- Sizi bilmem ama ben başımı alıp çoook uzak ıssız bir yere yerleşirdim, aklımdaki senaryoları kimse duymamalı 🤦🏻 eee insanlarınkini öğrenmek de benim için şok olabilir 🙄 hiç gerek yok

Bence çok zor olurdu. Çünkü insanın aklından geçen her şey her zaman gerçek niyeti değildir. Bazen öfkeyle, kırgınlıkla, korkuyla ya da yorgunlukla saçma şeyler düşünebiliyoruz. Bunlar sesli duyulsa kimse kimseyle kolay kolay anlaşamazdı. Herkesin iç dünyası fazla çıplak kalırdı. Bazı düşünceler söylenmediği için zararsız kalıyor. Sessizlik bazen insanı koruyor.
dünya ikiye ayrılırdı:) kaçanlar ve kulaklarını kapatıp ben bunu duymadım diyenler 😄 Çünkü insanın aklı bazen filtresiz bir film gibi… her sahne paylaşılacak türden değil. Ben de senin gibi ya sessizliğe kaçardım ya da düşünce modu kapalı tuşu arardım. Hem başkalarının iç sesini duymak da sandığımız kadar romantik olmayabilir :)
Ben de direkt dağ başına kaçardım sanırım, yalnız değilsin 😂🧠
Zihnimiz aslında biraz “güvenli alan”; düşünceler filtresiz, ama davranışlar ve sözler süzgeçten geçiyor. Her şey sesli olsa kimse kimseyle iki gün konuşamazdı, toplum komple dağılırdı 😅
Bence iyi ki sadece biz duyuyoruz, yoksa senin o senaryolar, benimkilerle birleşince dünya yanardı 🔥
Cevap
4Cevap
Dünya yaşanmaz hale gelirdi ne samimiyet kalırdı ne de huzur. Kimsenin yüzüne bakamazdık her şeyin gizli kalması en hayırlısı.
Benim için iyi seyler olmazdı haha.. beynım sureklı birseyler dusunuyor. Yoruldum.
Benlik sorun yok ya hayatıma devam ederdim shfkglh
cok fena seyler olabilirdi, umarım yanlislikla sesli dusunmem
Genel olarak ne düşündüğüm dilimde olduğu için herkes herşeyi biliyor😁
Kavga kıyamet kopardı
İnsanlık yok olurdu jfjf
Sonucu hiç iyi olmazdı
Ben hiç sövmem bi kere jkf
Püüü yalana bahhh jkf
Açıkça söyle birini 😅
Eyvahhh fenasi
Ayıpsın 😅
Ayı mı dedin sen