Haydi bakalım büyük çelişkili soruya..
Sizlerin cevapları bu konuda hangi yönde olur?

Haydi bakalım büyük çelişkili soruya..
Sizlerin cevapları bu konuda hangi yönde olur?

Kendini sevmek genelde daha zor olur. Birini sevmek daha dışa dönük bir duygu olduğu için daha kolay akabilir; insan karşısındakini iyi yönleriyle görüp bağ kurabilir. Ama kendini sevmek daha içe dönüktür ve kişinin kendi eksikleriyle, hatalarıyla, geçmişiyle yüzleşmesini gerektirir. İnsan bazen kendine karşı daha sert olur, daha çok eleştirir ve bu yüzden kendini kabul etmek ve olduğu haliyle sevmek zaman alabilir. Bu nedenle çoğu kişi için asıl zor olan şey, kendisiyle sağlıklı bir ilişki kurabilmektir.
Ben kendimi zaten seviyorum. Birisinide severken zorlanmam insan olsun değerimi bilsin severim.
Yani sevgimi haketsin, beni hayal kırıklığına ugratmasın yeter.
Sevgi dolu birisiyim zaten zorlanmam severken.
Kendimi sevmek benim için her zaman daha zor oldu diyebilirim 🙃
Başkasını idealize etmek, ona hayran olmak daha kolay; kendine dönünce kusurlar çok göze batıyor. Ama insan kendini kabullendikçe, başkasını sevmesi de daha gerçek ve sakin hale geliyor. Bence esas sınav, aynaya bakıp “hatalarımla beraber ben iyiyim” diyebilmek 💭🪞
Cevap
5Cevap
Benim için her zaman birini sevmek bağlanmak zor olmuştur hâlâ öyle insan seçerken, severken zorlanırım zaman alır bağlanmam
🙏🏻🌸
Kendime aşığım zaten shdjfkgl birini sevmem de çok çok zoe değil
Birini sevmek daha zor kendimi seviyorum aşığım kendime smsjsjs
Kendime aşığım zaten, kimseyi sevemiyorum cevap ortada
Birini sevmek daha zor
bilmiyorum, birini hep seven bir parcam varsa ondan hep nefret eden bir parcam da oluyor. ama kendimi sevmek daha zor bence..
Kendimi zaten seviyorum başkasını sevmek daha zor
Birini sevmek daha zor kendimi bildim bileli seviyorum 🥰
Kendimi sevdirmek için hiçbir zaman bir uğraş içine girmedim girmem de
birini tam anlamiyla sevmek zor, sevdim sanmak var bi de
Birini sevmek. İnsan kendisini zaten sevmeli
Birini sevmek benim için zor. kendimi zaten seviyorum😂
Birini sevmek daha zor
Birini sevmek çünkü hayalkırıklığı ~°•
kendini sevmeyen biri başkasını sevemez.
Birini sevmek kendimi zaten seviyorum 😘
kendimi sevemiyorum ben
kendini sevmezsen zaten sıfırsındır ki başkasını da sevemezsin ama bu devirde birini sevmekten ziyade güvenmek mesele
Kendini sevmek sürekli aynaya baktığında küsur bulmak kafayı yedirtiyor kendini değiştirmek için yaptıkların falan gerçekten insanın takıntısı olması çok kötü
Birini.
birini sevmek ya kendimi seviyorum😋
Birine güvenip sevmek
Birini sevmek zor.
Kendimi çok seviyorum. Birini sevmek ya
Kendimi
İkiside kolay değil
Birini sevmek
Kendimi sevmek
İkiside zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?