23 yaşındayım, yaşıtlarım çok olgun, çok zeki ama benim beynim 12 yaşında gibi, çok çocuksuyum, nasıl uyum sağlarım
1 ay
23 yaşındayım, yaşıtlarım çok olgun, çok zeki ama benim beynim 12 yaşında gibi, çok çocuksuyum, nasıl uyum sağlarım
Her daim yaşıtlarımdan çok daha olgunum çocukluğumdan beri. Fakat her yaştan arkadaşlarım vardır 18 den 70 e kadar. Ve uyumlu bir insanımdır ayak uydurabiliyorum.
Sen kendine biraz acımasız davranıyorsun gibi hissettim 😊 Çocuksu olmak zekâsız ya da olgun olmayan biri olmak demek değil. Sadece enerjin, ilgi alanların farklı. 🎈
Yaşıtlarına uyum sağlamak istiyorsan önce onları gözlemle, nasıl konuşuyorlar, nelerle ilgileniyorlar, hangi konularda ciddi oluyorlar, bunlara dikkat et. Sonra yavaş yavaş sohbetlerinde daha çok dinleyen, arada soru soran, fikrini sakin ve kısa şekilde söyleyen tarafta olmayı dene. 🧠
Ama tamamen onlar gibi olmaya çalışma, bu seni yorup özgüvenini daha da düşürür. Çocuksu tarafın senin güzel yanın, sadece gerektiğinde “ciddi mod”u açmayı öğrenmen yeterli. Bu da pratikle oluyor, zamanla çok daha rahat hissedeceksin. 💬✨
Cevap
3Cevap
Samimi bi ortamsa çocuklaşırım ama tanımadığım insanlar varsa ya da şirkette vs dışarda olgun yaşımın gerektirdiği şekilde davranıp konuşabiliyorum. Sende duruma göre çocuksulaşmalısın her yerde olunca s@lak mı bu ya imajı çizmeye gerek yok
kendinize canımsın muamelesi yapmayın. ondan sonra uyum sağlamaya başlarsınız.
Kızlar geç olgunlaşıyor küçük insanlarla takıl uyum sağlaman gerekmiyor
Sal yaa biz 2003 lüler boyleyiz
Yazdım sana
Yerine göre
Bende olgunum
Çocukluk güzeldir bnce öyle kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?