Kendimi hiçbir yere ait hissedemiyorum, ne yaşadığım eve, şehire ne bir insana. İnsanlardan çok bıktım, hep tek olmak istiyorum, insanların sesi kafam kaldırmıyor. Tek ben mi bu durumdayım?
1 ay
Kendimi hiçbir yere ait hissedemiyorum, ne yaşadığım eve, şehire ne bir insana. İnsanlardan çok bıktım, hep tek olmak istiyorum, insanların sesi kafam kaldırmıyor. Tek ben mi bu durumdayım?
Cevap
5Cevap
Bu son dönemlerde kadınların bir çoğunda var doğru kişiyi doğru yeri bulamıyorsun muhtemelen ondandır
Dogru kisiden baska seyler de var gelecek kaygisi ailenden kimsenin sana destek olmayıp uzerine zorluk cikarmasi sogumak herkesten herseyden sogumak
Kaybedenler kulübüne hoş geldiniz hanımefendi Türkiye’deki gençlerin %90’ı bu şekilde kimse sana hak tanımıyor kimse senin ne istediğini sormuyor ne yapacağını bilmiyorsun bir yere sığmıyorsun elinden çok bir şey gelmiyor imkan sunmuyorlar kendi varlığını sorguluyorsun neden doğduğunu sorguluyorsun bir sürü şey
Cok haklısın hayatimizi caldilar
Bende öyleyim eskiden olan hayat sevincimi öldürdüler
Ayni sekilde benimde aileler sagolshn
Ben artık ailemi de dinlemiyorum. Evlen evlen dediler hayatımı s i kilmesine sebeb oldular. Artık kendim ne istersem onu yapacam
Evlendinmi
Hayır. Ben evlenmek istemiyorum ki. Onlar evlen diye hayatıma 2 kere farklı insanlar aldım. Sonra yok biz bunu istemeyiz diye ne destekleri oldu bir şey. Sonra hep işlerim son anda bozuldu. .. çocukken çalışıp hep motor hayalim vardı. Hep engel oldular şimdi gittim inandı en hızlısından yarış motoruda aldım. Ailelerin lafını dinledik herşeyde zarar ettim.
Evlen evlen diye direten ailelerin lafını dinlemek saçmalık
En iyisini yapmışsın abi ben daha 21 olucam yasitlarim uni bitirdi ben hala gitmedim sehir disinda kazandim yollamadilar kiz basina sehir fisinda okuyamazsin dediler cok agladim inanir misin Şu an yine hazirlanmaya calisiyorum ama hevesim kalmadi maddi destek de almiyorum bir yandan ise gidiyorum bir yandan ders calisiyorum kardeskm var onun ihtiyaclarini ben karsiliyorum dogurup yuku omzumuza birakip gidiyorlar
Aynen öyle oluyor anada yok babada yok. Sonra evlen diyorlar çabaladım yemedim içmedim biriktirdim gene yetmedi olan birikimlerimde gitti bu ilişkiler yüzünden bir daha asla evlilik lafı açamazlar 2 ay içinde mide ameliyatı olacam. Öleceksemde kendi kararım ama ailem umursamıyor biliyor musun. Parası neyse ben karşılayacam. Olacam sen düşün ailem var 2 tane kardeşim var. Ama. Ameliyat olacam yanıma refakatçi olarak çocukluk arkadaşım kalacak. Ailem var ama yoklar. Yaşım 35 neredeyse şu an ki duyguları çoçuk yaşta öğrendim. 7/8 yaşında da böyle idi 35 de de. Baktım değişmiyor. Artık kimseyi dinlemiyorum varsa imkanın kararlarını kendin ver
Gecmis olsun abi insallah guzel gecer ameliyatin dediklerinde de cok haklisin herkes evlenmek zorunda degil ayni dueumlardayim bende ailem var ama yok kimsem yok
Teşekkür ederim bilmiyorum hiç evlenmeye değecek insan olduğunu düşünmedim. Ailem evlen dedi diye 2 tane denedim. Elimden geleni yaptım ama sonuç hayal kırıklığı . Zaman kaybı para kaybı. Ve giden sağlık. Seni anlıyorum işe gittiğin paraları birazda kendin için harca eğitim de olsa çalışman güzel. Ben lisede yaşlarda başladım. Lise bitti o dur budur çalışıyorum boşa çalıştım emeklerim hep çöpe gitti. Karanlık odada tek başıma yaşıyorum kimseylede konuşmuyorum yıllardır
Hakkimizda hayirlisi olsun artik abi
İnşallah ameliyat olup kendimi toparlayıp 1 sene sonra da aileden artık ayrılacağım. Evimiz var boş. Evlen otur dediler.. olmadı kendim. Ev alacaktım. 5 sene önce aldırmadılar param da vardı. Şimdi evlenmektende vazgeçtim. Şimdi bankaları dolandırıp kendine erken emeklilik gibi bir hayat kurabilirim ona bile engel oluyorlar. Ölmezsem 2 sene sonra dolandırıcı. Sağlıklı ve keyfime göre yaşayan birii olacam evleneninde allah bin belasını versin
Abi sen cok dolmussun allah sabir versin ya bende ayrilmak ustiyorum da birikim yapamiyorum ki
Maalesef öyle doluyum bu yüzden kimseye patlamadan yaşamaya çalışıyorum artık. Sen okul okumak ya da bir meslek edinmen lazım kendi paranı kazanırsan birşeyler olur ya
İnşallah abim bakalim
Sağlığını kimse için kaybetme geri kalan şeyler olur inşallah mutlu oldugun zamanlar olur seninde 💕🤲🌸
Aminnnnn🫶🤍🤍
Amin hayırlı geceler diliyorum seviliyorsun güzel insan💕💕
Iyi geceler abi💗💗
Teşekkür ederim 🌸🌸💕
Bende öyleyim, ülke dışına çıktım hala öyleyim geçmiyor bu his
Yaaaa
Senin gibi çok insan var bende dahil
Nolcak boyle
Düzgün bir ülkeye taşınıp iyi bir hayat kurunca hepsi geçer bence
Is isten gecti be abi bu saatten sonra ne olur bilmiyorum gec kalmislik hissi var
Daha yeni başlıyor hayat bizim için, önünde ortalama 60 yıl kadar çok uzun bir zaman var, az mı?
Belli mi olur ne kadar yasayacagimiz
Dimi daha uzun da olabilir 😃 eğer daha kısa olacaksa da o zaman fırsatın varken bu dünyada iyi vakit geçirmediğin için pişman olursun
Gecirmek istiyorum ama mumkun olmuyor Türkiye sartlarinda butun gencler olarak bunalimdayiz
Herkesin ayaklanıp birlik olması şart, yoksa çok daha kötü günler hızla gelmeye devam edecek
Aynen öyle bitmisiz beterin beteri var cidden birileri su ulkeye bisey yapsin
Bende öyleyim
Sarilalim o halde🫂
Valla benim durumum senden kötü son zamanlarda çok zor şeyler geçirdim
Anlatmak istersen dinlerim rahatlarsin belki umarim hersey istedigin gibi olur🫶
Evet bağzen olur öyle
Tam benim olmak istediyim bir niyete talipsin
Bendir
🥹🤍
Degil
normal mi bilmemde bende aynıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız değilsin, bunu yaşayan çok kişi var 🫂 Kendini hiçbir yere ait hissetmemek bazen uzun yorgunlukların, bazen de kalabalık içinde yalnız kalmanın sonucu olabiliyor. Sürekli ses, beklenti, insan muhabbeti gerçekten bunaltabilir 😵💫 Bir süre kendine sessiz alanlar yaratman, sınır koyman iyi gelebilir. Zorlandığında destek istemek de zayıflık değil, kendine saygıdır 🌱