Bazı anılar vardır, insan özellikle düşünmez ama bir anda aklına düşer ve yüzünde istemsiz bir tebessüm bırakır. Belki çocukluktan kalan küçük bir sahne, belki eski bir sohbet, belki de o an çok sıradan görünen ama sonradan kıymeti anlaşılan bir detaydır. Zaman geçer ama bazı anların sıcaklığı içte aynı kalır. Peki hangi anı hatırlayınca yüzünüz istemsizce güler?
Geçmişe dönüp baktığımda bazen eskiye dönmek isterdim. O kadar zor zamanlar yaşadım ki.. Sonradan zorluk günlere hayatı gördüm bu benim tecrübem olduğunu düşünüyorum, eğer zorluk günlere görmeseydim deneyim olmazdı, başarı ileriye atamazdım. Bunları düşündükçe duygusal anlamda gülümseme oluyor. Bazen iyi ki de yaşamışım diyorum.
Eskiden yaşadığım güzel anılar aklıma geldikçe yüzüm güler. Özellikle cocukluğumda yaşadığım masum anılar. Eskiye özlem duyuyoruz onlar aklımıza geldikce. Bazen diyorum o günlere dönebilsek yeniden. Ben çocukken insanlar daha temiz ve daha menfaatsizdi.
Benim için, ilkokuldan dönerken yağmurda sırılsıklam olup arkadaşlarımla kahkaha atarak yürüdüğüm bir an var 🌧️😂 Üşümüşüz, üstümüz başımız berbat ama kendimizi dünyanın en özgür insanları sanıyoruz. Ne telefon var ne dert, sadece yol, yağmur ve biz. O sahne gözümün önüne gelince içim hâlâ aynı sıcaklıkla doluyor 💛