Bir tek ben mi böyleyim nedense ben Mayıs aylarından haz etmiyorum bana uğursuzluğu çağrıştırıyor travmalarımı tetikliyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir tek ben mi böyleyim nedense ben Mayıs aylarından haz etmiyorum bana uğursuzluğu çağrıştırıyor travmalarımı tetikliyor
Bazı aylar veya mevsimler geçmişteki acı olaylarla bağlantı kurup insanın içini sıkabiliyor. Mayıs da baharın coşkusuyla senin travmaların arasında tekinsiz bir çelişki yaratıyor olabilir. O hisse saygı duymak en iyisi. Zorla sevmeye çalışma, sadece atlatmaya bak. Herkesin kara listesinde farklı bir ay vardır. Seninki Mayıs olmuş, normal. Nefret etmekte sorun yok, takılıp kalmakta var.
Benim Mayıs aylarından nefret etme sebebim yks geçmiştede karne günlerinin yaklaştığının habercisi olduğu için malum eğitim hayatımda hiçbir zaman başarıyı yakalamadığım için 5 gün kalmış mayısa hala kötü hissediyorum keza Haziran aylarıda öyle her iki kötü olayı haziranın 14’ünde 15’inde yaşadığım için yazı çok seviyorum ancak Ağustos ayları daha güzel geçmiştir bende şimdide yks yaklaşıyor tamamen ondan Mayıs ayına karşı bir tiksinme var bende anlayışın için teşekkürler tam da tarif ettiğin gibi benim içimde başka karanlık var
Yalnız değilsin, bazı aylar gerçekten tetikleyici olabiliyor 🌧️ Mayıs senin için belli anıları, kayıpları ya da kırgınlıkları çağrıştırıyor olabilir. Bu yüzden hissettiğin huzursuzluk aslında çok anlaşılır. Zamanla Mayıs’a yeni, daha yumuşak anılar eklemek iyi gelebilir; minik rutinler, sevdiğin insanlarla planlar gibi 🌷 Eğer çok zorluyorsa bir uzmandan destek almak da seni rahatlatabilir.
Cevap
5Cevap
Mayıs beni de kötü hissettiriyor ya, başıma bir şey gelecekmiş gibi huzursuz oluyorum.
Benim çok başka ya Yks ye doğru yaklaştığı için ve hep karne günlerine yaklaşan bir ay olduğu için bu aydan hep nefret etmişimdir malum eğitim hayatım çok kötü olduğu için keşke hiç varolmasaydım o kadar cahilim ki
Öyle düşündüğün için öyle oluyor sana öyle geliyor
Hep Yks ya da karne günlerinin yaklaştığının habercisi olduğu için beynim bu ayı lanetli bir ay diye kodladı
Böyle düşünceler kötü
Bak bende diyom kendime mutlu olamicam bu hayatta diyom cikiyo hiç mutlu degilim
O kadar iyi anlıyorum ki bende nefret ediyorum hayattanda dünyadanda
Hım yalnız degilmisim
😥
Bende sevmiyorum çayın yaklaştığını haber veriyor.😒
Çay?
Çay hasadı yapıyoruz da yılda 4 sefer mayısın sonunda başlıyor kasıma kadar.
Hıııı kolay gelsin
Teşekkürler ☺️
Olabilir bende kıştan nefret ediyorum
Ya ben yazcıyım normalde bende kıştan nefret edenlerdenim ancak mevzu başka bu aylar lanetli
Olabilir canım kötü şeyleri o aylarda yaşarsan oluyor maalesef
O kötü şeyler hep Yks karne günü olduğu için ve bu Mayıs ayıda bunların yaklaştığının habercisi olduğu için çok kötü hissediyorum gerçekten o kadar birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var ki hiç arkadaşım yok kızlar benle arkadaş olmayı tercih etmediği için erkeklerden de bıktım hepsi kötü niyetli fırsatçı
Ben de Ağustos ayında böyle hissediyorum niyeyse
Kesin okul başladığı içindir😂
Yok knk okullar Eylül'de başlıyor genelde ama öyle bir derdim yok zaten 😂 başıma kötü ne geldiyse bu zamana kadar hepsi o ayda geldi
Aaaa geçmiş olsun ne oldu peki anlatmak ister misin ağustostan sonra Eylül ya dedim belki ağıstosta eylülün habercisi olduğu için 😂benimki de o mesele Mayıs haziranın habercisi olduğu için e hazirandada sınav var 😞
Mayıs heyecandır doğanın açılışı
Sonuna kadar yazcıyım ama bu ay benim baş düşmanım
Sebep ne ki aksine yazı seven için güzel olur
Yks
Hımmm daha yolun başındasın
jn₺[_]arı vesveselerim var
Mesela ne
Anlamadın heralde yazsam sorum kaldırılır
Evet anlamadım Özelden yaz bana
Derdimi dinlemeyip başka şeylere sapacağın için gerek yok
Yok valla dinlicem sana yapmıcam
Evet dinliyorum seni normal konuşmak için
Olabilir tabii ki
Yaz gelseydi hayırlısıyla
Yazcıyım bende ama yaz benim hep burnumdan geliyor 😒
Neden burnundan geliyor
Anlatır mısın
Yks stres birde karne günlerimi hatırlattığı için bu aydan oldum olası tiksinmişimdir
Zekice
Aynen öyle
Şu günler biter elbet
Ben de sevmiyorum
Peki ya senin sevmeme sebebin ne
Benim en sevdiğim ay
Nedenki aşkım
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?