapanması durumu bence.
maalesef onunda garantisi yok... Anladım ne demek istediğini.. haklısın... Hımmm... Bunu yanlış değerlendirdim sanırım...
Bak bunu iyi dedin güzel dedin o zaman ben tam dengeli bir insanım... Küçükkende bişi olmayı hayal etmedim... Belki havalı diye pilot falan demiş olabilirim lakin hiçbişi olmak istedim ... Şimdiki ile küçükkenki hayalim aynı... Ve kısmen gerçekte en azından arada büyük bir makas yok artık eheheh
Ama ben yetişemiyorum vaktinde orası ayrı jfjf neyse neyse doğuştan gelen özelliğim gülüşüm he birde inadım ve ve son olarak süslü olmam. Şakasız he bu. Artık tabi o kadar süslü değilim ama yinede takıp takıştırmayı severim, inadım hala var ve çok gülerim ben. Sebepsizde gülerim. Doğuşumda gülmemişim tabide şöyle fotoğraflara baktığımda hep bi mutluymuşum jfjfjf bi tane fotoğraf hariç orada beni sinir etmişler ama 🤣
1
11 Yorumla
Soran
1 ay
: ) . Hep gül ya.. inatta belirli bir miktardaysa o da iyidir... Süslü mü vallaha mı... Takıp takıştırmayı okuyunca otomatikmen zihnim nereye gitti biliyor musun böyle seni hemncinslerinle kavga ederrken aklıma geldi onları bi güzel benzetiyorsun falan ... Şaka tabiki.. Hep mutlu olman dileği ile... Ooo fotoğrafları görmek isterdim yav
Sezen ablayla aynı konuştuğumu yeni farkettim haha 🤪 oda benim gibi aynı cümleyi kurdu.. misal ben hep diyorum ki Lalala o zaman dedem de sever baktım oda öyle demiş:)) yani gelen özelliklerim çok fazladır benim hahajaja
1
1 Yorumla
Soran
1 ay
Ehehe sizin adınıza sevindim , benim öyle pek bi ahım şahım özelliğim yok...
Umarım hayatınızda cok başarılı olursunuz... Minik serçe sevilir heee
Muhtemelen benim.. özgürlüğe düşkün olmam. bağımsız kalmam bir şekilde.. çok çabuk adapte olmam herşeye.. insanlarla çok kolay iletişim kurmam vs olabilir :))
1
1 Yorumla
Soran
1 ay
Bunlar çok iyi özellikler... Sizin adınıza sevindim... 🙏
Bende doğuştan gelen şey, insanları gözlemleme ve niyetlerini sezme özelliği sanırım 😄 Özellikle beden dili, ses tonu, yüz ifadesi… Ufak detaylardan çok şey çıkarıyorum. Bu bazen avantaj, bazen de kafa yoran bir durum olabiliyor 🙈 Sen kendinde en çok hangi özelliği “ben hep böyleydim” diye fark ediyorsun? 🧐✨
Bilmek lazım tabi. Gerekli, önemli. Ruha iyi geliyor da işte. Yüklerimi paylaşmayı bilmiyorum, birine biraz açılsam rahatsız hissedip sohbeti bitiriyorum ya da konuyu değiştiriyorum
Evet beni yanlış anlayıp hayatımdan çıkanlar oldu. Beni böyle kabul eden dostlarım kaldı sağ olsunlar ama onlarda bazen üstüme geliyor bi şeyler anlat diyorlar. Yeri geldi çok fazla açıldım gerek burada gerek hayatımda zor bi dönemden geçerken. İyi geliyordu ama fıtratıma ters olduğu için boğuyordu da bi yandan, onu da bıraktım
Bilmiyorum reis ya. Kendimi bildim bileli her sorunla yalnız mücadele ettim bu yüzden bi şey paylaşmak çok çok zor geliyor artık.
Olsun abi arada böyle yazışmak bile iyi geliyor. Hem derdimi anlatıyorum ama insana anlatmıyorum ben. Allah'a sığınıyorum harbiden ferahlık geliyor, üstelik evde ya da arabada kendi kendime konuşuyorum ne duyan var ne yargılayan 😂
İyi geliyor ise buna bende sevindim... sağlık olsun arkadaşım ne diyelim... O nu bazen bende yapıyorum ama birilerine küfrederken buluyorum kendimi ahdbskabd
Sağ ol teşekkür ederim ama artık ilaç içtiğim için eskisi kadar çok utangaç çok çekingen değilim ilaçlar sayesinde utangaçlığım ve çekingenliğimi ve yavaş yavaş yeniyor gibiyim