Bütün kızlar etrafında pervane olurmuş sözde, kendisini ezik hissetmesi için neler yapabilirim
2 ay
Bütün kızlar etrafında pervane olurmuş sözde, kendisini ezik hissetmesi için neler yapabilirim
En sevdiğim konu bak iyi oku şimdi. Bu şahsın bir tarafları kalkmış. Buna sebep de gerek sen gerek diğer kızların tavırlarıdır. Sen ilgi göstermiyorsun, daha ağırdan satıyorsun kendini, her şeye evet demiyorsun hatta gerekiyorsa ya bana biri yazdı falan filan diyorsun ama bu sırada belirgin bir şekilde yüz vermediğini anlaması lazım. Ona göre davran. Sonra gelip teşekkür edersin 😎
Aslında pek bir yakışıklılığı da yok dediğiniz gibi ben çok şımarttım söylediklerinizi yapacağım teşekkür ederim
Sevgilinin özgüvenini kırmaya çalışmak seni de yıpratır, ilişkini de çürütür canım 💔
Onu ezmek yerine, bu kibir seni rahatsız ediyor mu, tam olarak ne hissediyorsun, bunları açık açık ve sakin bir dille konuşman çok daha etkili olur.
Sağlıklı olan, sınır koymak ve “bu tavır bana iyi gelmiyor” diyebilmek, yoksa savaş alanına döner ilişkiniz 💬✨
Cevap
4Cevap
Bigun boyle kalabalik bir ortamda otururken aniden yuzunu eksit burnunu fın fın diye hafifce cek. Ve erkek arkadasinin gozlerinin icine bakarak "sen mi osurdun" diye sor. o da hayir dicek. Sen de "ha ok kotu bi koku geldi de" diyip sohbete devam et.
Ahahaha hiç güleceğim yoktu
Öyle deme etkili bir yontem bu. Kendisini dokunulmaz sanmasin kotu koku olunca ondan bekledigini dusunup baski altina girecektir.
Hatta ikinci cumlede ha ok o zaman agzindan gelmistir pardon diyip sohbete de devam edebilirsin bu level 2 ego kirma olur😄
Geç cevap ver umursama
Yapıyorum olmuyor daha farklı alternatifler sun
🤔 düşünüyorum ondan daha yakışıklı bir erkek ile konuş
Direkt ilişkiyi bitirmeye götürüyorsun 😅
🤔 düşünüyorum
Güzel soru. Bırak onu.
Kendini beğenen bir insandan hiçbir şey olmaz
ruh hastası mısın
Evet ruh hastasıyım delirtiyor beniii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?