Hayata, kendime küstüren ağır şeyler yaşadım. Bir süredir ilaç kullanıyordum, etkisi gitti herhalde, duygusallaşıyorum. İçim buruk, öfkeliyim ne yapmalıyım.
2 ay
Hayata, kendime küstüren ağır şeyler yaşadım. Bir süredir ilaç kullanıyordum, etkisi gitti herhalde, duygusallaşıyorum. İçim buruk, öfkeliyim ne yapmalıyım.
Geçmiş olsun sakin kalman lazım küçük şeyler ile başla çık 10dk. yürüyüş yap temiz hava al sonra bunu arttır spor a gitme şansın varsa git vucudun bir seratonin salgılasın kendine gel kötü düşüncelerden kafandaki seslerden uzaklaş yavaş yavaş toparlarsın kendini tek kalma arkadaşlarınla zaman geçirmeye bak bu süre zarfında duygusal müzik dinleme filmde izleme
birdaha ağlamayacağım demiştim iki sene önce fark ettim ki bana çelme takan her gün aynı sofrada yemek yediklerimmiş
kendime acımayı sevmiyorum dedikleriniz çok doğru ama maalesef bu sefer olmadı.
Zor dönemden geçiyorsunuz. Kalbiniz kırik ve hayatınıza sizi anlamayan insanlar çıkmış çok belli.
Ben sizin yerinizde olsam beni kiran insanları hayatımdan çıkarırım eğerki çıkarma imkanım yoksa araya mesafe koyarım.
Bu tür insanlar bizi incitir başka bir şeyde olmaz.
Size iyi gelecek insanlar cıkacaktır karşınıza.
Umarım en kısa surede her şey istediğiniz gibi olur.
ajitasyon sevmem ama çevremde kimse kalmadı sayılır kimseye güvenemiyorum. ailem sırtımdan vurdu iyilikleri bile batıyor
Şu an hissettiklerin çok ağır ve yorucu, bunu hissedebiliyorum 💔 İçine dönmen, uzaklaşmak istemen çok normal. Kendini suçlama, yaşadıklarının ağırlığı böyle hissettiriyor. İlaçla ilgili mutlaka doktorunla tekrar konuş, tek başına bırakmaya çalışma 💊 Küçük adımlarla başla; yürüyüş, günlük tutma, güvendiğin biriyle konuşma… Yeni hayat dediğin şey de zaten bugünden atacağın minik adımlarla kurulacak 🌱
Cevap
5Cevap
İnsanların olduğu her yer cehennemdir
işte. yemin ederim psikoloğum bile fark etti benim yalnızken daha huzurlu olduğumu. iyi insanlar tabiiki var ama ben onlara yetebilmeyecek kadar yorgunum
İyi insanlar artık çok yorgunlar, seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum. Tamamen soyutladım insanlardan kendimi 3 yıldır, ama hala yorgunum bitmek bilmeyen bir yorgunluk var üstümde. Bu durum nasıl geçer bilmiyorum ama yeni bir hayatta pek etkili değil gibi çünkü 1 sene içerisinde 4 şehir değiştirdiğimi bilirim.
kendinizin de iyiliği saygıyı hakk ettiğini unutmayın. ben artık iyi bir insan olmadığımı düşünüyorum, ama iyiliği kaldırabilecek bir insan varsa asla vazgeçmesin onlar gibi insanlar bize lazım
Sen neden artık iyi bir insan olmadığını düşünüyorsun?
içimden gelmiyor eski prensiplerim insanlara zararvermemekten korkmuyorum. konuştum mu kırılır mı artık o kadar da düşünmüyorum, karşımdakinin seviyesine inip kendi karakterimden ödünç vermem diyen birinden sen ne yapıyorsan aynısını yaparım insanına döndüm
Aslında bu kötü bir özellik değil, olması gereken. Karşıdaki iyi bir insansa ve ona zarar vermiyorsan sıkıntı yok ama ona da zarar veriyorsan işte o zaman sıkıntı olur
zarar veriyoruz artık umurumda değil iyi insansa zaten yapmazdı
Anladım
Kaç yaşındasın
20li yaşlar da, neden? ergen kırgınlığı değil, gerçekten ciddi sorun yaşıyorum
Yok anladım ya sordum sadece
anladım
Yeni bir hayat kurmak iyi ya.
Gücüm kalmadı eskisini özlüyorum. Oraya varmak için çok çaba sarf ettim
Ben de inanır mısın? Ama eskiye nasıl döneceğim onu hiç bilmiyorum.
mevbur önümüze bakacağız
Kurabilme fırsatın varsa hiç durma.
yok şuanlık ama inşallah olur
Umarım herkes şansı hakeder.
amin, ecmain
Konuşmak ister misin?
Yine aynı olur
evet bir şeyleri de kendimde değiştirmem lazım
Alıyorsun zamanla merak etme
aldım da kendimden iğrendim insanlara brbat davranmak o kadar mı hoşlarına gidiyor. rica ediyorum çevrenizde nazik insan varsa kırmayın vazgeçişleri felaket oluyor
Ben karkmcayi bile incitmem
herkes kendi hikayesinin iyisi mağduruysa biz nerde hata yapıyoruz?
Bilemiyorum
Mümkünse yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?