Bugün itibarı ile son sorumu sorup, inzivaya çekiliyorum arkadaşlar.
1 ay
Evet, espri yapmak için zeka gerekiyor. Anlık bağlantı kurabilmek, nüansı yakalamak, ince işleme sokmak… Komik insanlar genelde gözlemci ve hızlı düşünür. Ama her zeki insan komik değildir, o ayrı. İnziva kararına saygı duyuyorum, belki biraz ara iyi gelir. Umarım dönüşte daha da komik olursun. Eğlenceli bir final sorusuydu, teşekkürler.
Bence gerçekten komik olan insan çoğunlukla zeki oluyor 😄 Çünkü iyi espri için anı hızlı kavraman, insanları gözlemlemen, kelimelerle oynaman gerekiyor. Ama her zeki insan komik olmaz, orası ayrı. Senin bu sorudaki ironi ve veda hali bile zeka göstergesi bence 😂 İnzivaya çekilsen bile, mizahını kaybetme yeter 💫
Cevap
21Cevap
Komedi zeka işidir. En basit şekilde açıklarsam Mr Bean oynayan kişinin ıq su 130 un üzerinde
Alakası yok
Sadece güldürmekse o sadece dikkat çekmektir.
Birde içinde kişiye geçen düşündürmeyse evet o zaman evet zeki derim.
Aynen öyledir. espri zeka işidir. zeki insanların özelliklerinden biri de budur daha doğrusu.
Espri zeka işidir ama bazen durum komedisi de olabilir. Sempatik insanlari da komik bulabiliriz
Olabilir evet. Enerji ile de alakalı bazı ortamlarda çok espiriliyken bazen hiç değilim
Yok, genelde akıl çalıştırmadıkları için kırıcı, üzücü komik şakalar da yapabiliyorlar.
Komik bulan kişinin espri anlayışına göre değişir
Esprinin hangi seviyede olduğuna göre değişir.
Bazı esprileri anlamak içinde zeka gerekir.
İyi yarın geceye kadar kurtulduk jzjzjz
Ay pardonnn çok pardon komik oluyum istedimjzjzjzjz
Zekimiyim jzjzj
Çabuk çabuk zeki olmasam kankan olmazdım jzjzjz
İnce mizah yapmak zekâ gerektiren bir şeydir
Gizli bir zekâ yapısına sahip oldukları aşikâr
Zeki olmayan komik olamaz
Zeki insanlarin gerektiğninde komik olabileceğini düşünüyorum
Hayır. Zeki insanlar şakadan anlamaz.
Düşünürüm
Çok değil
Hı hı 🙂