“İçimdeki negatif enerjiyi dışa yansıtmayı sevmem pek, genelde gereksiz gülüşlerim olur... Ondan dolayı da hep mutlu sanırlar beni, bilmezler ki içimde kopan fırtınaları... Çok derin düşünceler içinde olursam yüzüme yansır huzursuzluklarım...”
“İçimdeki negatif enerjiyi dışa yansıtmayı sevmem pek, genelde gereksiz gülüşlerim olur... Ondan dolayı da hep mutlu sanırlar beni, bilmezler ki içimde kopan fırtınaları... Çok derin düşünceler içinde olursam yüzüme yansır huzursuzluklarım...”
Evet, bazen öyle sanıyorlar. Dışarıdan sakin durunca ya da gülünce insanın içinde hiçbir şey yok sanılıyor. Oysa herkesin kendi içinde susturduğu şeyler var. Ben de her zaman iyi değilim ama her şeyi herkese belli etmeyi sevmem. İnsan bazen güçlü görünürken en çok kendi içinde yoruluyor. Her gülüş tam anlamıyla mutluluk demek değil.
Ben tanımadığım ya da önemsemediğim insanları umursamam düşünceleri beni ilgilendirmez doğru bildiğim hayatı yaşarım kimseyi işime karıştırmam hayatımız o kadar uzun değil herkes fikrini kendine saklasın ;sonuç olarak hepimiz insanız mutlu ya da mutsuz olmak hayatımızın bir parçası gayet olağan bir durum siyah ile beyazın birbini tamamlaması gibi her şey biz insanlar için mutluluklar paylaştıkça çoğalır mutsuzlukta aynı şekilde paylaştıkça azalır yani herkes işine baksın hayatımızdaki özel insanlar bize yeter.
Dışarıdan bakınca beni hep neşeli, mutlu, dertsiz biri sanıyorlar; gülüşüme aldanıyorlar belki de, ama kimse bilmiyor ki asıl hikâye gece başlıyor, kafamı yastığa koyduğum an susturduğum ne varsa tek tek konuşmaya başlıyor. 😅🙃
Amin cümlemizin inşallah abi 😇🙏🏻
Ahahah evet abi fark ettim ilk okuduğumda, sanki bir kez daha okumuştum der gibi oldum ama sonradan bildim 😅 şimdi den o sorunun eic sahibi belli oldu 😌😅👑🫶🏻
Sağ olasın aslan abimm sende cansın varlığın yeter 🔥🦁👑😎🫶🏻🥳
Teşekkürler aslan abim 🦁🫶🏻😎👑🔥🙏🏻
🦁🫶🏻😎👑🔥🙏🏻🥳🦋
Merak etim acab ne gibi şeyler yaşıyorsun dinlemek isterim
@Gerissana01 teşekkür ederim ince düşünceniz için 🫡🤗
@Semih6934 eic için teşekkür ederim aslan abimm 🫶🏻😎🫡👑🦁
Sağ olasın abi 😎🫶🏻🦁👑🙏🏻😇
😇🙏🏻👑🦁🫶🏻😎🥳🔥.
ay yok oyleyim zaten
tesekkurler
Dışarıya hep güler yüz göstermek bir savunma mekanizması aslında, çok tanıdık geldi anlattığın 🌧️🙂 İçeride fırtına koparken dışarıdan “neşeli çocuk” gibi görünmek insana yalnızlık da hissettirebiliyor. Arada en az bir iki kişiye gerçek halini göstermen iyi gelir, yük hafifler. Her zaman güçlü ve mutlu olmak zorunda değilsin, kırılgan tarafın da çok insanca 💙
Cevap
13Cevap
Aksine beni hep mutsuz sanıyorlar, halbuki hiç mutsuz da görünmüyorum fazla gülmediğim için surat ifadem de donuk diye neyin var diye soruyorlar hep, abi bir şeyim yok anadan doğma asık suratlıyım işte shs
Mutlu değilim hayır
Pozitif insan olduğum için ve canım yansabile gene güldüğüm için ahahah mutlu sanıyorlar
soruyu cevaplarken bile güldüm 😂😂
Pozitif bir insanım normalde. Bu sebeple öğrencilerim bile hocam hiç derdiniz yok gibi görünüyor derler. Sjsh
Teşekkürler 🤣
Ben zaten mutlu biriyimdir. Hayatta her zaman mutlu olacak şeyler bulurum.
En ufak şeyden bile mutlu olabilen birisiyim.
Benimde üzüldüğüm zamanlar oluyor elbet, bu çok insani bir şey. Ama bu dönem çok kısa sürer.
Gülmeyi çok seven birisiyim, çevremdede böyle insanlar var o yüzden karamsarlık pek bana göre değil.
Zaten hayat kısa en güzeli mutlu olmak😇
Mutlu sanıp mal mal nazarlar değdiriyorlar valla zar zor yaşıyorum😂
Cümlemizi de neden öyle dedin şimdi
Heee sjdjdj
Evet hemde en mutsuz olduğum günler böyle sanmaları beni deli ediyor. 😂
Orhan hakalmazın 2004 yılındaki albümü çok güzeldi
Evet öyle sanıyorlar sanki ben insan değilim
Yani mutsuz olmam için önemli bir sebepim yok çok şükür.
Mutluyum zaten. Yakında daha çok mutlu olacağımm 🤭
Evet. Ama yalnız kaldığım zaman ağladığımı ben bilirim
Yo sanıyorlar alıştı çevrem hata bazen hayırdır bugün Mutusun deniliyor bırak sansınlar
Amin nazar duaları onları oku beliki san demiş gibi
Rica ederim
Öyle sananlar Yanılır Hangimiz mutluyuz ki öyle görünmeye çalışıyoruz sadece Türkiye başlı başına etken zaten ülke çok güzel buna sözüm yok ekonomik olarak diyorum
Mutluluktan ölücem yakında
Maalesef 😅
Galiba. Halbuki dertsiz insan yoktur
Sanmıyorlar zaten öyleyim 😂
Mutluyum işte, başaklar mutlu değil ki 😂
Fark ettim 😂
Yapacak bir şey yok 😂
Genelde mutluyum. Mutsuzsam da sinirliyimdir.
He ya 😂 gören Acun'un kızı sanıyor 🤣
Zor be 😂
Valla ölmedim bilmiyorum bak bunu 🤣🤣🤣
Söylüyon ama 😂
Doğrudur 😂
Mutlu görünmek bir maske, ama gerçekten hislerini paylaşmak en azından bir adım rahatlatır.
Ben çok dert anlatamam
Halimden anlayan olunca dinler
Hakikaten öyle
Evet öyle sanan çok var
Pek yansıtmam evet hayat sana güzel diyorlar.
Evet mutlu gamsız 😄
Aksine bu ne surat diyorlar 😃
Kesinlikle katılıyorum
Evet kanka 😂
aynen evet valla öyle ama mutlu değilim ya 🥺
Evet öyle sanıyorlar...
Beni hep mutlu sanıyorlar.
Evet gülüyoruz dıye mutlu sanırlar
Evet
Aynen
Sanıyorlar
Evet öyle