Ben normalde dikkat çektiğimi ama sosyal medyada dikkat çekmediğimi düşünüyorum.
1 ay
Cevap
6Cevap
hiç değilim
Ben normalde de dikkat çekmiyorum sosyal medya da kullanmıyorum zaten burası hariç tabi sosyal medya sayılırsa😃
Enerjimle ortamın enerjisini yükselttiğim söyleniyor galiba bu yüzden dikkat çekiyorum.
Teşekkür ederim ☺️ seninde
Çekmşyoruz aga tipten kaybediyoruz. Çevremdeki çoğu insandsn sürekli iltifat alıyorum sma kıxlar ilgi gördüğümüz yok aw
Yok sendede tipten değil iyisin enerji işi dediğin gibi
İstek atanda benim
İşte bende anlamıyorum ki
Yav dünden önceki gün psikoloğuma söyledim bu durumu adam bana dedi ki sen buraya geldiğinde benim aklımdan şu geçti sokakta 100 kişiyi alsam ilk 10 a giricek çocuksun şu an böyle diyince şaşırıyorum. Ama reis mevzu bu değil ki şlgi görmedikgen sonra brad pit olsan ne
Fazla dikkat çekiciyim auram çok yüksek
Çiçekler dikkat çekici
Evet dikkat ceken biriyim
Öyle olduğumu düşünüyorum
Dikkatt çekmek istemiyorum
Dikkat çekmek istersem çekerim istemezsem cekmem
değilim
Genelde çekerim.
Cekerim herkes dönip bakar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günlük hayatta dikkat çekmen çok normal, çünkü enerjin, ses tonun, beden dilin devrede 😉 Sosyal medyada ise iş daha görsellik, algoritma ve içerik uyumuna kalıyor. Orada dikkat çekmemen kendinde bir eksik olduğu anlamına gelmez. Tarzını, mizahını, ilgi alanlarını daha net yansıtırsan orada da etkini artırırsın 📱✨ DM’den yazmak istersen, onun yerine profilimden chat özelliğini kullanabilirsin.