sosyal misiniz? insanları sever misiniz? kimlerle iletişim kurmak size daha güven verir? hoşunuza gider?
1 ay
Sosyal olmaya çalışıyorum ama gerek küçüklükten gelen travmalarım gerekse de en yakınlarımdan saklayıp en tanımadıklarıma açmaya çalıştığım ikinci bi hayatım var. Psikolojik destek de aldım ama hala başladığım yerdeyim ve de insanlara güven sorunum var desem efendim :)
Ben seçici sosyalim diyebilirim 😊 Kalabalıkları çok sevmem ama derin sohbetleri bayılırım. İnsanları genel olarak severim ama herkese hemen güvenmem. En çok, samimi, iki yüzlü olmayan, dedikoduyla değil gerçekle konuşan insanlarla iletişim kurmak hoşuma gidiyor. Yargılamadan dinleyen, sırrı saklayan, espri anlayışı olan insanlar bana daha güven veriyor 🤝✨
Cevap
18Cevap
Sosyalliği severim konuşmayı severim yeerki sura tutsun ferisi zaten kendisi akıp gider. İstersen konuşalım
Belirli bir kalıbı yok iletişimin vereceği haza göre değişiyor tepkim.
Frekansa bakarım. Muhabbeti saran olursa konuşmayı ve dinlemeyi severim.
Ne çok zeki nede çok slk olmayan ortalama insanlarla
Sosyal olduğumu düşünüyorum, enerjisini sevdiysem karşımda ki kişi ile uzun süreler muhabbet ederim.
Gece 11.00'den sonra istediğin kadar konuşabiliriz Şu an çalışıyorum sosyalleşiyorum yani
Gayet sosyalım sohbet etmeyı severım ama boş muhabbet etmem
Sohbeti severim konuşmayi
Kızımla iletişim kurmak bana her zaman iyi gelir
Oldukça sosyal biriyim evet
Asosyalim.
Deveci pidesi var mi
Genel olarak evet ama yoruldum insanlardan
Sosyalim.. Muhabbeti kaynaşmayı severim..
Buyrun benim
Elbette muhabbeti severim 😊
E hadi
Yerine göre
İstersen konuşuruz
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?