Dünyadaki ülkedeki kötülükler neden hep erkeklerin başının altından çıkıyor hırsızlık gasp sapkınlık hatta savaşlar bile erkeklerin yüzünden %4-5'inin merhametli olduğunu düşünüyorum gerisi gaddar kötü
1 ay
Dünyadaki ülkedeki kötülükler neden hep erkeklerin başının altından çıkıyor hırsızlık gasp sapkınlık hatta savaşlar bile erkeklerin yüzünden %4-5'inin merhametli olduğunu düşünüyorum gerisi gaddar kötü
Cevap
6Cevap
En iyisi hiç bı erko ile çıkmamak sevgili olmamak böylece bu dertten kurtulursun he bide geceleri geç saatte dışarı cikmamak kapalı giyinmek. Maalesef bunlara uymak lazım taciz ediliyoz hep yoksa
Erkeğe bile taciz eden bı yerdeyiz
Rezıllık ya rezıllık bunların uçkuru yüzünden dünya ne halde
Su içiyorum yine beni buldular bak benim ne suçum var
Sus
Ne bilim ya bazıları o kadar iğrenç ki artık kafa yormak onları konuşmak bile can sıkıyor
Kadın her ülkede hor görüşülen aşağılanan acı çeken oluyor Nepal’de hamıle 12 yasındakı kız çocuklarının belgesilını izledim şok oldum.. dişinin hayvanı bile zarar görüyor
Çok doğru ya gerçekten
Bunun bir cevabı yok maalesef ama bence insanların geneli sorunlu
Kadln diplomatların az olduğunu göz önünde bulundurursak pekde garipsenecek bir durum değil gibi
Kötülük bir cinsiyete atfedilecek bir şey değildir.
Dürüst ol görüyoruz haberleri
Bende çok kadın tanıdım her türlü şeytanlığı yapıyorlar o zaman bende kadınlar şeytandır diyeyim böyle bir mantık yok
Me oldu sevgılın mı aldattı? Görüyoruz ülkelerde olanları ya devlet başkanları siz erkeklerin egosu kibiri yüzünden kaç tane savaş çıktı çocuklar öldürüldü bununla kendı yaşadığını karşılaştırma
Çok yüzeysel düşünüyorsun
Yüzeysel değil gerçekler.
Senin hayal dünyan gerçekler olmuyor
Hayal dünyam mı bal gıbı sende farkındasın kendını savunacak argümanın yok haberlere bak bakalım kaçı kadın kaçı erkek?
Çoğunuz kötüsünüz aklınız sadece bel altı çalışıyor ego kibir para kadın başka bırsey yok
Medya bir manipüle aracı kadınları şeytan olarak televizyonda tanıtsam sürekli aldatma haberleri kadınları herkes nasıl bilirdi ne kadar kolay algın manipüle oluyor...
Benım kadınları melek gördüğüm yok kötülükte erkekler önde gidiyor.
OK
Kendilerini bi bk sanıyorlar ondan
Öyle deme ablası onların pipisi var
Aynen 🙄
erkekler olun ya
Erkeklerin mk
Ne desem boş
Olelimde kurtulun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar genelleme yapman büyük hayal kırıklığı yaşadığını gösteriyor, bunu hissediyorum 😔
Evet, şiddet, savaş, suç gibi alanlarda çoğu fail erkek, bu doğru. Bunun sebebi biyolojiden çok, toplumsal roller, yanlış erkeklik algısı, güç gösterme baskısı 🧠
Ama bu, her erkeğin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Sağlıklı, duyarlı erkekleri fark etmek ve seçmek de önemli 💔✨