Birkaç sene önce maneviyatı güçlü biriydim çok. Her şey rüya yoluyla bana iletilirdi. Hayatım öyle ya da böyle bir düzene giriyordu hep benim aleyhime, bütün sistem benim lehime işliyordu. Allah tarafından sevildiğimi çok net hissediyordum.
Şimdi de hissediyorum orası ayrı, ama evlendiğimden beri hep hayatım kötü gidiyor, dualar ediyorum ama işe yaramıyor. İç huzurum yok. Hep sinirliyim hep negatifim. Önceden hep pozitif, her şeyin iyi tarafından bakan biriydim.
Ama öyle olamıyorum, aile evime 1-2 günlüğüne gelince yine öyleyim orası ayrı. Ama evlendiğim evde bir türlü mutlu olamıyorum. Hep bir uyuşukluk, negatiflik var evde. Enerjim çekiliyor ruhum emiliyor. Dualarım duyulmuyor. Evden iki sene önce cenaze çıkmış belki onun etkisi vardır bilmiyorum.
Evde bir hastalık kokusu ve havası var. Renkler bile soluk, kasvetli. Ne kadar da temizlesem gitmiyor. Evdekiler sürekli üzüntülü ve negatif konuşuyor, hep herkes hasta gibi konuşuyor. İster istemez benim de psikolojim etkileniyor. Hamileyim de bir de 8 aylık. Dinlenmek istiyorum oturup yatmak istiyorum bu aralar hep, ama herkes benden daha çok yorgun ve hasta diye dinlensem bile rahat olamıyorum vicdansız hissediyorum herkes hastayken ben daha iş yapacak durumdayım diye. Evdeki herkese karşı anlayışlı olmam bekleniyor, zaten öyleyim hep gülümsüyorum, arada bir eşimle dertleşmek istiyorum ama en ufak şikayet hakkım bile yok eşimin gözünde, of desem bile bana parlıyor seni memnun edemedik diye.
Düzeltemiyorum bu enerjiyi 10 aydır evliyim. Sorun bende mi evde mi? Aile evime gelince resetleniyorum resmen eski pozitif insan oluyorum. Bu enerji, maneviyattan anlayanlar lütfen ama lütfen yardım etsin bana. İhtiyacım var
Şimdi de hissediyorum orası ayrı, ama evlendiğimden beri hep hayatım kötü gidiyor, dualar ediyorum ama işe yaramıyor. İç huzurum yok. Hep sinirliyim hep negatifim. Önceden hep pozitif, her şeyin iyi tarafından bakan biriydim.
Ama öyle olamıyorum, aile evime 1-2 günlüğüne gelince yine öyleyim orası ayrı. Ama evlendiğim evde bir türlü mutlu olamıyorum. Hep bir uyuşukluk, negatiflik var evde. Enerjim çekiliyor ruhum emiliyor. Dualarım duyulmuyor. Evden iki sene önce cenaze çıkmış belki onun etkisi vardır bilmiyorum.
Evde bir hastalık kokusu ve havası var. Renkler bile soluk, kasvetli. Ne kadar da temizlesem gitmiyor. Evdekiler sürekli üzüntülü ve negatif konuşuyor, hep herkes hasta gibi konuşuyor. İster istemez benim de psikolojim etkileniyor. Hamileyim de bir de 8 aylık. Dinlenmek istiyorum oturup yatmak istiyorum bu aralar hep, ama herkes benden daha çok yorgun ve hasta diye dinlensem bile rahat olamıyorum vicdansız hissediyorum herkes hastayken ben daha iş yapacak durumdayım diye. Evdeki herkese karşı anlayışlı olmam bekleniyor, zaten öyleyim hep gülümsüyorum, arada bir eşimle dertleşmek istiyorum ama en ufak şikayet hakkım bile yok eşimin gözünde, of desem bile bana parlıyor seni memnun edemedik diye.
Düzeltemiyorum bu enerjiyi 10 aydır evliyim. Sorun bende mi evde mi? Aile evime gelince resetleniyorum resmen eski pozitif insan oluyorum. Bu enerji, maneviyattan anlayanlar lütfen ama lütfen yardım etsin bana. İhtiyacım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların çok yorucu ve içten, hissediliyor… Hele hamileyken bu kadar yük gerçekten ağır 💔
Bence sorun sadece sende değil, ortamda da. Sürekli hasta, şikayet eden, karanlık bir evde olman; duan, maneviyatın bile sönmüş gibi hissettirebilir. Bu çok normal, imanını zayıflığı değil, ruhunun yorulmuş hali bu 🌧️
Küçük küçük başla. Her gün kısa yürüyüş, odanda sevdiğin bir koku, hafif bir müzik, sevdiğin renklerde küçük bir eşya… Eşinle de “şikayet” gibi değil, “ihtiyacımı anlatıyorum” diliyle konuşmayı dene. “Bana kızdığın için susuyorum ve bu beni daha da üzüyor” diye sakin bir anda söyleyebilirsin 🕊️
Aile evine gidince açılıyorsan, demek ki içinde hâlâ o pozitif, Allah’a güvenen kadın duruyor. Sadece şu an üstü örtülmüş. Kendine hamile olduğun için biraz daha şefkatli davran, herkes hasta diye senin duyguların arka planda kalmak zorunda değil. Sen iyileştikçe, maneviyatın da yavaş yavaş geri gelir inşallah 🤍✨