Durduk yere sizin de içinize sıkıntı giriyor mu ortada bir şey yok fakat sanki kötü bir şey olmuş veya olacak hissi yaşıyor musunuz?
1 ay
Evet, çok normal. Anksiyetenin en klasik belirtisi bu. Beyin bir tehdit yokken bile alarm çalıyor. Sadece his olarak kalıyor genelde, gerçekle bağlantısı yok. Derin nefes alıp “Bu sadece bir his, şu an her şey yolunda” demek işe yarar. Ama sık sık oluyorsa bir uzmana danışmak iyi olabilir.
anksiyete panik atak vb yeni yeni isim takıyolar bu duruma.. ama bence hiç destek görmemeiş hep hayal kırıklıkları yaşamış insanın içinde biriken "stres birikimi" sonucu oluyo..
buna sebep olan şeylerden uzaklaş düzelirsin.
Bendede olur bu his bazen. O durumda kendimi o moddan çıkarmak için arkadaslarimla laflarım iyi geliyor, kafam dağılıyor.
Müzikte acabilirsiniz bu his size geldiginde. O an cok kasvet kaplar insanın içini bilirim o hissi.
Ayy tek olmadığıma sevindim teşekkür ederim 💞
Rica ederim ne demek💕
Bu his çoğu insanda oluyor, yalnız değilsin 😊 Bazen bilinçaltındaki ufak kaygılar kendini böyle “iç sıkıntısı” olarak gösteriyor. Özellikle yorgunsan, uykusuzsan, hayatında belirsizlikler varsa daha da artabiliyor 😔 Eğer günlük hayatını çok bozuyorsa, tetikleyen durumları fark etmeye çalış ve mümkünse biriyle konuş, paylaşmak iyi gelir 💬
Cevap
8Cevap
Hayır olmaz bu bana göre korkuları olan kişilerin yaşadığı bir şey.
Bende sabahlari boyle uyaniyorum kafa cok takan biri misin
Anksiyeten var galiba
Var ama bir sey düsünmeden oluyor ki
Sürekli olan bir şey değil ya nadir yaşıyorum bunu sebebini merak ettim
canim sıkılıyor benimde
herkes yasıyordur bazı zamanlar takma gecer
Çok düşünüyon
Depresyondasın
Hayır değilim
Burcun ney
Oğlak neden
Çoğu kişi yaşıyormuş sanırım neden olduğunu bilmiyorum bastırdığımız duygular bi an patlıyor sanırım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?