Çoğu gerçek kimliğinden korkuyor, sana en iyi sen ve senin gibiler iyi gelir, sen sen ol ki sen gibi olanı bul
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu gerçek kimliğinden korkuyor, sana en iyi sen ve senin gibiler iyi gelir, sen sen ol ki sen gibi olanı bul
Cevap
3Cevap
Maskeye gerek yok olduğun gibi görün ki seni sen olduğun için seveni bulasın. Doğru insan senin gerçek yüzünden korkmaz aksine ona sığınır.
Doğrunun kıymetini bilen yok sahte sözler bir yere kadar kanar insan sonra dul kalır herkes kötü der ama suçlu kendi çünkü doğrunun kıymetini bilmedi
Herkes ektiğini biçer dost doğruluğun kıymetini bilmeyen gün gelir sahteliğin içinde boğulur.
Ektiğini biçer ama nereye ektiğini bilirse kutu yere ekerse sadece toz toplar rüzgar i biçer
Zamanı gelince rüzgar durur toz yatışır o vakit kimin ne ektiği de kimin dürüst olduğu da kabak gibi ortaya çıkısır. 🍺 şerefe hacıabi
Rüzgar alıp götürür tohumu kuru toprak bir boka yaramaz
Aynen haklısın👍🏻
Hep haklı olmak insanı üzer bazen hata yapmak ta gerekir bilerek te olsa
Hatasız kul olmaz kardeşş önemli olan ders çıkarmak.
Aynen öyle ders çıkar ama hata sen yapmasan bile başkasının hatası sana yansır
maalesef öyle
Hayat iyi şekil vermiş sana güçlü olman iiyi yardım ci ol zayıfa
🍻🍻
Bu iyi gelir kardeş
Ben beni bulamadım ki ben gibi olanı bulayım hocam :D
Bulamazsinda çok zor
Gerçek diye bir şey yok🤷
Gerçeği yansıt o zaman gerçek vardır gerçekliğinden kaçıyon
Onu bir kişi bilecek.
Tm tm
İyi misin değil gibisin
Sen buldun mu
Bunu demen şaşırttı beni sende benden bende senden var çünkü biz herseyle sever sevilmek isteriz açık net olduğumuz için sen ben yani o yüzden bizim gibi pek yok
Hıc yaşamadın mı bırıyle bırsey
Yaşadım tam istediğim gibi yaşadım ama çok güzel olunca insan yemeye doyamıyor çok güzel ama cesur değil
O yüzden sonu End oldu
O nasıl evlı mısın sen
İyi misin sen yaralısın
Kocam aldattı beni...
Bir birimize yetebiliriz içten birisin istersen senin için hep var olurum hissettiğim şeyi diyorum inan inanma senin bileceğin iş
Nerde yaşıyosun
burada konuşmak uygun değil
Kocam aldattı beni sana ya da kocana kızma hakkım yok belki kocan şerefsiz belki sen kadınlığı dişiliğini bilmiyon aldatan suçlu demem çoğu hak ediyor hem kadın hem erkek hak ediyor çünkü çiçek susuz kalamaz adam gül kokusuz yaşayamaz
Sana en iyi sen gibisi iyi gelir o yüzden senin kim olduğunu sen gibi olana göster Uyum güç olur hep birlikte ömür güzel geçer Uyum yoksa her gün zehir olur
İyi misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yazarken hem umutlu hem de biraz kırgın olduğun hissediliyor 🕊️
Gerçek seni herkes göremeyecek, bu normal. Ama önemli olan, sen rol yapmazken yanında kalanlar. Maskesiz halin bazılarını korkutur ama doğru insanın pusulası olur. Sen kendine sadık kaldıkça, seni gerçekten anlayan o “sen gibi” kişiler mutlaka yoluna düşer 💫