Kişilik & Karakter 1 ay İlkokul arkadaşlarınızı hatırlar mısınız? vfor_v Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu sıralar hep geçmişi düşünüyorum, ilkokul, lise, üniversite, geçmişteki şeyler vb. Nostalji mi yoksa kafaya mı taktım bilmiyorum. İlkokul arkadaşlarınızı hatırlar mısınız? Cevapla Lise Soruları Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet. Arkadaşımda var hatta. Adı Edanur, 20 senelik arkadaşım 1 0 Yorumla
Haziranikizleri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Okul numaraları dahil hatırlıyorum 1 44 Yorumla vfor_v 1 ay o kadar hatırlaman baya iyimiş 👏 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Gereksiz bilgiler müdürüyüm 😂 Yorumla vfor_v 1 ay Yok estağfurullah ☺️ Yorumla Haziranikizleri 1 ay Yok yok öyle valla ne işime yarayacaksa bu bilgi 😂 Yorumla vfor_v 1 ay yani öylesine hatıralarız bazı şeyleri, sonuçta hafızamızı silemiyoruz ki 😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Gerekli olan bilgileri çok rahat resetliyor beynim 😂😂😂 Yorumla vfor_v 1 ay keşke neyi hatırlayabileceğimizi seçebilsek 😂😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Ahhh keşke ya ne güzel olurdu:) ama ben yine kesin yanlış bilgileri silerdim 😂 Yorumla vfor_v 1 ay ben olsam sevdiğim filmleri silerdim tekrar aynı tatta izleyebilmek için 😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Güzel fikirmiş ama tekrar izleyeceğinin garantisi var mı? 😂😂😂😂Ben gereksiz insanları silerdim Yorumla vfor_v 1 ay sadece filmi izlemek isteyeceğimi hatırlayacağım 😂😂 gereksiz insanları silmek baya iyi fikir, evet o bakımdan iyi olurdu. Yorumla Haziranikizleri 1 ay Senin fikirde baya mantıklı ben hiç o açıdan düşünmemiştim Yorumla vfor_v 1 ay Düşünülse daha iyi fikirler bulunur belki ama önce hafıza silmenin yolunu bulmaları lazım 😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Gündem o kadar hızlı değişiyor ki gelse bile ben kaçırırım 😂😂😂 Yorumla vfor_v 1 ay gündem ve teknoloji hızlı gerçekten konunun takipçisi olmak gerekiyor 😂😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Dünyadan bir haber yaşayan ben 😂 Yorumla vfor_v 1 ay boş ver ya güzel haber çok az oluyor zaten 😅 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Oluyor mu bana hiç iyi haberler gelmiyor da varsa söyleyiver 😂😂😂 Yorumla vfor_v 1 ay oluyor da o da göreceli tabii kime göre iyi kime göre kötü bilemiyorsun ki 😂😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Şu durumda iyi herkes için geçerlidir pek olmuyor ya 😂 Yorumla vfor_v 1 ay evet orası öyle. mesela formula 1 Türkiye'ye geri dönmüş. fena haber değil 😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Gitmiş miydi 😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈 Yorumla vfor_v 1 ay evet kaç yıldır yoktu 😂😂😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Ondna bile haberim yoktu. Ben en son Azerbaycandaydı galiba formula yarışı duyduğumda 😂 Yorumla vfor_v 1 ay orada yapıldığını bilmiyordum bak ben de senden öğrendim 😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Belki orası bile değildir Fransa da olablir çok emin değilim 😂😂😂😂 Yorumla vfor_v 1 ay sen yazınca baktım, Azerbaycan Grand Prix'i varmış, doğru hatırlıyorsun yani 😂😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Bu bilgi bende neden var neden hatırlıyorum acaba 😂😂😂😂 Yorumla vfor_v 1 ay bilmem bir yerde görmüş veya duymuş olabilirsin, aklında kalmıştır 😂😂😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay İzlediğim bir videoda görmüştüm hatırlıyorum:) Yorumla vfor_v 1 ay iyi hatırlıyorsun işte😅 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Gerekli olanları da öyle hatırlamam lazım ama :) Yorumla vfor_v 1 ay evet onları hatırlamak daha önemli haklısın 😊 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Sonuç gereksiz işler müdürü olmaya devam :) Yorumla vfor_v 1 ay olur mu ya, hayır deme öyle. 🤔 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Ama öyle 😂😂😂 Yorumla vfor_v 1 ay değildir bence 😅 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Ama veriler öyle olduğumu söylüyor :😂😂😂 Yorumla vfor_v 1 ay Veriler yorumlanabilir yeniden 😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Aynı veriler nasıl farklı sonuçlar çıkarır 😂 Yorumla vfor_v 1 ay farklı sonuçlar değil ama yorumlanabilir bence 😂 Yorumla Haziranikizleri 1 ay Sende olumlamalar müdürü:) Yorumla vfor_v 1 ay haha yok ya öyle düşündüğüm için diyorum 😅 Yorumla Haziranikizleri 1 ay 😂😂😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Hepsinin canı cehenneme 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bazılarını evet 1 0 Yorumla
Zihnenyorgun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Neredeyse hepsini hatırlıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet
Evet. Arkadaşımda var hatta. Adı Edanur, 20 senelik arkadaşım
Okul numaraları dahil hatırlıyorum
o kadar hatırlaman baya iyimiş 👏
Gereksiz bilgiler müdürüyüm 😂
Yok estağfurullah ☺️
Yok yok öyle valla ne işime yarayacaksa bu bilgi 😂
yani öylesine hatıralarız bazı şeyleri, sonuçta hafızamızı silemiyoruz ki 😂
Gerekli olan bilgileri çok rahat resetliyor beynim 😂😂😂
keşke neyi hatırlayabileceğimizi seçebilsek 😂😂
Ahhh keşke ya ne güzel olurdu:) ama ben yine kesin yanlış bilgileri silerdim 😂
ben olsam sevdiğim filmleri silerdim tekrar aynı tatta izleyebilmek için 😂
Güzel fikirmiş ama tekrar izleyeceğinin garantisi var mı? 😂😂😂😂
Ben gereksiz insanları silerdim
sadece filmi izlemek isteyeceğimi hatırlayacağım 😂😂 gereksiz insanları silmek baya iyi fikir, evet o bakımdan iyi olurdu.
Senin fikirde baya mantıklı ben hiç o açıdan düşünmemiştim
Düşünülse daha iyi fikirler bulunur belki ama önce hafıza silmenin yolunu bulmaları lazım 😂
Gündem o kadar hızlı değişiyor ki gelse bile ben kaçırırım 😂😂😂
gündem ve teknoloji hızlı gerçekten konunun takipçisi olmak gerekiyor 😂😂
Dünyadan bir haber yaşayan ben 😂
boş ver ya güzel haber çok az oluyor zaten 😅
Oluyor mu bana hiç iyi haberler gelmiyor da varsa söyleyiver 😂😂😂
oluyor da o da göreceli tabii kime göre iyi kime göre kötü bilemiyorsun ki 😂😂
Şu durumda iyi herkes için geçerlidir pek olmuyor ya 😂
evet orası öyle. mesela formula 1 Türkiye'ye geri dönmüş. fena haber değil 😂
Gitmiş miydi 😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈
evet kaç yıldır yoktu 😂😂😂
Ondna bile haberim yoktu. Ben en son Azerbaycandaydı galiba formula yarışı duyduğumda 😂
orada yapıldığını bilmiyordum bak ben de senden öğrendim 😂
Belki orası bile değildir Fransa da olablir çok emin değilim 😂😂😂😂
sen yazınca baktım, Azerbaycan Grand Prix'i varmış, doğru hatırlıyorsun yani 😂😂
Bu bilgi bende neden var neden hatırlıyorum acaba 😂😂😂😂
bilmem bir yerde görmüş veya duymuş olabilirsin, aklında kalmıştır 😂😂😂
İzlediğim bir videoda görmüştüm hatırlıyorum:)
iyi hatırlıyorsun işte😅
Gerekli olanları da öyle hatırlamam lazım ama :)
evet onları hatırlamak daha önemli haklısın 😊
Sonuç gereksiz işler müdürü olmaya devam :)
olur mu ya, hayır deme öyle. 🤔
Ama öyle 😂😂😂
değildir bence 😅
Ama veriler öyle olduğumu söylüyor :😂😂😂
Veriler yorumlanabilir yeniden 😂
Aynı veriler nasıl farklı sonuçlar çıkarır 😂
farklı sonuçlar değil ama yorumlanabilir bence 😂
Sende olumlamalar müdürü:)
haha yok ya öyle düşündüğüm için diyorum 😅
😂😂😂
Hepsinin canı cehenneme
Bazılarını evet