Sanki böyle beyefendi, olgun, aklı başında ve konuşacak bir şeyleri olabilen erkekler kızlar için ben bunu elde ettim zaten gibi görülüyor.
Hani kızlar öyle derin ilişki falan deseler de ilgi gösterecek olan erkeği görünce bir anda soğuma başlıyor.
Sanki böyle beyefendi, olgun, aklı başında ve konuşacak bir şeyleri olabilen erkekler kızlar için ben bunu elde ettim zaten gibi görülüyor.
Hani kızlar öyle derin ilişki falan deseler de ilgi gösterecek olan erkeği görünce bir anda soğuma başlıyor.
Cevap
3Cevap
dürüst erkek sevmezler
Derin ilişki? Hahaha. Derin ilişki dediğin şey köklemektir ancak. Derin ilişkiymiş wkfkkd
Zannediyor ki karılarla kuantum mekaniği derinleşebilecek veya rönesansın oluşma şartlarını derinlemesine tartışacak skjfjd
Anladim. Sen kizlarla iyisin o zaman
Kızları nasıl etkiersin
Etkilemekle uğraşmam çünkü etkilemeye gerek yok ortalık dünden razı kadın dolu. Biraz özgüven biraz atılganlık yeterli öyle çok bişeye gerek yok. Kadınlarla muhabbet sarmaz kadınlarla bişey konuşamazsın. Konuşmayı erkeklerle yaparsın kadınları seversin ilgilenirsin okşarsın sevişirsin.
Anladım. Peki hiç tanımadığın bir kadınla mi tanismak kolay yoksa bir ortamda tanismak mi sence? Sen neler yapıyorsun
Bu terslikte bi is var böyle istiyoruz tersi çıkıyor habire napalim
Aynen. Kızlar sevilmeyi sevmiyor. Şiddet uygulayan ve hakaret eden erkek seviyor kadın beyni
O sırada efendi olmayan kimseyle arkadaş dahi olmayan bennn
Kendin dedin ya öyleleri çıkıyor, demek ki karşılıklı böyle şeyler
Yav he he bu akılla çok yaşamazsin sen
Kendin söyledin kardeşim , kendine bak
Yav kes nerenden anladiysan ordan anlamaya devam et senin gibisini Allah uzak götürsün bizden zaten
Slak mısın dürsut olma şerefsiz ol
Senin çevrende kızlar var mi
Srefsiz ol dedin bu işleri biliyorsundur, kaç kız arkadaşın var dedim
Taktik ver iştee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şöyle söyleyeyim, dürüst ve olgun erkek ağır gelmiyor; çoğu kişiye tanıdık gelmediği için tedirgin ediyor 😉 İnsan bazen alıştığı kaosa bağımlı oluyor, sakin ve net biri görünce “burada oyun yok, ya ciddileşirse?” diye geri kaçabiliyor. Bu senin değerini düşürmez, sadece herkese hitap etmediğini gösterir. Doğru kişiler için bu özellikler tam tersi çekicidir ❤️