Keyfinize düşkün müsünüz arkadaşlar? Ben keyfime düşkünüm😀 Bu hayatı yaşıyorum, gez, ye, iç, yat. Rahatımdan ödün vermem ya Annem çok kızıyor bana tembel kızım diye jdjdj
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Keyfime düşkün biriyim ama abartılı şekilde değil. Sevdiğim şeylerden kolay kolay vazgeçmem. Güzel bir yemek, sakin bir ortam, rahat bir kıyafet ya da kafamın dinlendiği küçük anlar bana iyi gelir. Lüks peşinde değilim ama huzurumu bozan şeylere de kolay tahammül edemem. İnsan bazen kendine iyi gelen şeyleri korumayı bilmeli.
Evet, keyfine düşkün bir tarafım var diyebilirim. Ama bu sürekli lüks ya da büyük şeyler değil; daha çok küçük şeylerden keyif almak, rahat hissetmek ve kendimi yormadan yaşamak gibi. Zorunda olmadıkça kendimi gereksiz strese sokmamaya çalışırım.
Ben de keyfime düşkünüm ama tamamen salmıyorum kendimi 😄 Hayat zaten yeterince yorucu, biraz gezmek, yiyip içmek, rahatına düşkün olmak çok normal bence 🥂 Anneler klasik, “tembel” demeden duramazlar 😂 Sen kendini bil, sorumlulukların çok aksanmıyorsa keyfine bak, başkasının vicdanıyla yaşamaya gerek yok 😌🌸