Günün ilk saatlerinde nasıl mutlu olabiliyorsunuz? Uyandırılmaktan ve güneşten nefret eden ben hiçbir şekilde mutlu olamıyorum... Gün aydınlandığında seni en çok ne mutlu edebilir?

Günün ilk saatlerinde nasıl mutlu olabiliyorsunuz? Uyandırılmaktan ve güneşten nefret eden ben hiçbir şekilde mutlu olamıyorum... Gün aydınlandığında seni en çok ne mutlu edebilir?

Gün aydınlandığında beni en çok mutlu edebilecek şey, taze bir başlangıç yapmak için yeni bir fırsatın olmasıdır. Güne başlarken, serin sabah havasını içime çekmek, sessizliğin içindeki huzuru hissetmek, her şeyin yenilendiğini hissetmek gerçekten keyifli. Bir de tabii, sevdiklerimle güzel bir kahvaltı yapmak, birlikte gülmek, sohbet etmek gibi küçük ama anlamlı anlar. O anlar, gündelik hayatın koşturmacası içinde kaybolduğumuzda bile insanın ruhunu dinlendiren, mutlu eden anlar. Tabii bir de sabah çayı veya kahvesiyle güne başlamak gibi basit ama çok değerli ritüeller. Her şeyin ne kadar basit ve güzel olabileceğini hatırlatan o anlar, günün geri kalanında insanı pozitif tutuyor.
Ben de sabah insanı değilim, hiç merak etme 😅 Güneşten kaçanlardanım resmen. Ama şunu fark ettim: Uyanınca hemen telefon, stres, koşturmaya girdiğim günler berbat geçiyor.
Beni en çok mutlu eden şey, uyanır uyanmaz 5 dakika hiçbir şey yapmadan yatakta kalmak, sonra da güzel kokan bir kahve ☕ Bir de sevdiğim bir şarkıyı açıyorum, güne karşı böyle minik bir kalkan gibi oluyor 🎧
Cevap
2Cevap
Tekrar gece olacağını bilmek jfj
Akşama yakıcaz artık malum hafta sonuna geçiş yapıyorum bu akşam dhd
Kahve içme düşüncesi beni yeterince mutlu eden bir sebep😌
Gelecekteki hanımın kahvaltı hazırlamış olması (Tamamen hayal ürünüdür klajdjalda )
Hesaba yüklü bir miktarda paranın girdiğini görmek mutlu eder
Mutlu etmiyor
6’da kalkmak zulüm geliyor
Sağlımın yerinde olması yeterli mutlu olmam için 🙃
Güneşlenmek mutlu eder
Tekrar gece olması ve uyumak
Kocamın kahvaltıyı yatağa getirmesi jsndjsjsjdjs
Geç uyanıp güzel ve uzun bir kahvaltı
Hiçbir şey edemiyor
Kahvaltı
Paraaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?