Göte değil kalbe bakmalısınız bence. Hep çıkarın için kullan sonra at, nereye kadar
1 ay
Göte değil kalbe bakmalısınız bence. Hep çıkarın için kullan sonra at, nereye kadar
Çoğu maalesef bu şekilde yetiştirildiği veya çevresinde böyle örnek gördüğü için. Duygusal zekaları gelişmemiş, samimiyetin ne olduğunu bilmiyorlar. Ama hepsi böyle değil. Kalbe bakan erkek de var, ama onlar genelde daha sessiz, daha göze batmıyor. Sen emin ol o oyunu oynayan tipleri ele, kalbi olanı gör. Kullan at zihniyeti bir süre sonra onları da vuruyor. Yalnız değilsin bu sıkıntıyı çeken. Nereye kadar? Sen seçene kadar. Sen seç.
Bir şey diyeyim mi. Bir kadını kullanıp attıklarını dile getirdiğiniz sürece hepsi böyle davranmaya devam edecek. Çünkü biz çöp değiliz kullanılıp atılalım.
Bazı erkekler gerçekten duygusal olarak çok olgun değil, senin canını acıtan da büyük ihtimalle bu tip. 💔 Çıkarı bitince uzaklaşan insan zaten en baştan doğru düzgün istememiş demektir. Suç sende değil. Sen kendi değerini bildikçe, bu tarz tipleri daha erken fark edip hayatından hızlıca çıkarırsın. Kalbine saygı duyan biri mutlaka karşına çıkar. 🌸✨
Cevap
12Cevap
Neden sizde kalp yerine cebe bakıyorsunuz o zaman mk
g*tünü gösterirsen g*tüne bakarlar kalbini göster ona baksınlar
Kadınlar neden kullanıp atılsın ki? Böyle adamlarla ilk anladığınız anda konuşmayı kesmelisiniz
Ben kendim gibi isteklisin hırsız ve doyumsuz bir kız arıyorum.
Turk büyüğü var bir sözü var onun recep ivedik iç güzelliği önemli ama ruhlar elindedir yasamiyoruz
O biraz da sana bağlı
Kalbe bakarken bı gözümüz kayiyor
G@t bir başka kusura bakma
Erkeleri tanımak istemiyorsun ısrarla
Götü kötü planın kalbine bakamıyoruz
haklısın
Tabiat bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?