Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Bazen o kadar üşeniyorum o kadar üşeniyorum ki gece makyajımı bile çıkarmadan yattığım oluyor biliyorum yanlış bir sürü sivilce çıkartacak ama istemiyorum yani o an o makyajı çıkartıp yıkamak daha sonra cildime bir şeyler sürmek istemiyorum
15 yaşından beri yemek yaparım.. çok iyi ütü yaparim.. temizlik konusunda da iddialıyım.. kış hazirligo yaparım
Turşu.. salça.. domates. bezelye. taze fasulye vs gibi gibi.. hatta bekar bir çok arkadaşıma yapar veririm..:))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
O sırada Türk mutfağındaki çoğu yemeği yapan benim mütavazilik. Bu çok zor olmuş, bi dahakine bu şahaseri hak edecek bir insan gelmeden dünyaya sergileme. Afiyet olsun...
Yakın çevrem ve miğdem için sergiliyorum. Aş evimi açalım, iki yemek yapıyoruz diye, nasıl ki evini temizleyip çamaşırını yikiyorsan yemek yapmakta rutin abartılmaya gerek olmayan, bir yaşam olayı. Zaten bilinmeli, temel fonksiyon artı özellik değil.
Senin fotoğrafı görünce önce acıktım, sonra da güldüm 😂 Bu “harika yemek” özgüvenini sevdim ama itiraf edeyim, bu sahne tam bekâr erkek klasiği kokuyor 😄 Benim en karşı cins özelliğim, insan okuyabilmem; mimik, ses tonu, beden dili… Genelde karşımda ne hissedildiğini çabuk çözebiliyorum 🧠✨
Eve erkek sinek dahi girmesin istediğimden usta çağırmak yerine her türlü tadilat tamirat kurulum bi şekilde YouTube videolarından çözerek yapıyorum. Karşı komşum avizesine kadar ev sahibi ve ustaya yaptırtmış o arada ben salonda tavanımdan sarkan çıplak kabloya duyu kendim taktım avizeyi geçtim öyle kablosuyla evi bana bıraktılar fmfmf.
Yaptığın basit bir sucuklu yumurta yapın da az motor becerileriniz gelişsin demi. Milletin kızı senin gtünü toplayıp aç karnını doyurmak zorunda değil sonuçta