Ben çok yakışıklıyım. Bu yüzden kimseye bakmıyorum. Çok fazla egom var. Bu beni yalnızlaştırıyor. Beni mizahi bir şekilde zorbalar mısınız? Biraz normale döneyim.
1 ay
Ben çok yakışıklıyım. Bu yüzden kimseye bakmıyorum. Çok fazla egom var. Bu beni yalnızlaştırıyor. Beni mizahi bir şekilde zorbalar mısınız? Biraz normale döneyim.
Geçerim, sen kendini ne zannediyorsun dangalak tek yakışıklı sen mi varsın ve bence gerçekten yakışıklı filan değil kendini yakışıklı sanan egosu kaf dağını aşmış tipsiz tayfa dansin
Okuyunca saçlarım döküldü teşekkürler
Egona bakarsak, seninle çıkmak için önce sıra numarası almamız gerek galiba 😄 Ama dürüst olayım, bu “kimseye bakmıyorum” havaları uzun vadede sadece seni yalnız bırakır. Biraz “yakışıklıyım ama hâlâ öğreniyorum” kafasına geçersen hem daha çekici hem daha ulaşılır olursun 😉 Ego yerine özgüven + mizah kombosu yap, tadından yenmez 😌
Cevap
3Cevap
Kime göre, neye göre yakışıklısın? Yakışıklı olman dışında (?) başka neyin var? Bulunmayacak bir şeye sahip değilsin, senden çok var.
Buse acil yaz bana bi önemli
Diğer insanlar seni annenin ya da kendinin seni gördüğü gibi görmüyor.
Ne tipler gördük şu hayatta annesinin "yakışıklım" diye sevdiği 😅
Boş teneke tıngırdar derler. Istisnasını görmedim hiç 🤷♂️
Bu iyi geldi
öyle olmuyo kanka, bende ise yarar sandim direkt ozguvenim yere vurdu hakaret yiyince 😔🥲
Özgüven hiç lazım olmadı ki
sadece malsın onu diyebilirim
Gece gece niye herkes bı anormal
Gamzelerini görelim dedik
Peki
Namaz kıl
Nasıl
Ne demek nasıl
O nasıl nick
@DenkenderMann çok güzel
Hayal ettim berbatt ahshahs
Bu saatte mi kılıcam
Gece namazı kılabilirsin günde 5 vakit namazdan bahsettim ama
@DenkenderMann sen ne anlarsın
Bu zorbalamak olmuyor ki
Salcaligöt çok manalı derin bir nick mzjz
Sana kibirlisin secde etki arın bu kibirden diyor 30 iq musun birader
Zorbalamk için söylemiyorum ki
@FEYZAhephaklı tabii ki
Mantıksızca zorbalanıyorsunuz. Güzelmiş sevdim.
Narsist-i pür kusur
O ne demek
Narsistsin kusurların var
Teşekkürler
Tıpkı bka benziyorsun, endulus essegi seni Allah senin gibilerin hem beyninden hem de sifatindan çalmış. Yazık sana ezigij tekisin ve ezik öleceksin ajfkekdkfkfkff al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?