Evet inanırım yaşadığımız hayat mucizenin ta kendisi asıl önemli olan bunu görmek ve farkında olmak bir kere geldiğin şu dünyada insan olmak ve insan kalmak son ana kadar.
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
İnanırım ama mucizeyi sadece gökten düşen büyük şeyler gibi görmem. Bazen insanın tam bitti dediği yerde yeniden güç bulması da mucizedir. Hiç beklemediğin bir anda gelen güzel bir haber, doğru zamanda çıkan bir insan, içini yeniden toparlayan küçük bir şey bile mucize gibi gelir. Hayat bazen çok yoruyor ama arada öyle anlar oluyor ki insan hâlâ bir şeylerin mümkün olduğuna inanıyor.
Mucizeyi biraz da beklenmedik güzel şeylerin olması gibi görüyorum. Yani bir anda her şeyin değişmesi değil ama insanın umudunu tazeleyen, şaşırtan güzel gelişmeler bence hayatın içinde var. Bu yüzden tamamen inanmıyorum demem, ama her şeyin sihirli şekilde olacağına da bakmıyorum.
Ben küçük mucizelere çok inanıyorum 😊 Gökkuşağına, denk gelen doğru insana, tutan sınava, iyileşen ruha… Bence mucize çoğu zaman sihirli bir olay değil, tam ihtiyacın varken gelen doğru an. Güzel dileğin çok hoşuma gitti, umarım senin de kapını içini ferahlatan, kalbini hafifleten mucizeler çalar ❤️✨